Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לאספן המתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חשבתי לכתוב את השרשור הזה כדי שלאספנים צעירים (כמוני) יהיה קצת יותר רקע וידע בנושא,

אתם מוזמנים לרשום את מה שאתם חושבים.

אני אתחיל:

*מומלץ לקחת חבר/מכונאי/פחח שיוכלו להעריך את מצבו של הרכב, הן מכאנית והן מבחינת הפח.

*לא לקפוץ על הרכב הראשון שרואים.

* להיזהר מכל המוכרים, מרביתם רמאים, שקרנים ונוכלים (כמו בכל תחום), לא להאמין לאף אחד !

*לעשות רשימה מסודרת של דברים שצריך להחליף, עלות החלפתם, מחירם וכו'.

*לבדוק עניין של השגת חלפים לרכב שבו חשקה נפשייכם.

....אתם מוזמנים להמשיך.

כל מה שרשמתי, הוא מניסיוני האישי, לצערי "נשרפתי" והייתי רוצה שאספנים חדשים ילמדו את הלקח שאני למדתי.:idea:

בברכה,

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לא להתפתות ליקנות דווקא רכב, שנראה יפה, במחיר גבוה- כי לעיתים מה ש"יפה"- יפה בדיוק את הזמן, שצריך בשביל למכור במחיר גבוה, וזה עוד במיקרה הטוב- הרבה פעמים ניסיונות לעשות רכב "יפה" כדי למכור גורמים נזק, שעלול להיות אף בלתי-הפיך לאוטו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

6] לפני שבכלל מתחילים קודם לחפש מכונית לשיפוץ מומלץ מאוד לבחור אחת שאתם אוהבים. אם אתם אוהבים אוטו ספציפי מדגם מסויים מומלץ לחפש באינטרנט ובספריות מידע עליו, לבדוק מהם החסרונות שלהם ומה בדיוק לבדוק לפני קניה.

7] להקצות סכום כסף לקניית הרכב ולהידבק אליו. במידה והאוטו עולה אלף שקל יותר אפשר לשחרר את החגורה ולקנות אותו באלף יותר.

8] בעת משא ומתן מומלץ לנסות להוריד את מחיר הרכב [במיוחד בארץ שכל הרכבים פה פשוט יותר יקרים בהרבה אחוזים].

שיטה די טובה היא: נגיד והרכב עוד 50 אלף שקל אז לבוא אל המוכר ולהגיד לו 30 אלף ואז "אחרי" מחשבה להגיד לו שאפשר ב45 אלף שקל.

9] ידע=כוח כבר אמרתי את זה? יש לכם ידע יש לכם כוח, כל פיסת מידע שאתם יודעים זה טוב וגם מצויין.

10] אחרי קניית הרכב הכינו רשימת של מה שאתם לבד יכולים לעשות ומה אתם לא יכולים לעשות.

כמו פירוק המנוע, פירוק מערכת חשמל פירוק השטיח והחלפתו וכו'.

11] קנו מצלמה, תאמינו לי זה יעזור לכם לזכור איפה כל בורג מתחבר.

12] קשה שלכם לעשות משהו? חפשו מכונאי שבא לבית ומתקן. יכול לצאת שזה יהיה יקר אבל תמיד אפשר להידבק עליו ולנסות ללמוד.

13] קנו ספר טיפולים ומידע על הרכב שלכם.

14] קנו את הספר באינטרנט, תמיד יהיה יותר זול לקנות באינטנרט מאשר בחנות בארץ [בגלל מיסים+רווח לחנות עצמה שייבאה את הספר].

15] קנו סט מפתחות פתוחים+סגורים מכל הגדלים.

16] קנו ערכת ראצ'ט.

17] חפשו קהילה כמו זו שעוסקת רק בכלי רכב שאתם משתמשים. תאמינו לי זה יעזור לכם בהרבה.

18] תתעדו כל צעד שלכם בפרוייקט ופרסמו פה או בקהילה שתמצאו.

