Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנק. איזה הכי טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, לא הפועלים. אני לא רוצה לחשוב שהעמלות שהבנק יגבה יעברו למימון שיעורי ניו אייג' לאוכלוסיות במצוקה. מבחינתי זה כמו לממן איזה מפלגה אנטי-שמית.

בנק שטוב לצעירים ושסך הכל נוח. מה הכוונה נוח? נוח ארגונית. שאין לו מלא מסלולי חיסכון שונים ומשונים, שלא יעמיסו לי על הראש בפרטים מיותרים, בנק טוב. אם אין עמלות בכלל טוב (בדיחה).

וגם, אני צריך רשימה של תארים בומבטסטיים. כותב איזה מסמך באנגלית שכולל פולחן אישיות. אני כותב על מישהו שהיה (כאילו, פולחן אישיות) מפקד, מנהיג, חבר, מגלה ארצות, לוחם, נהג מירוצים, קוסמונאוט, אסטרונאוט, בלשן, דייג, צוללן, טייס, מצביא, קיצר, מלא תארים, עדיף שיהיו אמיתיים וצריכים להיות באנגלית.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אין לך הרבה כסף/לאבאמא שלך יש הרבה כסף, שכח מזה, כולם נבלות, וההבדלים הם ברמת הסניף, אז אין כל כך על מה להמליץ.

לגבי תארים, אני צריך לחפש, היה לי איפשהו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סניף בהרצליה. אין כל כך הרבה כסף. לפחות בחשבון הזה לא יהיה. אני חושב שזה יהיה צבא ועבודות מזדמנות.

פורסם

בנק ללא עמלות זה לא בדיחה.

יש בנק כזה - בנק יהב לעובדי המדינה.

גם בנק דיסקונט מציע לאותם עובדי המדינה תנאים זהים.

רק חבל שהתנאים האלה לא לכלל האוכליסיה במדינתינו!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבנק הכי טוב זה הבנק שמתאים לך, מה הכוונה אתה שואל? אז ככה.

לכל בנק יש מסלולים שונים לכל אדם, מקבלי משכורת, סטודנטים, צעירים וכו'. אם אתה מאחת הקטגוריות האלה כל מה שאתה צריך לעשות הוא סקר שוק, גם בבנק ובמיוחד בבנק חשוב לעשות סקר שוק מכיון שהבנקים יוצאים מדי פעם במבצעי פתיחת חשבונות שיכולים להיות משתלמים מאוד.

בבנק שאני עובד בו יש מבצע של סטודנטים שנותן פתור למשך שלוש שנים מעמלות רבות וכן מעמלת כרטיסי אשראי, בבנקים אחרים יש מבצעים למקבלי משכורת וכן הלאה.

אם אתה לא נמנה על אף אוכלוסייה מיוחדת (קשה אבל אפשרי) שנותנת לך הטבות בחשבון, עניין העמלות הוא שולי בבחירת הבנק מכיון שגובה העמלות דומה/ שווה בין כל הבנקים כך שמה שנשאר לך לבחור זה סניף מסודר, עם מספר פקידים גדול (מוריד את העומס בתורים) וכמובן קרוב לבית או עם מקום חנייה. אתה לא רוצה לדעת כמה דוחות משלמים הלקוחות שלנו בכל ביקור אצלנו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

העצה הכי טובה היא פשוט לכתת את רגליך בין סניפי הבנקים השונים הקרובים למקום מגוריך. מניסיון, דווקא בבנקים הלא גדולים (ובעברית: הפועלים ולאומי) סביר להניח שתמצא תנאים עדיפים יותר.

לגבי העמלות: השוני במחירי העמלות הבסיסיות מתבטא בשקלים בודדים לכאן או לשם בין הבנקים השונים. אחרי הכל, בנק ישראל הוא זה שמחייב את הבנקים שלכל אחד מהלקוחות יהיה מסלול עמלות, והתמחור הוא בפיקוח.

אם אתה סטודנט, סביר שהבנקים יציעו לך תנאים מועדפים בהרבה ממה שמציעים ללקוח רגיל, בעיקר בשל העובדה שבנקים רואים בסטודנטים לקוח עם פוטנציאל למחזור כספי גבוה בעתיד.

בדוק איזה כרטיס אשראי מוצע לך בכל בנק, עד כמה ניתן לשדרגו במצבך הנוכחי והאם קיים הסדר בו הבנק מעניק לך פטור מהתשלום השנתי עבור הכרטיס לתקופה מסויימת.

