Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מקום מטר אחורה קדימה

הבן אדם מפחד שהאוטו נוסע הוא יעזוב אותך בשקט

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואללה ידידי היקרים תיו בריאים.

מי שנוסע אחרי משחק כזה בין האוהדים של בית"ר ומחפש להדליק אותם בלינד יבזבזו אותו

למה מה? אתם תיסעו לאפגנה של כהנא עים צעיפים של חיזבלה???

מי שמחפש בעיות ימצא אותם תמיד זה ככה

לא שאני אומר שהאוהדים שבעטו לך באוטו היו בסדר אבל צריך להיתחשב שהם במצב נפשי אחרי משחק ואז אפילו מי שדוקטור באזרחות ניהיה חיה מכול זה שהוא עמד וצעק ורקד והעיף חזיזים שעה וחצי

חוץ מיזה האוהדים של מכבי לא יותר טובים הם בעצמם שורפים מכוניות ועושים בלגנים. אז אל תגידו שזה רק האוהדים של בית"ר בבונים כי זה עושה אותכם גיזענים וביכלל לבית"ר יש הכי הרבה אוהדים שרופים במדינה והרבה מהם ביכלל אשכנזים מאוניברסיטה

וגם הם אם היו נופלים בבלומפילד או בקירית אליעזר או אנערף איפו אחרי משחק כזה עם דגלים של בית"ר לבד בידיים של אוהדים שרופים מקבוצה אחרת היו אוכלים מכות.

אז אם זיינו אותכם שתידעו שגם אתם קצת היזמנתם את זה על עצמכם שכאילו זרקתם להם את התיסקול שלהם בפנים וחבל ויותר טוב שזה ביכלל לא היה קורה כי יותר טוב שלא תיהיה אלימות במיגרשים ושכולנו ניהנה מכדורגל ברמה

סליחה אבל אתה ממש מזיין לי את המוח !

אם הם מבואסים או כועסים זה לא אומר שהם צריכים להתנהג כך !

אלה שבמכוניות לא חיזבאלה ... ואם מפסידים זה לא תירוץ להרביץ לאנשים !

אם בכל פעם שכעסתי בה הייתי מרביץ רק! לבן אדם אחד חצי מהעיר היתה בבית חולים היום :idea:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

דבר ראשון הייתי נועל את הדלתות.

אחרכך הייתי מחכה שמישהו הייתי אומר איזור ה25.. אחד שנראה מקושר עם כסף היה עומד לפני האוטו ואז הייתי מכניס רייס מטורף ישר לתוך המכונית לפני ומרים אמברקס..

היינו חוטפים מכות היו הולכים כמה חלונות אולי א אפילו דקירה או 2

אבל בסוף היה מי שישלם

לפחות אני יודע שיש שם איזה אידיוט בלי רגליים שאני יוכל לתבוע .

פורסם

במקרה כזה אחד הח'ברה פשוט רץ הכי מהר שהוא יכול כדי להביא לשם שוטר וכל שאר הח'ברה יוצאים החוצה.

אפשר לנסות לצעוק שיש לך נשק ושאתה לא מפחד להשתמש בו.

זה תלוי עד כמה אתה קשור לרכב, אם זה סתם רכב שלא ממש אכפת לך ממנו(ליסינג...) אז פשוט נועלים תדלתות כשמישהו הולך לקרוא לשוטר, אם זה רכב שאתה מאוד קשור אליו אז אתה פשוט יוצא החוצה ומנסה לעשות כמה שאתה יכול...

מניסיון, העניין במכות עם חיות כאלה זה לא להיות יותר חזק, גדול וכו', אלא פשוט להראות בטחון. ניגשים למנהיג של החיות ומלבישים לו אגרוף, ופשוט מנסים לשחרר כמה שיותר אגרופים עד שהשוטר יגיע.

ולפי מה שאני ראיתי עד היום במגרשים מספיק שאחד הח'ברה היה צועק יש מכות ומיליון אנשים היו מגיעים ופשוט מתחילים להרביץ לא משנה למי ואז היו עוזבים קצת את הרכב עד שהמשטרה הייתה מגיעה.

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם

לא הייתם יכולים לעשות כלום. מאוד קל כשמסתכלים מהצד להגיד : "הייתי מכניס קלאץ ועושה צלחת במקום...." או "הייתי יוצא ומרביץ להם אחד אחד". אם אתם הייתם שם רוב הסיכויים שלא הייתם עושים כלום ונשארים באוטו. מה שאותי עצבן זה הנהגים האחרים שלא עשו כלום.... :x:x

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם
לא הייתם יכולים לעשות כלום. מאוד קל כשמסתכלים מהצד להגיד : "הייתי מכניס קלאץ ועושה צלחת במקום...." או "הייתי יוצא ומרביץ להם אחד אחד". אם אתם הייתם שם רוב הסיכויים שלא הייתם עושים כלום ונשארים באוטו. מה שאותי עצבן זה הנהגים האחרים שלא עשו כלום.... :x:x

אתה היית עושה ? אני לא !