19] לא מוצאים חלקים בארץ יש את EBAY מקום שתוכלו לקנות בו הכול ממשחת שיניים משומשת לאיזיטה משומשת יד 3.

20] מומלץ לחפש מקום חניה מקורה ואף מומלץ לחפש מקום שאפשר להחנות את הרכב בתשלום ושם הרכב ישמר מכל משמר.

תהנו!!

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
6]

17] חפשו קהילה כמו זו שעוסקת רק בכלי רכב שאתם משתמשים. תאמינו לי זה יעזור לכם בהרבה.

נגעת בנקודה חשובה. ישנם אנשים בפורום הנ"ל (לא כולם) שיהיו מוכנים לעזור בשמחה ואף ללא כל תמורה,

אל תהססו לבקש עזרה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם
שלום חברים,

* להיזהר מכל המוכרים, מרביתם רמאים, שקרנים ונוכלים (כמו בכל תחום), לא להאמין לאף אחד !

בברכה,

אני מוחה על ההכפשה של מרבית קהל המוכרים .

כרגיל מספר קטן של אנשים לא ישרים הם אלו שגורמים שם רע לכולם.

מהנסיון שלי ברכישת רכבי אספנות לא היו - ממש לא היו - לי אכזבות או תקלות. אני לא אומר שאין רמאים אבל רוב האנשים שדיברתי אתם היו הוגנים. בכל זאת מדובר בנסיון של הרבה שנים. בכמה רכבי אספנות שקניתי המוכרים אפילו טרחו למסור לי פרטי פרטים על הבעיות שישנם ואיזה חלקים לא מקוריים הוכנסו על ידם. שניים אפילו אמרו שהם לא מציעים לי לרכוש את הרכב כי הוא במצב רע. (וקניתי).

ברכישת רכב אספנות צריך להבין כי לא רוכשים רכב חדש וכי צריך לצפות לתקלות וצרות. אין ולא צריכות להיות אותן הציפיות שיש ברכישת רכב בן חמש שנים עם 100,000ק"מ.

לא מדובר בהשקעה כלכלית אלה על תחביב ולכן ערך הרכב הוא "מה שמשוגע אחד מסכים לקבל ממשוגע אחר"...

נכון יש כאלו שינסו למכור רכב גנוב, מעוקל, מנוסר וכיו"ב אולם רוב המוכרים הפרטיים בתחום הם אנשים רגילים שאולי לא ידגישו בפניך כמה עבודה זה לשפץ רכב ישן או כמה קשה למצוא חלקים אבל לא ימכרו לך "חתול בשק". צריך לקחת את הנושא בפופורציה.

שלמה דן גדרון

פורסם

לקנות מכונית נפוצה, נוסעת, עם טסט, עד 5 אלף שקל.

כאשר אתה מתחיל אינך יודע מה אתה מסוגל או לא מסוגל לעשות (לבד או בעזרת מזומנים).

כאשר אתה מתחיל אתה רוצה להנות גם מהרכב ולא רק מהמוצג ההיסטורי (לכן חשוב שיסע ועם טסט).

תרגישו במשך כמה חודשים (שנה...) מה המשמעות של רכב ישן - יש המון טוב וגם לא מעט קשיים

אם תחליטו שזה בשבילכם אז תקנו רכב שאתם באמת אוהבים וגם מסוגלים כלכלית לתחזק - לא לקפוץ מעל הפופיק רק כדי להגשים חלום

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
שלום חברים,

*לעשות רשימה מסודרת של דברים שצריך להחליף, עלות החלפתם, מחירם וכו'.

*לבדוק עניין של השגת חלפים לרכב שבו חשקה נפשייכם.

....אתם מוזמנים להמשיך.

