Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא קורה תמיד כשזה כן קורה זה קורה בזמן שאני מעביר הילוךובגז החלש של אחרי ההחלפה.

החלפתי ליפני 15K חוטי הצתה מכסה מפלג ושבוע שעבר פילטר אויר ודלק

מה יכולה עדיין להיות הבעיה ?

תודה רבה ושבוע טוב

פורסם

צריך לחבר סקופ למע' ההצתה ולבדוק מתחים ! ובו זמנית לבדוק תכולת גזים (רמות HC), כך תקצר את תהליך האיבחון !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

הייתי היום במוסך והוא טוען שכיון שהפיטל דלק היה סתום יתכן ונכנס לכלוך למערכת ואמר שאני ישים תוסף וכנראה שזה יעזור.

כיון שההזרקה החד נקודתית היא מערכת עדינה שלא כדאי לגעת בה.

האם זה יתכן?

באמת זה מגמגם פחות אבל יתכן שזה פסיכולוגיה

פורסם

מצד אחד זה השתפר אבל מצד שני יש לפעמים גם בניוטרל נפילת טורים .

מה לדעתכם זה יכול להיות ?

אני מטפל אצל מוסכניק אמין אבל מהדור הישן שלא נראה לי שיש לו את המכשירים הנ"ל

פורסם

לא הזכרת דבר בנושא החלפת פלאגים - או שפספסתי את זה?

יכול להיות שהבעייה בפלאגים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנראה שעליך להחליף מוסך לאחר המצויד במחשב/סורק אבחון ומכשיר 4 גזים וידע ונסיון בדיאגנוזת רכב ממוחשב ומע' הזרקות דלק.

כתוב מהיכן אתה בארץ ואולי ניתן יהיה לכוונך למקום מתאים לאיתור ותיקון התקלה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...