Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mobil1 synt s 5w40 ב-100 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שאני נוסע 40K בשנה אזי אני צריך מיכל של 4 ליטר לשנה.

בהנחה שהרכב ישרת אותי 10 שנים אז בחישוב קליל אני אצטרך 10 מיכלים.

:-):splat:

חישוב עוד יותר קליל מראה שאתה צופה שהרכב ישרת אותך 400,000 ק"מ נוספים.

קצת מוגזם, לא? :wink:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מרק, האם כבר כחדש הרכב אכל שמן או רק לאחר תקופה מסויימת? כמה זמן הרכב ברשותך?

יש לי TSI שלאחר 5 חודשים לא חסר לי גרם שמן.

הפרטים שרשמתי הם לא נכונים (רק לשם הבדיחה), הרכב ברשותיי כשנתיים ימים ונסע רק 20K וצריכת השמן אפסית (לא זכור לי שהוספתי שמן מנוע).

השמן נקנה לשם טיפולים ברכבים של חברים.

איזה כייף לי :)

פורסם

שום מוסך.

הבורסה מתרסקת, הדולר צונח, בנקי השקעות פושטים את הרגל (בר סטרנס, להימן ברדרס בדרך).

אז מה נשאר? להשקיע בסחורות ומה טוב יותר משמן מנוע משובח ? :lol:

פורסם

ביום שישי הקרוב אני מתכוון לקפוץ לצנטרל (ליד הפרסי) ולברר את מחירו של השמן עבור חברי הפורום.

אני אישית לא אוהב לקנות אצל הפרסי.

תומר, אני לא פתחתי מוסך ולא מתכוון בקרוב להחליף מקצוע (יש לי נשים שעובדות בשבילי ! ).

איזה כייף לי :)

פורסם

זה בסדר, אני בטוח שהרבה היו שמחים לראות בחורה מוסכניקית.

אז עכשיו אתה יכול לפתוח מוסך ולהעסיק (זאת אומרת שיעבדו בשבילך) בחורות שיטפלו ברכבים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
(יש לי נשים שעובדות בשבילי ! ).

מרק אולי תוכל לאגרן לנו "קנייה מרוכזת", במחיר זנות לאחת הנשים שלך? :-P

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תומר, אני לא פתחתי מוסך ולא מתכוון בקרוב להחליף מקצוע (יש לי נשים שעובדות בשבילי ! ).

מרק, מאחר והפורום מהווה מקום מפגש לחובבי רכב, שבין היתר מייעצים אחד לשני, אז תרשה לי לייעץ לך.

בעל עסק חייב להתאים את הופעתו החיצונית ואת הגאדג'טים שיש לו לתדמית שאותה הוא רוצה לשדר.

לכן:

עליך להיפטר במהירות מהגולף דור 5 שלך (תוצרת ה"יצרן העולמי") ולרכוש לך מכונית אמריקנית (הפירמה לא חשובה) ארוכה, עם גג נפתח, בצבע ורוד בזוקה. לא יזיק לך לצפות את הדש בורד בפרווה בצבע לבן.

בנוסף, תגש לחנות שעוסקת בזהב (הזהב מעל 1,000 דולר לאונקיה, אבל מילא) ורכוש לך גורמט עבה במשקל חצי ק"ג ותליון עם האותיות ח"י שיהלמו את עסוקך החדש. :wink:

אחרי שתעשה את כל זה אני אבוא להיות סמנכ"ל השיווק שלך... :shock:

פורסם

אני לא קונה יותר אצל הפרסי, שמעתי שאיכות הסחורה לא מה שהיתה פעם, לכן יש להיזהר ולדעת בדיוק מה קונים.

לפני כחודש קניתי SYNTH S 5w40 ב120 או 130 ש"ח ב ACE/אוטודיפו ותהיו בטוחים שזה לא זיוף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נראה שיש פה בלבול בין שני מוצרים דומים אך שונים.

MOBILE1 (שנחשב לספינת הדגל של יצרנית השמנים) אינו אותו מוצר כמו MOBILE S (אשר נחשב מוצר פשוט ויום יומי יותר ונחות מה MOBILE1) אעפ"י ששניהם שמנים סינטטיים מלאים מתוצרת מוביל.

mobile-1-0w-50.jpg

Mobil%20Synt%20S%205W-40.gif

moulei-5w-40-synt-s-mobil-4l.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני לא קונה יותר אצל הפרסי, שמעתי שאיכות הסחורה לא מה שהיתה פעם, לכן יש להיזהר ולדעת בדיוק מה קונים.

לפני כחודש קניתי SYNTH S 5w40 ב120 או 130 ש"ח ב ACE/אוטודיפו ותהיו בטוחים שזה לא זיוף.

ומה שמעת/ם על צנטרל ?

פורסם

על בסיס מה אתה קובע את זה? המחירים שהוא גובה לא זולים בהרבה מהמתחרים שלו באיזור יצחק שדה. אם אני קונה אצלו שמן של ליקוי מולי אני מאמין שזה בדיוק מאותו משטח שהורידה המשאית של היבואן בארץ וחילקה בין החנויות באיזור יצחק שדה.

פורסם

זהו גם הניחוש הלא מושכל שלי, מכיוון שאחרי שלא היה אצל הפרסי פילטר שמן מקורי לפונטו ,אז נכנסתי לשכן החביב שלו והוא סקר אותי לגבי כמה שילמתי על השמן וכו' והוא גם כן מוכר את הMOBILE במאה ש"ח

פורסם
נראה שיש פה בלבול בין שני מוצרים דומים אך שונים.

MOBILE1 (שנחשב לספינת הדגל של יצרנית השמנים) אינו אותו מוצר כמו MOBILE S (אשר נחשב מוצר פשוט ויום יומי יותר ונחות מה MOBILE1) אעפ"י ששניהם שמנים סינטטיים מלאים מתוצרת מוביל.

MOBIL, לא MOBILE.

האתר של MOBIL מאשר את הנ"ל.

http://www.mobil.com/Poland-English/Lubes/PDS/GLXXENPVLMOMobil_Synt_S_5W-40.asp

(אני קניתי את השמן הזה לפני שבוע עבור הקסארה ובינתיים אין תלונות)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...