כל מה שרשמתי, הוא מניסיוני האישי, לצערי "נשרפתי" והייתי רוצה שאספנים חדשים ילמדו את הלקח שאני למדתי.:idea:

בברכה,

רצוי שתפרט קצת יותר ,

תן קצת טיפים כדי שאחרים לא יפלו בפח כמוך

סמוך על הדודג' :-)

פורסם

אין מה לפרט, רשמתי את מה שהיה לי לומר. אני מקווה שאספנים צעירים אחרים ילמדו מהטעויות שלי.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

למתוח ביקורת מותר?

קודם כל לפני שאני מתחיל פה מלחמה אני רק רוצה לציין שבגדול אתה צודק. אבל ...

א) ברוב המקרים אנשי הפורום מזהירים מתעניינים חדשים שמדובר בבור ללא תחתית.

ב) הכל שאלה של לאן אתה רוצה להגיע, יש כאלה שרק רוצים שהרכב יסע ויש כאלה שרוצים רכב במצב תצוגה.

ג) למי שמכיר אותך ואת רכבך יבין מהר מאוד ששלחת פה עקיצה ממש מגעילה לבחור זהב וישר כמו סרגל. אם אתה רוצה לפתוח את הנושא הזה שוב תעלה את השרשור הרלוונטי מן העוב ותתן את גרסתך (כי משום מה לי זכור שלא נתת את גרסתך בסוף).

ד) אומנם מכרתי עד היום רק רכב אספנות אחד (אבל מכרתי עוד הרבה דברים אביזרים שקשורים לרכב), בכל המקרים מי שקנה ממני יצא מרוצה ולא הרגיש שדפקו אותו, בין אם המחיר ששילם היה סביר או לא סביר.

ה) אני מסכים אדון SLS שעדיף להתחיל בקטן אבל לא לכולם יש הרבה כסף לשפוך על סתם רכב שלא מעניין אותך. אני בטוח שאנשים ירגישו הרבה יותר טוב להשקיע כסף ברכב שהם חלמו/ממש רצו אותו מאשר סתם גרוטאה שרכשו רק כדי לצבור ניסיון. דוגמא טובה לכך זה פותח השרשור שלא ידע למה הוא נכנס (יכול להיות שבאשמתו או לא) ונכנס לרגשות מעורבים (שהוכחות להם ניתן לראות בהודעות המכירה שפרסם) כאשר היה צריך להשקיע סכומים מכובדים ברכב.

ו) אשמח אם כבודו יפרט בדיוק מדוע הוא מרגיש שהוא "נדפק"? אני השקעתי ברכבים שלי עד היום סכומים שהייתי יכול היום להכנס לכל סוכנות רכב ולרכוש משפחתית חדשה מהניילונים. זה לא גורם לי להרגיש רע עם עצמי. להפך, אני מיום ליום מגשים חלומות שלי ואין דבר יותר מהנה מלהגשים חלום.

לפי דעתי הטעות שלך היא שבחרת רכב שלא מתאים לך ואז מאיזשהי סיבה לא הסכמת להפרד ממנו והיום אתה מצטער על הטעות.

אני ממליץ לך ללכת עם הלב, אל תסתכל על הכסף, כסף בא והולך, אם הייתה קונה את הרכב שאתה באמת רוצה אני מוכן לשים מיליון דולר שלא הייתה פותח את השרשור הזה (גם אם הייתה קונה גרוטאה חלודה במצב ריקבון מתקדם). כמו שאמר ידידנו ליאור בשרשור אחר, "באהבה לא מתחשבנים". ולכן אני חושב שלא "נפלת" פשוט עשית טעות ובחרת רכב לא נכון. אני מאחל לך שבפעם הבאה תבחר את הרכב הנכון ושתקבל את דבריי בהבנה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד, אם אתה לא היית מעורב בעסקה אז עשה טובה ואל תתערב, אתה לא היית כשסיכמנו על דברים ועל הסכום, אז, בבקשה אל

תתערב.

להזכירך, אני לא ליכלכתי על הבחור שמכר לי את הרכב, זהו שליכלך וכמעט הסתבך בתביעה משפטית, שנית, אני את תגובתי נתתי בנושא, אתה יותר ממוזמן לקרוא.