זהו בגדול.

גילוי נאות: אני עובד בנק, לא הפועלים.

עריכה: אני רואה שמיכאל כרמי שלח את תגובתו בזמן שאני כתבתי את תגובתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני יכול להמליץ לך בחום על בנק אוצר החייל. אני לקוח של הבנק הנ"ל כבר 4 שנים ומאוד מרוצה.

אמנם אין להם הרבה סניפים ברחבי הארץ וזה די מעצבן, אבל הסניפים שכן קיימים קטנים, פשוטים ומאוד אישיים. להכנס לסניף של אוצר החייל זה לא כמו להיכנס לסניף של בנק גדול שבו לי לפחות אין שמץ של מושג לאיזה דלפק לגשת ואני מוצא את עצמי עובר מפקיד לפקיד כי "מי שמטפלת בכרטיסי אשראי זאת פנינה שיושבת שם".

לגבי עמלות - אני לא משלם כאלו ולא שילמתי מעולם. יש להם מסלול שנקרא "תמיד בפלוס" ובוא אתה פשוט לא משלם את רוב העמלות כל עוד אתה ביתרת זכות. כמובן שהזמנת פנקס שיקים, העברה בנקאית של כסף או כל פעולה אחרת עדיין עולה כסף, אבל הפעולות הבסיסיות (הפקדה, משיכה, בירור יתרה וכו') לא עולות כסף.

מסלולי חיסכון והלוואות - כמו בכל בנק אחר. לא התעסקתי יותר מדי עם התחום הזה בבנק, אבל יש שירותי יעוץ פיננסי וכל מה שצריך.

בקיצור, מומלץ בחום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אומנם דעתי קצת משוחדת אבל בנק דיסקונט הוא המוביל אצלי ברשימה, למרות שלחיילים יש תנאים זהים בכל הבנקים (תבחר לפי איפו תקבל את המתנה הכי גדולה)

אהבתי את הסניף בהרצליה (שנשדד לא מזמן) טיפול אדיב ונמרץ

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אם אין לך הרבה כסף/לאבאמא שלך יש הרבה כסף, שכח מזה, כולם נבלות, וההבדלים הם ברמת הסניף, אז אין כל כך על מה להמליץ.

כל מילה בסלע. ההבדלים בין הסניפים הרבה יותר גדולים מההבדלים בעמלות או בשירותים.

ניסיתי לערוך לפני כמה ימים השוואה מקיפה בין הבנקים, בניסיון לברר אם כדאי לצאת

מ"לאומי" (למה? סתם ככה. זה היה לפני ההודעה על הרווח העצום שהבנק גרף ב-2007).

אחרי 4 שעות דגירה באינטרנט נשברתי: אין ש-ו-ם הבדל, הכול קרטל אחד גדול.

העמלות זהות (עניין של אגורות), הריביות זהות, דמי העושק ("דמי ניהול") זהים.

למי שיש הרבה (מאוד) כסף זה סיפור אחר, במיוחד עם בנקים קטנים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למי שיש הרבה (מאוד) כסף זה סיפור אחר, במיוחד עם בנקים קטנים.

ההיפך הוא הנכון, בדוק כמה עולה חשבון עיסקי בבנק לעומת חשבון רגיל, אני אגיד לך עיסקי עולה 175 ש"ח לרבעון, פרטי משלם עשרה שקלים + 1.21 לכל פעולה מעבר ל 10 שקלים, כך שלקוח נורמאלי משלם בסביבות 20-25 ש"ח לחודש.

הבנקים לא חברים של אף אחד אם תבצע פעולות אתה תשלם עליהם גם אם אתה גאידאמק, מה שכן מכיוון שלקוח עיסקי עושה מאות פעולות בחודש ישנם פעולות שעליהם הוא מקבל הנחה.

לכן ישנם עסקים שמשלמים מאות רבות של שקלים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אומנם דעתי קצת משוחדת אבל בנק דיסקונט הוא המוביל אצלי ברשימה, למרות שלחיילים יש תנאים זהים בכל הבנקים (תבחר לפי איפו תקבל את המתנה הכי גדולה)

אהבתי את הסניף בהרצליה (שנשדד לא מזמן) טיפול אדיב ונמרץ

נשדד? עד כמה זה אמור להדאיג?

• תוכן חדש...