Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היבואנים מוכרים את המלאי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"כ-1000 מכוניות ומאות אופנועים שנותרו אצל היבואנים במלאי, ירשמו על שמם ב-1 באפריל וימכרו לציבור כיד שניה. היבואנים מנסים להגיע להסדר שימנע מהם את הצורך לשלם מיסים עבור המכוניות האלה כבר באחד באפריל. חברות הליסינג מנצלות את המצב כדי ללחוץ על היבואנים להוריד מחירים."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3522600,00.html

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

היבואנים נותנים ללקוחות הנחות ממש רצניות על מלאי הרכבים שנשארו .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

"בעיקר מתוצרת ארה"ב וצרפת" - אפשר לראות את התוצרת הצרפתית מתחרדנת לה בשמש באמת ליד כביש גהה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אולי לא הבנתי, אבל...

השנה אין כל משמעות ל-1 באפריל...

שנת הדגם נמשכת עד סוף 2008!

אני אמור לקבל בימים הקרובים טלפון שרכב חדש שלי הגיע לארץ.

זה קשור אלי ?

פורסם

שנת הדגם תימשך למה לא ?

שנת הדגם הבאה תקרא 2009 מה הבעיה ?במאי / אפריל 2008 יגיעו מכוניות של 2009 וימשיכו להימכר גם 2008 אם לזה אתה מתכוון ...

לא עובדים עלינו :lol:אם שכן

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

קודם כל, עד עכשיו שנת הדגם החלה ב-1 במאי, לא ב-1 באפריל. בנוסף - השנה זה הוחלף. שנת הדגם היא שנה קלנדרית בלבד. מודל 2008 ימשך עד ה-31 בדצמבר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ולמי שאין את העיתון של אתמול?

אחי אני אגיד לך את הרשימה המלאה והיא:

1.אלפא רומיאו:כמה דגמי 159 ואלפא GT אחת.

2.הונדה:דגמי אקורד ו-CR-V בודד,מודל 07.

3.וולוו:דגמי S80 ו-S40 בודדים לגבי הולוו S80 המחיר הסופי ייקבע במו"מ באולם התצוגה.

4.סובארו:כמה מהדגמים המיוחדים-אימפרזה WRX טורבו אחת,2מכוניות B4 עם מנוע 3,000 סמ"ק,אחת ידנית ואחת אוטומטית,ו-B9 טרייבקה אחת,,שנמכרים בכ10% פחות ממחיר מחירון.

5.סקודה:6 דגמי המיני-וואן המשפחתי רומסטר עם תןספות מיוחדות,כמו חלון שמש,בכ-7,000 שקל פחות מהמחירון.שתי סופרב סאלוניות,מדגמי 1,800 סמ"ק ו-2,500 סמ"ק טורבו-דיזל,פחות 10,000 מהמחירון. שתי אוקטביה 2,000 סמ"ק 7,000 שקל פחות מהמירון.

6.פיג'ו:כמות קטנה של דגמי המשפחתית 7 מושבים 307 SW עם מנוע 1,600 סמ"ק.

7.קיה:כ-20מכוניות,מהמלאי שרכש היבואן החדש ריי מוטורס מהיבואן הקודם,סמל"ת.בעיקר דגמי המנהלים מגנ'נטיס.יש גם מיני-ואן קרניבל אחד וכמה רכבי כביש-שטח סורנטו מהדגם המפואר.כולם נמכרים בכ-10% פחות מהמחירון.

8.קרייזלר:כמות קטנה מהדגם המיני-ואן המפואר וויאג'ר,שמחירם ירד בכ-22 אלף שקל לכ-170 אלף שקל.

9.רנו:כמות קטנה של דגמי רנו מגאן 5 דלתות.

10.שברולט:כמות קטנה של דגמי הכביש-שטח קפטיבה,חלקם בצבעים מיוחדים כמו כתום וארגמן.

אחי זה נלקח ממוסף ממון של ידיעות אחרונות של אתמול מקווה שעזרתי.

יניב

פורסם

למי שרוצה לרכוש בתנאים הכי טובים ובמחירים שאפשר עוד יותר להתגמש אז נישאר קצת פחות משבוע בשביל לרכוש כי עד ה1 באפריל הם צריכים להיפטר מהמלאי אז תנצלו כי לא ניראה שבעתיד יהיו הזדמנויות נוספות כאלה תנצלו.

יניב

• תוכן חדש...