זה שאתה קנית מאותו בחור רכב/ים ויצאת מרוצה זה לא אומר שכל אחד שקנה ממנו יצא מרוצה, האמת, אני עדיין לא יודע אם להאמין לך, במקרה, ממש במקרה, פנו אליי מספר חברים שטענו שגם הם ניכוו. :shock:

אני ממש לא ביקשתי שיזהירו אותי לאן אני נכנס, האמן לי שידעתי לאן אני נכנס והאמת שאני ממש לא מצטער, איך אבא שלי אומר :" כל עוד מדובר בכסף ולא בבריאות זה הכי חשוב ".

מדוע נדפקתי ? אתה יודע כמה שילמתי על הרכב ? אתה יודע אם קיבלתי דברים שהובטחו לי ? שוב, אתה לא היית מעורב בעסקה ולכן אין לך זכות דיבור. (יכול להיות ששמעת את גרסתו של המוכר, זכותך להאמין לו).

מאיפה הגעת למסקנה שהרכב לא מתאים לי ? ממש ההיפך, פשוט משום מה, כבר אין לי חשק לרכב, בנוסף, יש לי הזדמנות להגשים חלום ילדות, לכן הרכב בקרוב יוצע למכירה.

אגב, את המשפט שליאור ברוך כתב, כדאי שמישהו אחר יפנים אותו.

נ.ב- אלעד ידידי, אני לא נכנס איתך למלחמה, אני בסה"כ עונה לדברייך.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

הטיפ הכי חשוב שלי הוא להיות מסודר.

לפעמים עובר הרבה יותר זמן ממה שהתכוונת בין שלב הפירוק ועד הרכבה חזרה של מכלול כלשהו, ואז שוכחים איך זה בדיוק הלך, איפה הברגים ואיך זה מתלבש.

הכי חשוב לצלם הכל, להכין תרשמים אם צריך, לתעד בספר שיפוץ ולהכין הרבה הרבה קופסאות אטומות עם מדבקות שבהן יכנסו כל הברגים והחלקים הקטנים של כל מכלול.

better safe than sorry, מנסיון....

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קודם כל כדאי לכולכם להרגע עם כל התביעות דיבה שלכם, נמאס לי כבר לשמוע את המושג הזה. הפכנו להיות פורום של רכיכות, כל אחד שרושמים עליו משהו לא טוב הולך לבכות לעו"ד שלו. ד"א, הטלפון שלי מפורסם פה ובפורום של מועדון אופל, כל מי שרוצה מוזמן לדבר/להתעמת/להתלונן איתי בטלפון ו/או פנים מול פנים. אני עומד מאחורי כל מה שאני רושם ומעניין לי את ה^%#$& מה אנשים חושבים עליי או אומרים עליי.

ולגבי הרכב שלך

א) המחיר שקנית בו את הרכב הוא סביר בהחלט למצב הרכב.

ב) המוכר פינק אותך בהרבה דברים שאני הייתי מזמן בועט אותך מכל המדרגות.

ג) אתה מוזמן "לטהר" את שמך בעובדות שכולנו לא יודעים ולא להתחבא מאחורי הצהרות. ובנימה אישית יותר, לא מעניין אותי כל השטויות הקטנות שסגרתם בניכם, הוא עשה לך 2 טובות ענקיות ואתה פשוט ניצלת אותו ואת טוב ליבו.

ד) אתה דוגמא טובה לסיבה מדוע צריך להעביר בעלות ולנתק קשר עם הקונה. לא להבטיח לו מיליון הבטחות כמו תעזור פה ותעזור שם כי כמו שאתה רואה זה חוזר אלייך בבומרנג.

