Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה ברשותי כרגע פורד מונדאו שנת 2004 שמורה בטירוף מטופלת, הכל טוב ויפה אבל יש בעיה אחת היא זוללת דלק כמו ילד שרוצה סוכריה, בקיצור חולה על דלק.

עכשיו חשבתי למכור אותה ולקנות רכב אחר או אולי שני רכבים אז אני צריך את העזרה שלכם :

אפשרות ראשונה:

רכב ראשון אך ורק בשביל העיר לא חייב מפואר או משהו בסגנון מה שכן חייב שלא יואהב בכלל דלק! שיעשה כמה שיותר לליטר דלק,

והרכב השני מפואר\יפה נוח לנהיגה מחוץ לעיר וכדומה ופה אין לי בעיה שיאהב את הדלק

אפשרות שנייה

רכב שמשלב את שני הרכבים שלמעלה הסכום שאני יכול להשקיע עוד באזור של 80 אלף ש"ח

תודה לעוזרים!

פורסם

שני רכבים - בזבוז כסף אם אתה לא צריך באמת שניים.

רכב חסכוני - בגודל של המונדיאו אין ממש. אולי הונדה אקורד 2003, אבל גם זה לא באופן משמעותי. אם אתה מוכן לרדת בגודל פרט עוד דרישות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה יכול תמיד ללכת על היברידי גם חסכוני בעיר וגם חסכוני מחוץ לעיר,החסרון היחיד זה מחיר הרכישה הראשוני שהוא גבוה יחסית

פורסם

בדיוק בשבילך המציאו את :

1)סיויק הייבריד (1:17 בעיר )

2)טויוטה פריוס (1:18 בעיר)

ניראה לי שאם תמכור את המונדיאו ותוסיף 80K עוד ישאר לך קצת עודף .

יצאתי עמבה

פורסם

להחזיק שתי רכבים לבן אדם אחד על מנת לחסוך בדלק זה לא ריאלי, אתה צריך לשלם פעמים ביטוחים פעמים אגרות טסט פעמים טיפולים בקיצור אתה משלם כפול על הרכבים נסעת או לא נסעת ועד מהרה אתה תוציא הרבה יותר ממה שתחסוך בהוצאות דלק בקיצור זה רק יעלה לך יותר כסף.

האופציה הטובה לדעתי לחסוך בדלק אם אתה נוסע הרבה זה לעבור לדיזל הצריכה טובה בהרבה , לדעתי אם חשוב לך הפינוק והאביזור אז רכב ברמה של המונדיאו זה הפולסוואגן פאסט.

חפש לך אחת כזאת TDI (יש בכמה דגמים מ-100-130 כ"ס) זאת הפשרה הכי טובה בין ביצועים טובים וחיסכון בדלק .

פורסם

ומה אתם אומרים על הסיוויק?

איך היא?

ואם אני הולך על רכב חדש מהנילונים? על איזה רכב ההיתם ממליצים ?

רכב שחוסך דלק אבל נראה טוב ונוח בו (למשפחה 5 אנשים ולא ילדים) עד נגיד 160

תודה מראש

• תוכן חדש...