Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבי עד 90K (נערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות רכב אמין יחסית, "ספורטיבי", ידני כמובן, ושימשוך כמה שפחות תשומת לב בסביבות 80-90K.

ההתנהגות של הרכב חשובה לי לא פשוט מהכוח . אני מתכוון להשתמש בו לא מעט.

האופציות ששקלתי לא כוללות מזדה MX5, אני פשוט לא אוהב את הצורה שלה .

האופציות שחשבתי עליהם (כמובן פתוח להצעות)

-סקודה אוקטביה RS (לא יודע כלום על הרכב מלבד שהוא מנוע 1.8T במודל שאני מחפש אבל אהבתי שהוא לא בולט לעין, אם אפשר בבקשה להרחיב במידע על הרכב)

-פולסווגן GTI (ממה שקראתי בפורום הבנתי שמדובר בשילדה בעייתית ומניסיון דל שהיה לי על VR6 והV6 אכן השילדה לא מפצה על המנוע הנהדר)

-סיאט איביזה (לא כל כך אהבתי שהאוטו משדר קצת פוזה)

-אימפרזה טורבו או בימר 3 (ממה שהבנתי קשה למצוא כאלו שמורות ואני מאד מקווה שתתקנו אותי בנושא הזה)

כמובן שמדובר על הדגמים שתואמים את רמת המחירים המצוינת לעיל.

אשמח מאד לקבל אופציות נוספות ותיקונים על דעות לא נכונות/מדויקות שכתבתי ועוד יותר אשמח עם התגובות יהיו על סמך ניסיון.

תודה רבה רבה מראש לכל המגיבים !!

רועי.

פורסם

RSI עולה 80-90?

אולי התכוונת לקליאו B ספורט 172 ...

למיטב הבנתי שהרכב לא אמין, יש לך ניסיון עליו? אפשר למצוא כאלה לא מכוסחות?

אפרופו לגבי סיאט ליאון המחיר הגבוה שמוכרים אותן ביד 2 באמת שווה את זה?

פורסם

ב-90K אתה לא מוצא במילא מיאטה, אלא אם מדובר בדור ראשון.

בתקציב הזה, בהנחה שיש לך ניסיון על מכונית ספורטיבית חזקה כלשהי, ויש לך ניסיון וידע בנהיגה מתקדמת,

האופצייה הכי טובה היא אימפרזה GT, עדיף PRODRIVE אם תמצא, ותשאיר בצד קצת מרשרשים בשביל הקשחת השלדה ושדרוג מע' הבלימה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רק לציין שאימפרזה טורבו, במיוחד בגרסאת PRODRIVE, תמשוך המון תשומת לב.

אגזוז רועש, ספויילר גבוה וכונס מקדימה עושים את שלהם.

פורסם

כל האיביזות לא מתאימות לך לפי הדרישה עקב התנהגות לוקה.

הכי אנונימית ובעלת ביצועים והתנהגות מעולה היא הקליאו ספורט.

ניתן למצוא גם אימפרזה טורבו, להוריד את הספויילר מאחורה ויש לך רכב יחסית שלא בולט, ניתן גם להוריד את האינטרקולר לחזית ואז להעיף את הכונס על מכסה המנוע וקיבלת זאב בעור של כבש.

פורסם

שקודה אוקטביה vRS - מה תרצה לדעת?

היא מצויידת במנוע 1.8T, המספק 180 כ"ס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

וזו האופציה הכי אנונימית לדעתי.

חוץ מסמלים שמסגירים את זהותה ועוד כמה תוספות קטנות, היא נראית כמו כל מונית/ניידת.

בכל מקרה - תצטרך להתפשר על אחד מהפרמטרים שהצבת לעצמך.

אימפרזה - אמינה (בתנאי שתמצא אחת שמורה), חזקה וספורטיבית. אך עם זאת גם מוחצנת לרוב.

איביזה - חזקה, פחות פאן בסיבובים, ספורטיבית, אבל גם היא לא אנונימית מדי.

גולף - ע"ע איביזה, אבל קצת יותר אנונימית.

קליאו - לא מנצלת את מלוא סכום התקציב, אמינה (בניגוד למה שאתה חושב), פאן בסיבובים ופחות בקו ישר מהמתחרות. גם היא לא עונה על האנונימיות יותר מדי.

אוקטביה - הבחירה שלי למי שואהב אנונימיות. מנוע שהוכיח את עצמו והתנהגות טובה מהאיביזה והגולפים (לפי מבחנים). סליפרית אמיתית.

כאמור, אף לא אחת עונה על מלוא הדרישות שלך.

אני אישית, במידה והייתי רוצה לנצל את מלוא התקציב - הייתי לוקח את האוקטביה.

פורסם

Ziv, זה דווקא יתרון גדול.

כמה שפחות תשומת לב (במקרה הזה) - יותר טוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בקשר לאמינות של הקליאו ששאלת, לי יש קליאו ספורט דור 2 כבר שנה וקצת, והאוטו לא עושה בעיות מיוחדות, בלאי רגיל.

האחזקה השוטפת של הרכב לא עולה יותר ממשפחתית ממוצעת, רק טיפולים מיוחדים כמו טיימינג ועוד כמה טיפולים מסוימים עולים די הרבה כסף.

הרכב מתנהג נהדר ולא חסר לו כוח, לדעתי זה הרכב שאתה מחפש.

קצת קשה למצוא אחת טובה היום בגלל שפשוט לא מוכרים אותן, לא ראיתי MK2 כבר בערך חודש למכירה, אבל אם תמצא אחת טובה (וזה אפשרי) אתה מאוד תהנה ממנה.

הייתה לנו לפניה גם סיאט לאון טורבו 4X4, האוטו כיפי וחזק אבל אין מה להשוות בינו לבין הקליאו בסיבובים ובהנאה בסיבובים, הRS לא ממש שונה מהבחינה הזאת.

פורסם

לדעתי אני אשאר בראש פתוח לגבי השלישיה שציינו אותן לטובה הכי הרבה, מדי פעם אני רואה אוקטביה RS למכירה ביד-2 וכרגע אני לא לחוץ על רכב, ככה שאין לי בעיה להמתין לאימפרזה טורבו/ אוקטביה RS/קליאו B שמורות.

בכל אופן אם מישהו מאיזור המרכז מתכוון למכור אחת שמורה מהנ"ל בתקופה הקרובה (יש לי זמן עד יולי)

• תוכן חדש...