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2813756,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2694024,00.html

ויש עוד הרבה כאלה כמו החייל שנהרג כשניסה להפריד ועוד ועוד...

דניאל, למד על בשרו לא להתערב.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מסכן מי שהיה מתקרב אליי לרכב, ואח"ך שוטרים שואלים למה יש לך ברכב גז מדמיע,

הוא מחבט בייסבול, אז בחור כמוני שהוא גדול יחסית מטר1,94 שלא כל כך צריך את הכלי נשק האלה. עונה הגז זה של אחותי היא מפחדת להיות בלי משהו להגנה, והמחבט בייסבול שלי אני משחק כבר חמש שנים מה אתה לא רואה טלויזיה. :screwy::lol:

פורסם
ואללה ידידי היקרים תיו בריאים.

מי שנוסע אחרי משחק כזה בין האוהדים של בית"ר ומחפש להדליק אותם בלינד יבזבזו אותו

למה מה? אתם תיסעו לאפגנה של כהנא עים צעיפים של חיזבלה???

מי שמחפש בעיות ימצא אותם תמיד זה ככה

לא שאני אומר שהאוהדים שבעטו לך באוטו היו בסדר אבל צריך להיתחשב שהם במצב נפשי אחרי משחק ואז אפילו מי שדוקטור באזרחות ניהיה חיה מכול זה שהוא עמד וצעק ורקד והעיף חזיזים שעה וחצי

חוץ מיזה האוהדים של מכבי לא יותר טובים הם בעצמם שורפים מכוניות ועושים בלגנים. אז אל תגידו שזה רק האוהדים של בית"ר בבונים כי זה עושה אותכם גיזענים וביכלל לבית"ר יש הכי הרבה אוהדים שרופים במדינה והרבה מהם ביכלל אשכנזים מאוניברסיטה

וגם הם אם היו נופלים בבלומפילד או בקירית אליעזר או אנערף איפו אחרי משחק כזה עם דגלים של בית"ר לבד בידיים של אוהדים שרופים מקבוצה אחרת היו אוכלים מכות.

אז אם זיינו אותכם שתידעו שגם אתם קצת היזמנתם את זה על עצמכם שכאילו זרקתם להם את התיסקול שלהם בפנים וחבל ויותר טוב שזה ביכלל לא היה קורה כי יותר טוב שלא תיהיה אלימות במיגרשים ושכולנו ניהנה מכדורגל ברמה

סליחה אבל אתה ממש מזיין לי את המוח !

אם הם מבואסים או כועסים זה לא אומר שהם צריכים להתנהג כך !

אלה שבמכוניות לא חיזבאלה ... ואם מפסידים זה לא תירוץ להרביץ לאנשים !

אם בכל פעם שכעסתי בה הייתי מרביץ רק! לבן אדם אחד חצי מהעיר היתה בבית חולים היום :idea:

שמעון, אני משתתף בצערך אבל אתה בדיוק ברמה של האוהדים האלה !!!

נכון שזה שהם הוציאו את הצעיפים מהאוטו היה מעשה של "לזרוע מלח על הפצעים" אבל מפה ועד לגרום נזק לרכוש ?!?!?!?!?!?!

וואלה, יש לך בטוח צעיף בבית של הקבוצה שאתה אוהד, אז אם הקבוצה שלך תזכה באליפות בטוח תצא מהחלון, תצעק, תנופף בצעיף, ואז משהו למטה שהוא אוהד של קבוצה אחרת יזמין את החבר'ה והם ישרפו לך את הבית, איך תרגיש ??? לכזו רמה אתה רוצה להגיע ???

פשוט גועל נפש, החזירות והיחס הכ"כ מביש שיש לאנשים לרכוש של אחרים. אז הפסדתם, מה קרה ??? זה אומר שמותר לכם להוציא את העצבים שלכם על רכוש של אחרים ??? וואלה לך תוציא את זה על האוטו שלך אם אתה כ"כ עצבני אבל למה על רכוש של אחרים ???

יש לי ברחוב אוטו שמבפנים הכל צהוב כחול (מושבים, צעיפים, בובות,חולצות וכו'), בקיצר הבחור אוהד שרוף של מכבי ת"א, אני גם אוהד של מכבי ת"א אבל אם נגיד מחר יופיע לי ברחוב אוטו דומה אבל הכל מבפנים של בית"ר, אני לא יכול לראות את עצמי בחיים נוגע ברכב הזה וגורם לו נזק רק בגלל שהבחור אוהד של בית"ר ירושלים !!!

זה לא שאני חושב את עצמי בנאדם יותר טוב מהאוהדים האלה, זה פשוט עניין של חינוך וכבוד, דבר שפשוט נמצא בתחתית המדרגה בארץ שלנו ...

פשוט גועל נפש, האוהדים משקפים את הרמה של הכדורגל בארץ שלנו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...