ה) אתה עכשיו עשית פחחות לאוטו שלך, נכון? נגיד ומחר תמכור אותו, כעבור 3 חודשים יחזור אלייך הקונה ויגיד לך שיש לו פיצוץ חדש בצבע ושהוא רוצה לבטל את העסקה בגלל זה, מה תגיד לו (אחרי שהפחח שעבד על האוטו יזרוק אותו מכל המדרגות כי הוא עבד מולך ולא מכיר את השמוק החדש שבא לעשות לו צעקות ולהפריע לו בעבודה)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

"נשרפתי" ,

"בתור אחד שדפקו אותו בקניית הרכב, אני ממליץ לך לא למהר, לא לקנות את הרכב הראשוןשאתה רואה, תתייעץ עם כמה שיותראנשים, מרבית האנשים כאן עם רצון לעזור".

אתחיל דווקא בהכוונה , עזרה וייעוץ לאספן המתחיל , אז אזכיר לך עידן :

שכחת כנראה כי לפני שרכשת ממני את הרכב היו בנינו אין ספור הודעות פרטיות כאן בפורום

התייעצת איתי אלף פעם , לא היתה הודעה שלא עניתי לך עליה ואפילו שלחתי אותך לבחור שרצה למכור אופל רקורד אחרת בזול יותר , התייעצת איתי לגבי רכבים אחרים , קורטינה אם אני זוכר נכון

כיוונתי אותך , הסברתי לך במשך זמן רב גם כשלא חשבתי שתקנה ממני את הרכב וכשהיו לך כמה אופציות נוספות וגם זולות יותר . פשוט שכחת להזכיר זאת . אבל זה היה גם היה . התייעצת ואף קיבלת תשובות לרוב . אני רואה בדור הצעיר דור ההמשך ואתה לא היחיד שכיוונתי והדרכתי אותו .

בשלב מסוים אמרת כי אתה מעוניין ברכב שלי .

אז איך אתה יכול לומר כי דפקו אותי ? מדוע אתה נותן את הרושם כאילו קנית חתול בשק , לא ידעת מה אתה קונה ?

שלא התייעצת , שלא ראית רכבים אחרים ?

איך אתה יכול לומר ל"אספן המתחיל" שיתייעץ , שיבדוק וילמד מנסיונך ? הרי אתה עשית זאת והרבה .

קיבלת דיאגנוזה על מצב הרכב שרכשת בדיוק , ידעת כי צריך לעשות פחחות וצבע , ראית את הרכב כמה פעמים .

אז מאיפה החוצפה לומר את הדברים שאתה אומר ?

אבל – כנראה זיכרון קצר זו תכונה . אין דבר , נרענן .

אז , חביבי , שרפת את עצמך , שרפת את התחביב עליך עם האספנות של מועדון חברים ,

כנראה שאתה לא יודע להעריך מה זה חברים ומה שעושים למענך !

ולעצם העניין , לכל הקוראים ששמעו עד כה רק השמצות "דפקו אותי - נשרפתי"

כמה עובדות לא יזיקו:

אני הייתי מאחל לכל רוכש לרכוש רכב בתנאים ובהשקעה שאתה קיבלת את הרכב .

סוכם שהרכב שלא היה במצב נסיעה ימסר אליך כשהוא עם טסט , צמיגים חדשים

ובמצב נסיעה כשלמנוע יוחלף אטם ראש חדש .

כך היה , הוחלף אטם ראש חדש למנוע , המנוע עבד ועובד מצויין , הורכבו לרכב 4

צמיגים חדשים (לא אליאנס פשוטים ) משאבות בלם שופצו ,רפידות חדשות בכל הגלגלים ,

הוחלפו גומיות של מוט מייצב (שלא היה מוכרח אולם הוחלפו לחדשות )

הרכב הוכן לטסט , נלקח על ידי לטסט ועבר . לאחר שנמסר אליך נתגלתה בעיה במשאבת

בלם בגלגל קידמי , הבאת את הרכב אלי , החלפתי שוב גומיות המשאבה , החלפתי רפידות

חדשות וחיכית שתגיע ללכת איתי לטסט כפי שבקשת , שאת הטסט הראשון אתה רוצה להיות נוכח

על מנת להכיר וללמוד . משלא הגעת לפחות שבועיים והרכב חנה אצלי לקחתי את הרכב בעצמי לטסט

וכמובן הרכב עבר טסט הוחזר לחניה וחיכה לך .

