Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MKII של Dynaudio ושל MOREL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת מה זה אומר הדגם הזה:MK II

יש את הסמל הנ"ל(MKII) גם המוראל דוטק הישן,וגם בסט של DYNAUDIO החדש.

השאלה היא מה זה אומר? כי מה שאני הבנתי. במוראל זה הדגם הישן. אבל בדגם של הDynaudio דגם 220 הוא מסמל את הדגם החדש יכול להיות שזה קשור למשהו על הקרוס אובר?

תודה.

פורסם

זה דגם משנה כמו ברכבים לדוגמא גולף יש לך MKI MKII MKIII וכולי וכולי

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לי היתה פיאסטה MKII ואז הפכתי אותה ל"פרה" :-P

בדוטק הMKII הוא עם קרוס משופר עם נקודת חיתוך נמוכה יותר מהקרוס הקודם.

היום הדוטק העדכני הוא בכלל דוטק אוביישן עם טוויטר משופר עם נקודת חיתוך עוד יותר נמוכה, יכול להיות שהקרוס אפילו תומך בבי וויירינג אם הוא נלקח מההייבריד.

לגבי דיינאודיו - אל תשכח שמדובר בצאצא של מורל, יש הרבה מן המשותף בין שתי החברות אבל סביר להניח שפשוט הוציאו דור חדש וסימנו אותו כמספר שתיים (בדיוק כמו טנקים של מרכבה).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא אכנס כאן למי צאצא של מי , אבל רק לאחרונה שמעתי סט של דיינאודיו והוא רחוק שנות אור מהמורל . לגבי ה MK זה אכן סימון לגרסה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אז בעצם איזו חברה טובה יותר? האם הדיין אודיו עובדים טוב בנפח של הדלת או שהם גם צריכים תיבה?(כמו האיליט?)

פורסם

יבוא היום ואתה תבין שעל שאלה כזאת רק אתה מסוגל לענות, כי אתה צריך לענות עליה לעצמך.

מה זה טוב יותר? טוב יותר ממה? זה סאונד!

זה כמו שמישהו יבוא ויאמר לי שמרק עגבניות יותר טעים, יותר טעים ממה? ממיץ תפוזים?

אני בכלל לא אוהב מרק עגבניות.

אולי זה נשמע מגוחך אבל זה ממש ככה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מאיפה אתה יודע את זה ?

מה המקורות שלך ?

זה שהם דומים ??

דיינאודיו חברה מצויינת ועומדת בפני עצמה . הם לא קונים דרייברים ממורל ומוכרים אותם. כמו שאמרתי , לפני כמה ימים שמעתי סט שלהם והלוואי שהמידבאס של האלייט שלי היה נשמע קרוב לזה .. קרוב - לא מבקש יותר.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אנגלית זה לא קודש .. לא כל מה שכתוב באנגלית נכון ..

8)

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר ,בזמנו ,לפני המון זמן זה היה נכון . כך שאפשר להבין את הטעות

סתם לשם עניין איך היה הטוויטר שלהם , לעומת הטוויטר של איציק אם יצא לך לשמוע

כי יצא להם דגם חדש של רמקול למחשב שהוא מוניטור , ואאל"ט זה אותו טוויטר

בברכה יהודה

פורסם

אמרתי קודם , אני לא נכנס להיסטוריה של מי צאצא של מי ומי יצר למי ומה הקשר בין החברות .

אם כל הכבוד למורל , ואני מאוד מעריך את החברה הזו אני לא חושב שאפשר בכלל להשוות איפה מורל היום ואיפה דיינאודיו היום.

לגבי הסט , מה ששמעתי אם אני לא טועה הוא לא מהדגמים הכי גבוהים שלהם . הסט ממש הפוך באופיו ממורל - הטוויטר היה יחסית אגרסיבי ואולי אפילו קצת מתכתי ומצד שני המידבאס אגרסיבי במובן החיובי של המילה ממש מידבאס מרשים מספק באס מצוין ומפתיע. אחד הטובים ששמעתי.

הסט בכל אופן לא מותקן בסביבה אידיאלית ומשודך לסאב ומגבר ברמה נמוכה. למרות זאת הייתה במה מדהימה. ביחס לטטוויטר של איציק אני לא יודע להגיד מה יותר טוב , הם מאוד שונים , הדיינאודיו הרבה יותר חד לחיוב ולשלילה.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...