Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ברשותי דייהטסו אפלאוז 92 ידנית

לפני כמה זמן עברתי תאונה ואבא שלי לקח את האוטו למוסך של חבר שלו

כשהחזרתי את האוטו מהמוסך כנראה שהמוסכניק נגע לי בקרבורטור והוריד לי את הטורים.

לפני שהאוטו היה במוסך הטורים כשאני עוצר ברמזור היו על 1000 ועכשיו הם בערך על 600 וכל האוטו רועד

כשאני מעביר הילוך מוקדם הטורים מספיקים לרדת מהר ומרגישים רעידות, כשאני עוצר ברמזור אני מרגיש רעידות של האוטו

עשיתי ניסוי ועצרתי ברמזור, הרמתי בלם יד והכנסתי להילוך סרק וברגע שאני לוחץ על הגז טיפה ומעלה את הטורים ל 1000 בחזרה בעזרת דוושת הגז האוטו חוזר למצבו הקודם.

אחר כך סגרתי את המוזיקה ופתחתי חלון ושמתי לב שאני שומע כל מיני רעשים מוזרים כאלה מהמנוע וכשאני משלב טיפה גז שוב ומעלה את הטורים ל 1000 המנוע חוזר למצב רגיל אין רעשים, אין רעידות ואין כלום

הבנתי על פי חיפושים בפורום שיש אפשרות לעלות את הטורים על ידי בורג בקרבורטור.

אין לי ממש זמן ללכת למוסך שוב מכיוון שאני לומד ועובד כל הזמן והמוסך חצי שעה נסיעה ממני.

רציתי לשאול את המומחים אם יש אפשרות לעשות את זה או שאני יהיה חייב לגשת שנית למוסך

אם כן איך עושים את זה (איזה בורג מסובבים? כמה מסובבים? כשהאוטו מותנע או מכובה?)

ואם אני חייב לגשת למוסך אם אני ילך למוסך אחר כבר כמה בערך זה יעלה שאני ידע שלא מרמים אותי

תודה רבה לכולם

פורסם

אין צורך לנסוע למוסך בשביל דבר כזה. תצלם את המנוע שחברים יוכלו לסמן לך בדיוק איזה בורג.

בגדול הכיוון יש לבצע כשרכב מונע, יש להדק את הבורג עד שהטורים מתייצבים על 900 בערך.

בברכה.

יגאל.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

תחילה בדוק שכל צינורות הוואקום מחוברים ואין דליפות אווירו /או צינורות קרועים.

אם הכל תקין עדיין עדיף לתת לבעל מקצוע לכוון את הקרבורטור,שבמכוניות האלה מניסיון לא קטן הוא די מעצבן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תחילה בדוק שכל צינורות הוואקום מחוברים ואין דליפות אווירו /או צינורות קרועים.

אם הכל תקין עדיין עדיף לתת לבעל מקצוע לכוון את הקרבורטור,שבמכוניות האלה מניסיון לא קטן הוא די מעצבן.

מאשר, ומחזק את דברי קולטי, אם הכל בסדר פנה למוסך או למכון קרבורטורים שיעלה את הסלד לפי התקן, ויבדוק מדוע הורידו סלד, אצל החבר של אבא שלך, שבמחשבה שנניה פנה אליו.

בכל מקרה אם הכל תקין לא יגבו לך כסף תמורת הכוון הדרוש.

וזמן צריך לשריין, זמן מוצאים כשרוצים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...