Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי רמקולים 6\9 הנמצאים על המדף בקסארה שלי.

כרגע הרמקולים גלויים, והם החליפו רמקולים גרועים במיוחד שהיו שם קודם.

החשש שלי, שלמרות שהוילון האחורי מסתיר אותם, עדיין אפשר לראות את הרמקולים - והם ייגנבו ביחד עם המדף באחד מן הימים.

אני מניח שביום שיגיע החופש הגדול יגיע גם יומם של הרמקולים - וממש לא מתחשק לי לשלם שוב פעם על רמקולים חדשים.

(מה עוד, שKENWOOD האלה דאגו לעשות כיסוי צומי במיוחד).

אז איך מסווים את הרמקולים? ניתן לצאת מהנחה שאני יכול להשיג מדף שלם ללא חורים...ולעבוד עליו.

בתודה מראש,

דודו.

פורסם

יש דבר שנקרא "בד אקוסטי", זהו בד שנמתח מעל הרמקולים ופשוט לא רואים אותם.

גם השמש לא פוגעת ברמקולים וגם הגנבים לא יבואו.

זה משהו שעולה בערך 50 ש"ח, אתה שם מעל הרמקולים ולא רואים אותם.

בהצלחה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

1. את הכיסוי הצומי של הרמקולים אל תתקין, אם יש לך כיסוי של רמקולים אחרים משהו מעאפן במיוחד תשים אותו על הרמקולים (תעשה סיבוב אצל מתקינים - תמיד יש עודפים).

2. כמו שכבר אמרו לך, יש כל מיני שיטות "הסוואה" - ניתן למתוח בד מיוחד על המגש. אפשר לזרוק מגבת או צעיף של קבוצת כדורגל. בכל מקרה כולם יידעו שיש שמה רמקולים. רק לא יידעו איזה - או שייצאו מנק' הנחה שיש משהו טוב ואז זה יהיה לרעתך או שיוותרו ואז זה יהיה לטובתך.

ביננו? אתה לא היחיד עם רמקול 9*6 ואם אתה לא גר במקום שיש בו המון פריצות, אז תוותר על הכיסוי.

תשים גרילים של איזה רמקול מסריח (הגריל של הישנים נשאר?) ותלך לישון בשקט.

פורסם

או שאפשר לקחת רשת לולים, לעשות חור במדף, להרכיב את הרמקול למדף רק כשהרמקול נמצא מתחת למדף ובשביל שאנשים לא יפגעו ברמקולים, מדביקים מעל החורים רשת לולים ומכסים את הכל בבד אקוסטי שניתן לקנות בכל בית התקנות סטנדרטי.

ואם היית מריץ חיפוש - היית חוסך ממני הקלדה מיותרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרצתי חיפוש ולא מצאתי.

אל תטרח פעם הבאה להקליד - אני כותב בפורומים כבר הרבה זמן, ואני לא אוהב עצלנים. כמו שאני משקיע, גם אתה יכול.

בכל מקרה לשים צעיף או בד אקוסטי זה לא הכיוון. המטרה היא שלא יראו בכלל רמקולים 6\9.

רכשתי עכשיו מדף אחורי נקי מחורים, וגם כיסויי רמקולים שירדו ממאזדה לאנטיס ישנה - כיסוי פלסטיק פשוט.

הכוונה שלי עכשיו היא לקדוח חורים בקוטר מתאים כדי שהרמקולים ישבו מתחת למדף, ולא עליו - כפי שהם יושבים כרגע.

כל העסק יהיה מוסתר מעיניהם של הילדים בשכונה, וכדי להסוות את הכל אני אשים את הכיסוי של המאזדות ובא לציון גואל.

יש למישהו טיפים מועילים לתת לי בעניין, כמו למשל איך לתפוס היטב את הרמקולים וכך הלאה...

בתודה מראש,

דודו.

פורסם

אתה יכול לשים את הרמקולים מתחת למגש שיש גם עכשיו, למה רכשת חדש אני לא יודע.

יכולת לשים את הרמקולים מתחת למגש: 1. לא יראו אותם. 2. לא היית צריך לרכוש מגש חדש.

למה הפלסטיק? אתה רוצה לשים אותם מתחת לרמקולים שלא יראו את המגנט, לא הבנתי?

Kia Sportage, 2014 

פורסם

החיתוך במגש הנוכחי היה עקום, והעדפתי לא להתעסק עם שפצורים מיותרים אלא לחתוך מחדש בצורה שתתאים לי.

הכיסוי נועד כדי להיות מעל הממברנה, בלי לבלוט יותר מדי לעיניים החמדניות של ילדי השכונה.

פורסם

חוששני שאם הוא ירכיב את הרמקולים מתחת למגש הסאונד יפגע .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עד כמה תהייה חזקה הפגיעה באיכות הסאונד?

בפועל, תהייה הנמכה של 2 - 3 סנטימטר בגובה הרמקול. האם המגש יחסום עד כדי כך את הסאונד?

פורסם

תראה אני לא ניסתי את זה מכיוון שהדבר נראה לי קצת מטופש .

יש דרכים אחרות לבצע את ההסוואה , מבחינה לוגית ההסוואה באמצעות מדף נראת לי פסולה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

זה נשמע כאילו הרמקולים ישבו מתחת למגש ללא חור עבורם ויחוברו כך (או שאולי לא הבנתי נכון?

:?)..

תהיה פגיעה גדולה בסאונד .

+1 לגבי בד אקוסטי - 2 שכבות של בד שחור ולא רואים כלום ולא ישמעו הבדל בסאונד. בדוק.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תקפוץ למתקין הכי קרוב לבית שלך ותבקש מטר רבוע של בד אקוסטי, תגזור לפי צורת המגש ופשוט תניח אותו מעל הרמקולים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...