עוד שבועות עברו ועדיין הרכב אצלי בחניה ברחוב, כשאני מת מדאגה שמה יקרה משהו לרכב ואו אז שלא תבוא בטענות מה קרה חלילה לרכב כשעמד אצלי בחניה . כמה פעמים צלצלתי אליך לשאול מתי אתה לוקח את הרכב ? מדוע לא באת לקחת את הרכב במשך כל כך הרבה זמן ?!?!

לבסוף לאחר הפצרות שתגיע כבר לקחת את הרכב היגעת סוף סוף . כאמור הרכב אצלי כבר

שבועות ארוכים . ויש עדים לכמה זמן הרכב היה אצלי לאחר הטסט .

עד כאן כבר עברה כמעט חצי שנה או יותר , לקחתי אני בעצמי את הרכב כבר לשני טסטים ,

אתה לא הראתה אכפתיות אפילו להגיע איתי לטסט שלא לדבר על הזמן הארוך שהרכב חנה אצלי

בלי המחשבה שאולי זה מפריע או שמה יקרה לו משהו כשהוא אצלי .

את הבטחתי קיימתי ויותר , נתתי לך רכב נוסע במצב תקין עם טסט !

עם הזמן וכשהיחסים היו נעימים בנינו נתתי לך עוד מתנות – שלא היו קשורות כלל לעסקה ,

שהם סמל אופל חדש להגה , זוג פנסי חנייה קטנים לדופן הרכב שהראתה אותם בגאווה בשיפוץ

כאן בפורום .

גם העברת בעלות שהיתה צריכה להתבצע מזמן נמשכה חודשים ארוכים, נכון שפעם היגעתי והלכנו לדואר ובדיוק נסגר , אמת , אבל ספר כי נתקעת עם האוטו ובמקום ללכת קודם להעביר בעלות נסעתי אליך ועבדתי איתך יותר משעה בדרך .

את זה לא סיפרת .

מאז עברו חודשים עד שסוף כל סוף נפגשנו להעביר בעלות .

לטענתך – הבטחתי לך פסי ניקל לדופן הרכב וגריל , זאת כלל לא היה בעת מכירת הרכב אלא

הרבה אחרי , כשהרכב כבר היה אצלך.

להזכירך הרכב היה מושלם מכל הבחינות , פסי ניקל , גריל , סמלים.

עם קנית הרכב שלי (רקורד 1960 ) קיבלתי חלקים שלא ידעתי שאקבל

ובניהם פסי ניקל כך שבעת העיסקה שלנו כלל לא היו ברשותי ולא ידעתי שיהיו לי כאלו .

רק מתוך רצון טוב אמרתי לך כי אתן לך פסי ניקל . לא התחייבתי במסגרת

העסקה לתת לך אותם שהרי עדיין לא רק שלא היו לי אלא גם לא ידעתי בעצמי שאקבל כאלו.

אמירה שאתן לך פסי ניקל (הרבה אחרי העיסקה ) תרגמת למחויבות שלי לתת לך אותם .

פתחת רמת ציפיות מרכב למעלה מ 40 שנה שיהיה כמו מזדה חדשה .

שלא יהיו תקלות , שהכל יעבוד , בנינו המצב לא היה רחוק מזה .

אתה ממשיך להכפיש ולהתלונן ושוכח איפה אתה היית לא בסדר בכל הסיפור הזה .

חברים ,

תבדקו כשאתם קונים רכב אספנות , זה לא חדש ,

דעו למה נכנסים בקניה של רכב אספנות , אפילו משופץ , ישנם הפתעות רבות .

