Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.

4. אתה באמת חם על הרעיון של לירות לעצמך ברגל? קנה סובארו טנדר וסע לשלום. (ובוא לאסוף אותי :twisted:)

רעיון יפה! המון זמן לא שמעתי ממך משהו חכם :-P:lol:

פורסם

אני משאר שבכסף כזה אפשר להשכיר איזה רכב לחודש-חודשיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ניבה - יש לה יכולת שטח אמיתית והילוך כוח. היא 4X4 ומנוע כמו בפיאט 124 בנפח 1.6-1.7 ובהספק של כ-70 סוסים.

מבחינת אמינות, הרכבים האלה יוצאו מהמפעל לעיתים עם חלודה, פלסטיקים שבורים וכו'. הרכבים ליבוא הורכבו במיוחד באיכות טובה יותר וגם יבואנים שיפצו את המכוניות לפני מכירה.

הבעייה שבמקרה שמשהו נשבר, קרוב לוודאי צריך להזמין מחו"ל. אבל אם תמצא אחת במצב מכאני סביר, שלושה חודשים שאתה צריך תחזיק בכבוד.

לרגע לא חשבתי שלניבה איכות הרכבה של גולף. מה שמעניין אותי זה הצד המכני - ולפי מה שהבנתי מבחור שהיה איתי בבסיס והייתה לו ניבה - כל שבוע הוא מתקלקל.

פורסם

לי היה שכן, הייתה אצלו ניבה חדשה יד ראשונה. לרכב כניראה היה הת"ש, מכיוון שהוא עשה שבוע נוסע ושבוע מנוחה במוסך.

לא מומלץ. אני בספק שתחזיק ללא בעיות תקופה כה ארוכה (3 חודשים), במיוחד שקשה למצוא חלקים. לכן הרכבים לא יהיו במצב סביר.

הבעלים כניראה מוכר כי היתייאש לתקן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
היה לנו טמפאסט ... האוטו היה מתחמם מ2 קיקים אחד אחרי השני ... אז בשטח ? מתכון לצרות .. דווקא טמפסט ?!

עם ה 5000 שקל האילו הייתי עושה שבוע בחו"ל או משהו ..

לא יודע איך שלכם טופלה אבל אצלי אף פעם לא היה דבר כזה :-) החום תמיד עומד על האמצע ואפילו אחרי לחיצה 2.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

רוצה רכב לקריעה בשטח? ZX 1.4 ברמת איבזור הכי נמוכה ללא הגה כח. או 205...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אין לך משהו טוב לעשות עם הכסף - שים אותו בצד.

בשטח, בור אחד ויכול להיות שהקרטר שלך יחזיר את נשמתו לבורא.

ממש לא שווה את הסכום הזה.

תשכיר רכב, פעם בשבוע, צא לנס הרים. פעם לבד ופעם במסגרת הדרכתית כלשהי.

תלמד ותהנה הרבה יותר, תאמין לי (אני מכיר מישהו שעשה את זה).

לא מזמן עזבתי את הראל - ברגע האמת השירות שלהם היה מזעזע...

מחזק. למרות שגם לא ברגע האמת - השירות שלהם לא היה מדהים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לרגע לא חשבתי שלניבה איכות הרכבה של גולף. מה שמעניין אותי זה הצד המכני - ולפי מה שהבנתי מבחור שהיה איתי בבסיס והייתה לו ניבה - כל שבוע הוא מתקלקל.

מבחינה מכנית מה שצריך לעניין אותך זאת העובדה שהרכב קל מאוד לתיקון עצמי.

מדובר ברכב שטח ישן, מיושן ובנוסף על הכל הוא גם זול מאוד כך שרוב הניבות עוברות ידיים "עניות" וחוסכות בטיפולים. ברור שזה לא מתכון לאמינות.

עכשיו השאלה היא מה תיהיה האמינות של קורסיקה, טמפסט, ZX או סובארו טנדר שננהגות בצורה אגרסיבית בשטח. לדעתי אם תמצא ניבה במצב סביר היא בוודאי תחזיק לך יותר ממה שתחזיק לך קורסיקה ותצליח להביא אותך למקומות שעם הקורסיקה תוכל רק לחלום עליהם.

ברכב לשלושה חודשים לא מעניין אותך חלודות, פלסטיקים, אבזור. חפש רכב עם מנוע ומכלולי הנעה במצב טוב (כלומר מינימום נזילות או איבודי נוזלים) וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עשית את זה!

אולי לא עם הרכב הכי מתאים, פורד אסקורט 1.3 ידנית.

אני יגיד דבר אחד, אין דבר יותר מהנה מלקרוע תרכב בשטח. פשוט כיף כיף כיף.

קח עצה מימני, תוסיף לעצמך עוד איזה חבר, שישתתף איתך.

גם הוצאות יותר נמוכות יהיה לך וגם יהיה לך כל הזמן עם מי ללכת.

אצלי היא החזיקה בערך שבוע ואז מכרנו אותה לברזל באיזה 300 שקל.

יצא שכל אחד (היינו שלוש חברה) השקיעה את ה-350 ש"ח.

באמת שווה השקעה.

רק מה שבאמת לא יודע אם שווה להשקיע סכום של כ-5 אלף על כזה דבר.

למרות שמה שאתה מחפש זה שונה ממה שאני וחברי חיפשנו, זה ברור שבסופו של דבר אתה נפתר מהרכב. ומהכסף.

פורסם

אל תשכח את הוצאות הדלק של האמריקאיות!

הרעיון של טנדר סובארו נשמע מעולה, מאוד אמין, עובר כל דבר. למעט ביקוש רב אצל הבדואים (שאם תמצמץ בנהיגה בדרום תישאר עם הגה וכיסא בלבד) הוא מושלם למשימה שלך.

אפשר גם ליאונה, שתעבור הגבהה קלה וצמיגים שקצת יותר מתאימים לשטח.

יש גם את הטנדר של סקודה. שדומה למדי לסובארו טנדר.

מה שטוב בשניהם, אם אתה שוקע, אתה ושני חברים מרימים את האוטו...

אני לא מכיר את המחיר של הסמוראי, אבל מבחינת אמינות הוא טוב בהרבה מהניבה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

גאסטי מנוע 1.0 ידנית תוכל למצוא בקלות במחירים 4000-5000 ש"ח במצב נסיעה שתחזיק הרבה יותר מ 3 חודשים.

לי יש גאסטי 1.2 (צמיגים רחבים יותר) ואני נוסע איתה בדרכי עפר , שטח קל והיא נוסעת מעולה..לא למטרת הנאה או הרס

פשוט אני צריך לעבור במקומות האלה מידי שבוע.

זה הרכב הכי אמין שקיים בתקציבים הנמוכים האלה. פשוט נוסע ונוסע בלי שום תקלות..לפחות אצלי.

פורסם

אל תסע איתה. פשוט פרק. תמכור את החלקים, ובסוף, תביא גרר שייקח את השלדה. זהו. הן לא שוות יותר מזה (אלא אם כן אתה מתכוון להשקיע ברכב יותר מ 10K ש"ח... וזה כבר סיפור אחר).

אלמנט.

פורסם

זה הרכב שאתה צריך (דייהטסו שרייד)

הנה ההוכחה למה

http://www.youtube.com/watch?v=7wF6DJr5v74 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...