Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כוללני מידי...... איך אתה רוצה לקבל על זה תשובה???? :shock:

שנת 95? 96? או 97???? וזה תלוי גם מאוד בנפח המנוע......

בכל מיקרה, אני גם יענה תשובה כוללנית... לדעתי קחו אותה....

(בטור אחד שיש לו אחת, מה אני יגיד???? :wink: )

פורסם
האם הרכב שווה משהו ? או סתם עגלה צרפתית.

אם יקנה הרכב הוא ישמש כרכב שני ...

עגלה צרפתית, אבל מצוינת.

אחת המשפחתיות הטובות ביותר על הכביש, במחיר של אמינות פחותה מיפנית מקבילה. (אבל לרוב גם המחיר זול יותר, אז זה בהחלט מתקזז). הבחירה בגיר ידני היא נכונה מכיוון שעם אוטומט הרכב פחות מומלץ.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבחירה בגיר ידני היא נכונה מכיוון שעם אוטומט הרכב פחות מומלץ.

רוני

צודק לחלוטין... אין מה להשוות בכלל...

תיבה ידנית גם יותר חסכונית וגם מהנה יותר.....

אין מה לדבר על שהאוטו נישמר הרבה יותר טוב....

פורסם

עגלה צרפתית, אבל מצוינת.

אחת המשפחתיות הטובות ביותר על הכביש, במחיר של אמינות פחותה מיפנית מקבילה. (אבל לרוב גם המחיר זול יותר, אז זה בהחלט מתקזז). הבחירה בגיר ידני היא נכונה מכיוון שעם אוטומט הרכב פחות מומלץ.

רוני

אני מצטרף לרוני, אכן אחת מהמשפחתיות הכי משתלמות והכי איכותיות שיש על הכביש למי שאינו מפחד מקצת בעיות אמינות ...

ד"א, סיפור עסיסי שקרה לאחרונה לשכן שלי, עד לפני חודש הייתה לו פיג'ו 306 סדאן, הרכב היה אצלו כ-10 שנים, טופלה בקפדנות במוסך מרכזי ובקושי עשתה בעיות. פתאום ביום בהיר אחד המנוע הלך, גילו שהייתה נזילה קטנה שבקושי הורגשה והיא פשוט לאט לאט גמרה את המנוע. החלפת מנוע במרכזי עלתה קרוב ל-10K ש"ח, השכן שלי בחודש האחרון נוסע על קורולה חדשה. זהו עוד סיפור על מנועי ה-TU ה"אגדיים" של פיג'ו-סיטרואן. סתם השוואה לקורולה שהייתה לנו במשפחה מראה שלקורולה שלנו אחרי 9 שנים המנוע לא הראה שום סימנים של התעייפות ובקורולה של סבא וסבתא שלי המנוע כבר בן 11 שנים ועדיין חזק כמו ביום שהוא עזב את המפעל (כל המכוניות טופלו בקפדנות במוסך מרכזי, בכל המכוניות נעשה שימוש סביר מאוד ע"י אנשים מבוגרים ולא נערים טיפשים כמוני). זו דוגמא מצויינת להראות את ההבדלים בין היפאניים שבונים מכוניות הרבה אבל הרבה יותר עמידות מאשר הצרפתיות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
זו דוגמא מצויינת להראות את ההבדלים בין היפאניים שבונים מכוניות הרבה אבל הרבה יותר עמידות מאשר הצרפתיות ...

לא, זו דוגמא מצוינת לחוסר תשומת לב של השכן שלך. מה זה "נזילה קטנה שבקושי הורגשה"?? נזילה של מה? שמן? ממתי זה גורם לכך שהמנוע הולך? אם יש נזילת שמן מטפלים בזה ומוסיפים. אם הוא מספיק חאפר בשביל לא לשים לב לגובה מפלס השמן במנוע שלו, מגיע לו שילך לו המנוע :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זו דוגמא מצויינת להראות את ההבדלים בין היפאניים שבונים מכוניות הרבה אבל הרבה יותר עמידות מאשר הצרפתיות ...

לא, זו דוגמא מצוינת לחוסר תשומת לב של השכן שלך. מה זה "נזילה קטנה שבקושי הורגשה"?? נזילה של מה? שמן? ממתי זה גורם לכך שהמנוע הולך? אם יש נזילת שמן מטפלים בזה ומוסיפים. אם הוא מספיק חאפר בשביל לא לשים לב לגובה מפלס השמן במנוע שלו, מגיע לו שילך לו המנוע :p

רוני

רוני, רוני, רוני ...

אל תשכח שמדובר במשפחה ממוצעת, כזו שלא בודקת שמן כל יומיים וחצי ...

ת'אמת אני לא יודע אם הוא בדק שמן בכלל אבל אני אשאל אותו בהזדמנות הראשונה שיצא לי ...

גם בקורולה שלנו לא בדקנו שמן, ובקורולה של סבא וסבתא שלי לא בודקים שמן, והרכב נוסע כמו חיה רעה. אני לא יודע למה אתה מתכחש לעובדה שהיפניות בנויות יותר טוב מהצרפתיות אבל זו עובדה ברורה (ורועי וסהר קיבלו הוכחה חיה עד כמה העמידות של הקורולה מצויינת :wink: ). לא אמרתי בנויות חכם יותר או טוב יותר, אני מתכוון שהחומרים והתכנון שהיפניים משתמשים הרבה יותר עמיד מהצרפתיות, ראה ערך מנועים, דשבורדים, מערכות קרור, כפתרום קטנים וכו' ...

לפני כמה חודשים היה פה משהו מהפורום שספר שאחד מהכפתורים ב-206 שלו הפסיק לעבוד ובלובינסקי כמובן רצו סכום מטורף בעליל. עזוב את זה שהוא סדר את זה בסוף לבד עם פירוק של הדשבורד וקצת ספריי מגעים (ראיתי חלק מהפרויקט באחד מהפגשים) אבל אני מוכן להביא לך קורולה בת 11 שנים (שוב, אני מצטער שאני מזכיר כ"כ הרבה את הקורולה פשוט זה אבסורד להשוות רכב בן 11 שנים לרכב שנמצא אולי 3 שנים על הכביש) שלא תשמע שום קרקוש מהדשבורד וכל המתגים עובדים כמו ביום שהם יצאו מהמפעל ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רוני

למה צריך לבדוק מפלס שמן ידנית?

לא מספיקה נורת אזהרה של מערכת השמן?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הרבה פעמים כשנדלקת נורית האזהרה זה כבר מאוחר מדי...:(

וגם אם היא נדלקת קצת קודם לא תמיד המשתמש הממוצע מבין את המשמעות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...