Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קריטריונים-שיהיה יפני\קוראני.

שיהיה אמין,נוח,ושומר על ערכו.

חשבתי על ה-6\סונטה החדשה\אקורד החדשה.

על מה אתם עוד ממליצים אבקש את נימוקיכם.

תודה :lol:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תעיף את הסונטה מהמשוואה, יש לי צמרמורת רק מלחשוב על העגלה חסרת היכולת הזאת :?

(בין שאר האופציות האקורד היא האיכותית/מרשימה/נאה לטעמי)

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

וגם היקרה ביותר ולא בטוח שבצדק.

מאזדה 6 היא החבילה ה"משתלמת".

מונדיאו היא ההמלצה האישית שלי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

וגם היקרה ביותר ולא בטוח שבצדק.

מאזדה 6 היא החבילה ה"משתלמת".

מונדיאו היא ההמלצה האישית שלי.

ה6 פחות מהנה, מנוע פחות טוב, תדמית פחות טובה, איכות הרכבה (קצת) פחות טובה. האקורד יקרה, אבל היא מרגישה הרבה יותר יוקרתית ולא "עמחאית"...

המונדיאו נחמדה, אבל מבפנים נראית רע בהשוואה לאקורד (לדעתי גם מבחוץ :roll: ) והתיבה האוטומטית שלה מעיקה. מה שכן, יש לה יתרון מחיר יפה על האקורד - רק חבל שכשתרצה למכור אחת תאלץ להפסיד הרבה כסף...

פג'ו 206 1.4 שנת 99

פורסם

אני לא יודע למה דווקא מכוניות ללו ,

אבל אני מעדיף את המונדאו כמכונית רבה יותר מכולם !

האקורד יקרה יותר אבל טובה קצת יותר .

המאזדה 6 היא הקניה המשתלמת מבחינת תמורה לתשלום ...

אוויס אין לי מושג ..

זהו לדעתי הכל

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
ה6 פחות מהנה, מנוע פחות טוב, תדמית פחות טובה, איכות הרכבה (קצת) פחות טובה. האקורד יקרה, אבל היא מרגישה הרבה יותר יוקרתית ולא "עמחאית"...

המונדיאו נחמדה, אבל מבפנים נראית רע בהשוואה לאקורד (לדעתי גם מבחוץ :roll: ) והתיבה האוטומטית שלה מעיקה. מה שכן, יש לה יתרון מחיר יפה על האקורד - רק חבל שכשתרצה למכור אחת תאלץ להפסיד הרבה כסף...

זהו שיקול כלכלי, האקורד יותר יקרה משמעותית מה6 וגם מהמונדיאו. למעשה היא הכי יקרה בסגמנט שלה.

רק שאלה - אתה בטוח שישבת פעם במונדיאו? הפנים שלה בכלל לא "רע". להיפך, זהו דווקא אחד מהיתרונות של המונדיאו לדעתי ולדעת הרוב המוחלט של האנשים ששמעתי חווים דיעה על העניין.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
זהו שיקול כלכלי, האקורד יותר יקרה משמעותית מה6 וגם מהמונדיאו. למעשה היא הכי יקרה בהסגמנט שלה.

רק שאלה - אתה בטוח שישבת פעם במונדיאו? הפנים שלה בכלל לא "רע". להיפך, זהו דווקא אחד מהיתרונות של המונדיאו לדעתי ולדעת הרוב המוחלט של האנשים ששמעתי חווים דיעה על העניין.

המונדיאו נראית טוב, אל תבין אותי לא נכון. פשוט האקורד נראית ה-ר-ב-ה יותר יוקרתית ואיכותית מבפנים (כן, ישבתי/נהגתי בשתיהן).

פג'ו 206 1.4 שנת 99

פורסם

לדעתי בסגמנט הזה אי אפשר ממש לטעות.

אני אישית הכי אוהב את הלגונה - ואפילו לא ישבתי באחת בחיים שלי. ככה זה. (יאללה, תקטלו אותי)

רק נסיעת מבחן יכולה באמת להבהיר לך מה אתה רוצה. חבל סתם לתת לפורום לריב בינו לבין עצמו כשבכל מקרה אף אחד פה לא ימליץ לך לקנות מבלי לעשות נסיעת מבחן.

פורסם

יש לי שאלה קטנה.....

זה רק אני או שהמונדאו באמת קטנה מבפנים?

הרגשתי מעין צרות כזו.

אה ולשאלה המקורית אני הייתי הולך על "המשתלמת" 6

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
יש לי שאלה קטנה.....

זה רק אני או שהמונדאו באמת קטנה מבפנים?

הרגשתי מעין צרות כזו.

אה ולשאלה המקורית אני הייתי הולך על "המשתלמת" 6

קטנה מבפנים???

יחסית למה? למייבך? :?:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני לא יודע למה אתם ממליצים לו על המונדיאו, הרי הוא ביקש בפירוש - יפני/קוראני.

בכול מקרה הייתי מנסה את האוונסיס החדשה.

את ה-6 אישית ניסיתי ולא אהבתי....

יש את ההתלהבות הראשונית אומנם, אבל אחרי כמה זמן ובסופו של יום...

זה פשוט לא "עשה לי את זה".

פורסם

עזוב את ה-6 ולך על האקורד. אם אתה יכול אז תמתח מעט את התקציב ותקנה את הגרסא המאובזרת יותר.

ה-6 לא כל כך נוחה.

מבחינת אמינות - כל עוד אתה ביפנית אין לך בעיה.

המונדיאו היא אכן המהנה ביותר לנהיגה אבל שתמכור אותה תאכל את הלב על אבדן הערך (תשווה מחירונים ותראה את הפרש המחירים של דגמים משומשים מאירופה ביחס לאלו מיפן).

ותתחדש :!:

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

• תוכן חדש...