Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין להשכיר רכב ספורט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברשותי מרצדס SLK350 שנת 2007 .

במידה ואני רוצה להשכיר את הרכב לזוגות מתחתנים או לחלופין לתיירים.

האם זה חוקי?

אילו אישורים צריך לכך ?

כדאי מבחינה כלכלית ?

תודה מראש , ניסים.

פורסם

קודם כל תתקשר לסוכן ביטוח,

תעדכן אותו ותראה כמה יעלה לך הנזק של הסעת נוסעים בתשלום.

דבר שני, זה באמת שווה לך?

לא חארם על האוטו על כל שריטה קטנה שעולה כמו מחיר של בית בדימונה?

----

פורסם

אתה צריך לבדוק מה רשום לך בפוליסה של הביטוח. כלומר לאיזה מטרות האוטו.

אבל למה להביא אוטו כזה לאנשים?

:|

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אני בטוח שאם יש לו את הממון לקנות את הרכב - יש לו את הממון לתיקונים (מה גם שבשביל זה יש ביטוח - ואת כרטיס האשראי של השוכרים ;) )

אני יודע שאסור לקחת כסף (ככה כתוב בתאוריה אגב... שאלה מפגרת אם לחבר מותר לתת לי 20 שקל על דלק כי הסעתי אותו)

וצריך להוציא רישיון השכרה או משהו כזה, תבדוק במשרד הרישוי

פורסם

לא חוקי. השכרת רכב פרטי הוא עבירה.

אני לא כלכך מבין... השקעת 400 אלף ש"ח ברכב, אז להשכיר אותו?

נו שווין.. כל אחד והשיקולים שלו :roll:

Lexus CT200H

פורסם
לא חוקי. השכרת רכב פרטי הוא עבירה.

אני לא כלכך מבין... השקעת 400 אלף ש"ח ברכב, אז להשכיר אותו?

נו שווין.. כל אחד והשיקולים שלו :roll:

היתה פעם כתבה בעיתון על ילדה שחסכה כל שקל מאיזה גיל 6 או משהו כזה ואז קנתה יגואר (כשהיתה בת 20 אולי? לא זוכר) והשכירה אותה לזוגות שמתחתנים.

חייבת להיות איזו פרוצדורה להפוך את זה לחוקי

פורסם
ככה כתוב בתאוריה אגב... שאלה מפגרת אם לחבר מותר לתת לי 20 שקל על דלק כי הסעתי אותו

ותשובה עוד יותר מפגרת שלא

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חייבת להיות איזו פרוצדורה להפוך את זה לחוקי

יש פרוצדורה שכזאת:

לפנות למחוקקים לבקש מהם להגיש הצעית חוק בנושא או להתקין תקנות בענין זה.

אה, יש להם דברים יותר חשובים לעשות כרגע, למשל לעצור את היבוא אישי מארה"ב, להחזיר את הפירסום לאיילון.

ההצעה שלך תמתין בינתיים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה לא חוקי. הרכב שלך מבוטח כרכב פרטי ולכן לא יכול לשמש כרכב השכרה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שימו רגע את החוקיות בצד, כמה אנשים משתמשים במילה "להשכיר" במובן הנכון? (בשונה מ-לשכור)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

סימון,

שים לב מה שאל פותח השירשור:

האם זה חוקי?

אילו אישורים צריך לכך ?

כדאי מבחינה כלכלית ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני גם הופתעתי מהשימוש במילה, לפי הכותרת הייתי בטוח שהוא רוצה לשכור.

חזרה לחוקיות: אוף אתם קשים, "זה לא חוקי כי הרכב מבוטח כפרטי", אז כנראה שזו הפרוצדורה שדיברתי עליה, צריך לצורך העיניין לבטח את הרכב בביטוח מיוחד, ועוד כמה דברים. אני בטוח שכל חברות ההשכרה הגדולות לא התחילו עם 500 רכבים.

• תוכן חדש...