זוהי אהבה , הובי , לא חשבון כלכלי ומי שלא מוכן לזה – שלא יקנה אספנות .

ועוד הערה קטנה , איכסנת לנו את כל חלקי האופל שלי וגם אלו שמסרתי לך עם קנית הרכב .

מנועים , גירים , פרונט , בקאקס ועוד ועוד , כמו כן גם היו חלקים שלי של המוריס 10 שאכסנת אותם עבורי ברצון והסכמה . החלקים כולם נשארו אצלך עד היום .

כיצד אתה מציע למכירה חלקים שלא שלך , לא קראת לי אף פעם לקחת את החלקים שנשארו .

שלחתי לך הודעה פרטית בזו הלשון:

עידן ,

מילא את החלקים של האופל שנשארו אצלך - נשארו ,

אבל אם נשארו חלקי מוריס , יפה הודעה אלי קודם שאבוא לקחת אותם ואם לא אגיעאז לפרסמם "למכירה" . היות והם לא שלך .

הסכמת לאכסן אותם ....

ולמזלי אומזלך אין למי למכור אותם , אין עוד מוריס 10 כזהשצריך חלקים .

אודהלתאום להגיע לקחת את החלקים .

דרור .

לא הגבת להודעה זו ואתה ממשיך לפרסם חלקים למכירה – חלקים שלא שלך !!!

אני קורא לך בהזדמנות זו לתאם איתי מועד מוסכם להגיע ולקחת את החלקים שלי !

עכשיו שיש יותר עובדות על "דפקו אותי " תשפטו .

דרור .

חג שמח לכולם

DSCF64.jpg

DSCF66.jpg

DSCF67.jpg

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

ואם כבר על עזרה בין חברים אז הינה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=101431&highlight=%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A1

ולמי שלא מצליח לראות את השירשור , חלק מתוכנו:

nitch כתב:

"דרור מראה לי איך בודקים קומפרסיה בעזרת אצבע שמוכנים לוותר עליה אם תהיה תקלה, ומרכיבים את הפלאגים.

מחברים את מיכל הדלק והצנרת החילופית שחירטטתי מצינור מזגן, בקבוק תפוזינה, מחבר מהיר ודבק חם, ממלאים בדלק, ויריחו הקרבורטורים דלק, וינעם להם עד מאוד.

שולחים את עידן למושב הנהג, ליעד על הקויל, דרור על הדלק, נותנים בסטארטר, ותהי מוזיקת מנוע לוטוס נעימה לאוזניים עד מאוד.

בקיצור, הנבלה הניע. במכה ראשונה!

ולשלב התודות:

תודה ענקית לדרור - איש יקר ומוכשר, שהראה נכונות אדירה לסייע, נחישות מרשימה, ויכולת מצויינת.

לעידן על הסיוע וההתלהבות

לקובי מילוא - על העזרה בהכנה, ועל כך שבשיחה של חצי שעה איתו הוא הצליח להעביר לי כמות אדירה של אינפורמציה טכנית שלא הייתי מסתדר בלעדיה.

דני - מוכר הרכב, שהמשיך לספק אינפורמציה גם מרחוק.

לכל שאר המייעצים בת'רד הקודם, תודה רבה!

ולkobiso, תודה על התמיכה המוראלית :wink:"

סתם כך לאיזון

ההכפשות הבלתי פוסקות חייבות איזו התייחסות .

דרור .

vbmenu_register("postmenu_832095", true);

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לפי מה שאתה אומר המחיר היה גבוה או משהו

אני לא מעורב בפרטים בכל אופן

קנית אוטו סיכמתם על מחיר שילמת אותו גם אם זה מחיר שהוא פי חמש מהמחיר בשוק

והסכמת לשלם אתה לא יכול לבוא בטענות שדפקו אותך

קנית רכב עשית בעברת בעלות

זהו נגמר אתה לא קונה חתול בבשק אתה רואה מה אתה קונה ואתה מוכן לשלם את המחיר