Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לדעת איזה שיפורים ניתן לבצע ברכב על מנת לקבל יותר כוח...

והאם הגדלת הגודל גנט תורמת לשיפור האחיזה או איך ניתן לשפר אחיזה ברכב...

כרגע רק הבאתי את הרכב למצב תקין על מנת לבצע שיפורים כאלו ואחרים.

ביצעתי חיפוש למצוא טופיק על שיפורים לרכב... לצערי לא מצאתי!

אהה גם שכחתי לומר זה הקבריולט כן...

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

מה הסכום כסף שברצונך לשפר את הרכב?

עם זה סביב ה5K אז,צנרת,פילטר ואגזוז זרימה חופשי ותוספת קטנה הורדת ממיר עם יש כמובן

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

תחליף למנוע של קוזוורט, ייתן לך את כל הכח שאי פעם רצית, הפרוייקט לא אמור לעלות לך יותר מ 80K.

פורסם

קוזוורט באסקורט? אשמח לשמוע איך...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פיש היקר, כמה דברים לא הבנתי...

1. איך אני ישיג מנוע כזה... (לא שברצוני להחליף מנוע דיי מרוצה מהמנוע שיש עובד חלק דבר שגרם יסורים לגרום לו לעבוד חלק ולשגע את המוסכניק שלי...וכמו כן החלפת אטמים ומנוע צעדים וכו')

2. בכלל לא אמרת כלום.. "רק 80K".

3. אני רוצה להשקיע בסביבות 20K גם על השיפורים למנוע וגם לאחיזה יותר טובה של הרכב.

4.אף עדיין לא המליץ לי איך לשפר את האחיזה האם צריך להתעסק עם הבולמים קפיצים או שצמיג טוב יתן שיפור משמעותי לאחיזה כרגע אני "רץ" על צמיגים של יונירויאל שהם דיי מעפנים.

ולסיכום תודה על כל העצות מקווה שאני יוכל להתגאות בקרוב ברכב כרגע הוא דיי עצלן (מהירות סופית יפה אבל חסר לו כוח באמצע)

דן.

פורסם

המקלדת סובלת הכל, קודם כל אהבתי את הביטוי "לא אמור לעלות יותר מ 80K".

דבר שני, כנראה שה"דג" לא ממש מבין על מה הוא מדבר אלא אם הוא ישכנע אותי בצורה מקצועית ברמה הטכנית איך משחילים מנוע קוזי באסקורט.

לעניניינו, החלף צמיגים לצמיגים טובים ואיכותיים (אתה על 15 אינצ?), החלף בולמים וקפיצים עם הנמכה יפה של איזה 25 מ"מ ומיד תרגיש בהבדל משמעותי.

מנועי ה ZETA מגיבים יפה מאוד לשיפורים אטמוספריים, סעפת פליטה טובה, צמד גלי זיזים חמים, פילטר פתוח, דוד אחורי ואתה רואה שיפור של איזה 12-15 כ"ס זה גם יכנס לך בתקציב (בקושי).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני "רץ" על 14 המקורי של הרכב הגאנטים הם של פורד...

מבחינת המנוע הוא DOHC ולא הזאטה ולמיטב ידיעתי אין ממיר קטליטי לפני 95 לפחות ברכב שלי לא ראיתי.

והנמכה לרכב שגם ככה נמוך? נראה לי גם ככה הוא יושב משהו כמו 10 ס"מ מהקרקע

אם אפשר קצת על מה בדיוק לשים אשמח

פורסם

אני חושב שfish התכוון למנוע של האסקורט 4X4

http://www.autoholic.de/images/resized/9zsgf20.JPG

הדגם הזה

מאווריק

יש דגם של הסקורט שנקרא RS2000

יש לו מנוע 2000 סמ"ק עם 150 כוח סוס

http://www.click-cars.co.uk/687/images/car_id_2_1_medium.jpg

שווה לברר אם אפשר לשים את המנוע ברכב שלך

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לעיניין הוספת כוח....

להחליף מנוע למנוע של אר אס, לא הייתי ממליץ בתקציב הזה למרות שזה היה יכול לדחוף קדימה, בלי החשש לבלאי מואץ.

א. קשה מאוד להשיג אותם כנראה שתצרך לייבא

ב. בשביל עוד 20 סוס להוציא מנוע ישן להכניס מנוע חדש לך תדע באיזה מצב הוא וכו' ועוד כל החמוצים מסביב לא נראה לי עיניין כדאי, וכמובן חורג מהתקציב.

מה שכן, תוכל להכניס טורבו קטן על מנוע סגור (מה שלא כולם היו מסכימים איתי פה) בגדישה נמוכה תתן לו 0.5 משהו כזה, זה יעשה לך אחלה עבודה, יעמיד אותך מ-130 ל-180 190 כ"ס.

כדי לעלות הספק בצורה משמעותית טורבו זאת הדרך הזולה תמיד.

חסרונות

בלאי מואץ וצריכת דלק שזה בכל שיפור כוח שתעשה למנוע הקיים.

בשיפורים אטמוספרים אתה תשלם הרבה ולא תמיד המחיר יצדיק את כמות הסוסים שהכנסת.

בהצלחה...

Honda hornet 600

פורסם

אחלה תודה על האינפורמאציה לקחתי לצומת ליבי מקווה לעדכן בקרוב על השיפורים...

מצאתי צמיגים של דנלופ הסופר ספורט 9000 מה דעתכם לגביהם ואם יש צמיגים יותר טובים להתקנה כמובן שאני עולה ל15"

למרות שבמקורי הגיע עם 14" לגביי החלפת מנוע בכלל לא בכיוון שלי אני אשאר עם אותו מנוע וישפר את המנוע כאשר הוא עדיין

ישאר אטמוספרי.

דן.

פורסם

סליחה על ההגבה המאוחרת, רק עכשיו שמתי לב לשירשור.

ההערה על המנוע של האסקורט היתה בדיחה( ידוע שאי אפשר וזאת הבדיחה :roll:), בדיוק כמו ה 80K (שגם פה כמובן שזה לא היה רציני ונאמר עקב כך שהבחור לא נתן תקציב)

סליחה על כתיבת ההודעה הלא מובנת כראוי.

ממש לא הייתה פה כוונה לפתוח שירשור שלם האם אפשר או אי אפשר או כמה יעלה לנסות "לדחוף" מנוע של סיירה בתוך אסקורט.

היום גיליתי סופית שיש לי חוש הומור עקום מאוד :?

פורסם

איזה שבוע, כבר רבע מאה זה נימשך :roll:

לעניין הצמיגים, אם אתה רוצה צמיגים נורמאלים אתה חייב לעלות ל 15.

בנוגע לסוג עשה חיפוש, חבל לטחון מים על נושא שיש עליו המון שירשורים.

• תוכן חדש...