Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוריטיבה, ברזיל וה-WTCC מתחילה עונה נוספת שבסופה, במקאו ינצח אנדי פריו ויזכה באליפות עולם בפעם ה-...אף אחד כבר לא סופר.

למה זה יקרה ? הוא פשוט הנהג הכי טוב שיש שם והכי מחושב, לא עושה תאונות, כמעט לא עושה טעויות ומשתדל לצבור ניקוד בכל סופ"ש .

אין הרבה חידושים מבחינת המכוניות או הנהגים באליפות השנה והאכזבה האישית שלי היא שאלפא-רומיאו כבר לא שם.

קבוצת N-טכנולוגיה תריץ השנה הונדה אקורד חדשה, במקום אלפא, נו באמת...

סיאט הרישמית תהיה עם מנועי דיזל בלבד וריקרד ריידל בהרכב לכל העונה .

המרוצים מחר אחר הצהריים בשידור ישיר ביורוספורט ומקצי הדרוג עוד חצי שעה, תהנו.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

כן אלפא, לא אלפא, לדעתי זו הסדרה המלהיבה ביותר כיום.

הלוואי שתתפוס עוד פופולריות ויצרנים השנה.

נ.ב: דובי, קניתי משהו איטלקי ואדום ....

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

משהו איטלקי ואדום..? דוקאטי ...

בינתיים איבן מולר עם הסיאט לקח את הפול פוזישן בברזיל ואלאן מניו ריסק את השברולט הכחולה שלו בפנייה האחרונה במסלול.

ריקרד ריידל משלים שורה ראשונה שכולה סיאט לאון דיזל .

שלישי אוגוסטו פארפוס המקומי עם ה-BMW ורביעי טארקיני עם הסיאט הנוספת .

אנדי פריו רק במקום ה-12 .

אין ספק שה-WTCC מספקת אקשן שלא רואים בהרבה סדרות, אולי ה-DTM או ה-NASCAR , ושוב מה שמוכיח שסדרות טורינג באשר הם, כן שכחתי את ה-V-8 מאוסטרליה, הן הפורמולה הנכונה לאקשן.

דובי

פורסם

דובי - כמו שפעם היו לי כמה אלפות (גם אדומה) ולא עוד, גם ב WTCC אין אלפא.

וכמו שיש לי כיום לאון טורבו - כך ניצחה סיאט את שני המירוצים הראשונים של 2008 - כבוד, ועוד עם מנועי TDI !!!

במירוץ, שהתמקד כמעט כולו סביב BMW ו SEAT ניתן היה לראות בבירור יתרון של BMW בפניות, אל מול יתרון הכח בישורות של מנועי ה TDI המדהימים של סיאט !!!.

421645--320-224.jpg

לגבי "משהו איטלקי ואדום", לא, לא דוקאטי, אבל קרוב מאד, בלמי ברמבו (כמו דוקאטי) מתלי KAYABA (יותר טוב מדוקאטי) צבע אדום פרארי, ויעילות של קטנוע 8)

ג'ילרה NEXUS 2008 דנדש ונוצץ.

ליאור

2295789862_e75d1ed96d_o.jpg

2294995775_2f1aa4c6f7_o.jpg

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור , רק תיקון קטן .

ל-BMW לא היה שום יתרון בפניות, פשוט שם הם הצליחו להתקרב לסיאט, ברקע שהאספלט טיפה התיישר המפלצות הצהובות פשוט ברחו מהם.

המקום היחיד שבו BMW איימו על סיאט ושם גם הצליחו טיפה לעקוף היה בכניסה לאחת הפניות ההדוקות, BMW הצליחו להישאר בפנים ואילו סיאט נשפכו מעט החוצה, גם פריו, גם מולר וגם פארפוס הצליחו לנצל זאת ולעקוף.

הנצחונות של סיאט בשני המיקצים לא היו בספק לרגע.

מדהים היה לראות את הבדל המהירות בין הסיאט TDI לסיאט TFSI .

דובי

פורסם
, BMW הצליחו להישאר בפנים ואילו סיאט נשפכו מעט החוצה, גם פריו, גם מולר וגם פארפוס הצליחו לנצל זאת ולעקוף.

אני מוכן לתרום לסיאט את הלאון-4 שלי, היא ממש לא "נשפכת" החוצה בפניות 8)

(בתמורה אסתפק בצהובה עם ההנעה הקדמית ומנוע ה TDI)

"מוות לשיעמום"

פורסם

פארפוס נפסל ואיבד את הנקודות שלו :,

The Brazilian finished third on the road but was later disqualified when his BMW

was found to have breached the technical regulations regarding the ‘V' support for the fixation of the engine protection.

• תוכן חדש...