Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה הופך להיות כדאי לעבוד עם חברות כמו USADDRES למשל ? אן אולי UPS או פדאקס ? כי עד כמה שהבנתי כולן מביאות את זה אליך הבייתה ?

האם מישהו יודע כמה הן מחייבות עבור עמילות המכס שלהן ?

בברכה יהודה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברות השילוח הנפוצות כמו FEDEX,UPS,DHL,TNT וכו' כולם מגלמות את עלות העמילות למען עמלת שחרור מהיר ו\או אגרות אחסנה וכו' כבר בעלות המשלוח ולכן הוא יקר יותר.

אפשר להמנע מתשלום מיותר ע"י חישוב סך כל ההוצאות לפני ההזמנה על מנת לוודא באם המשלוח שנבחר הוא אכן הזול ביותר והמהיר ביותר.

under construction..

פורסם

ניר לא דיברתי על פדאקס או כאלו דיברתי על החברות שנותנות לך כתובת בארה"ב , ואז המשלוח עולה לך 0 , ורק אתה משלם עמלה לחברה , האם עכשיו זה שווה .

ואמנם זה אולי לא כאן אבל מה עושה באמת מי שרוצה לקנות מאי בי ? הוא הרי צריך לתת כתובת של הכרטיס אשראי שלו

בברכה יהודה

פורסם

http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000313604

מעבר לזה, אני מסתובב בעוד כמה פורומים מכל מיני תחומים ובאחד מהם(צילום) מישהו כתב:

בביקור היום בדואר חבלות בת"א, נאמר לי כי כרגע זה רק על חבילות EMS !!, דואר חבילות רגיל ימשיך באותו אופן בינתיים.

מהיכן הנתונים שלך שזה כולל גם את דואר החבילות הרגיל?

פורסם

בבקשה,

http://www.mof.gov.il/taxes/odaa060208.htm

מודגש בזאת כי אזרח אשר מעוניין בכך, יוכל להתיר את המשלוח מהמכס באמצעות כל סוכן מכס אחר וכן באמצעות לשכת השירות או לשחרר את המשלוח בעצמו ישירות במרכז המיון בתל אביב, ללא כל מגבלה.

להבא כדאי לקרוא יותר לעומק, כי כמו שאמרתי זה עשוי להטעות.

פורסם

איציק , ומה בדיוק יעשו תושבי הפריפריה ? יגיעו לדואר המרכזי בת"א על כול חבילה ? נמי יסע לך מחייפה ו/או מב"ש לת"א על חבילה ?

בברכה יהודה

פורסם

אתה צודק, אבל לא זו הנק' שרציתי להוכיח.

ניר, אני חושב שההודעה שלך קצת מטעה מכיוון שמצטייר ממנה שאין עוד אופציה זולה יותר, כל מה שכתבת פה מתייחס לשדרוג שהדואר עשה לשירות הדיוור שלהם שנקרא

EMS, לעומת זאת, אם תשלח חבילה מארה"ב דרך USPS והיא תגיע לבית המכס בת"א, עדיין תוכל לגשת עצמאית ולשחרר אותה עם כל המיסים הרגילים והמוכרים.

פורסם
בבקשה,

http://www.mof.gov.il/taxes/odaa060208.htm

להבא כדאי לקרוא יותר לעומק, כי כמו שאמרתי זה עשוי להטעות.

איציק, הקישור הזה שאתה מציין הוא מעולה כי בשירות הלקוחות ופניות הציבור של "דואר ישראל" אומרים אחרת.

למעשה אני ראיתי שבאתר הדואר הם מציינים את הנושא כ"שדרוג" שירות הEMS כי חבילה שחייבת בתשלום הייתה מגיעה לסניף דואר ולא ישירות לכתובת הנמען ע"י שליח.

אבל בשירות לקוחות שלהם, הם מציינים שעבור כל חבילה שתגיע לארץ ותשוחרר ע"י חברת דואר ישראל תהיה חובת בתשלום.

אם רשות המיסים טוענת שאפשר לשחרר את החבילה באופן עצמי , אז למה חברת דואר ישראל לא מתירה זאת?

לי אמרו את המשפט הבא :" או שתשלם את החשבונית, או שאתה יכול לסרב לקבל את החבילה והיא תוחזר לשולח".

והפריט נשלח אליי דרך USPS כשירות (Priority Mail International (PMI.

אותו דבר קרה לי עם חבילה ששולחה בEMI דרך USPS - אקספרס בינלאומי וזה מובן כי מדובר על שירות EMS.

אבל:

יכול להיות שכל משלוחי USPS לארץ הופכים להיות EMS למעט משלוח בFirst Class Mail International ?

כי הגלובל אקספרס ,אקספרס בינלאומי ופריוריטי= EMS?

אז מה זה משאיר לנו? משלוח בינלאומי ימי בלבד ללא התערבות דואר ישראל כעמיל מכס?

אני כרגע בהתכתבות עם נציג חברת דואר ישראל העוסק בנושא במחלקה המשפטית שלהם, כי למעשה הם החלו לגבות כספים מה4/3 (אם אומרים שזה מה3/2 ) וזאת למרות שלא הייתה הודעה מפורשת בעיתונות ובאמצעי התקשורת לא לפני ה25/2.

האמת שגם הדואר בעצמם לא יודעים איך לאכול את זה.

under construction..

פורסם

הקישור שנתתי הוא הודעת הדוברת מהאתר של רשות המיסים, לא נראה לי שיש משהו יותר רשמי מזה.

נוסף על כך, צירפתי קישור עם ציטוט מפורום אחר שבו נאמר בפירוש ע"י אדם שנכח במקום שזה תקף רק ל-EMS ולא לדברי דואר חבילות רגיל.

אם לך יש בעיה ספציפית עם חבילה מסויימת, אני מציע שתפנה לרשות המיסים שהם יפתרו לך את הבעיה ולא לדואר ישראל, יש באתר שלהם מערכת פניות הציבור.

פורסם

אם שולחים לי משלוח מהונקונג בשווי 20-30$ במשלוח רגיל (לא מבין בסוגים השונים) פשוט לא ימי

אני אצטרך לשלם לדואר את ה120ש"ח~ למרות ששווי החבילה פחות מ50$?

סורי שאני נדחף לדיון

sound connecting people

פורסם

כל עוד זה מתחת ל50$ זה אמור להיות 35 שקלים לא ?

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מצטער להעלות את הת'רד שוב , אבל יש לי עדכון לחברי הפורום.

אתמול הגיע אלי חבילה קטנה מחו"ל בשווי של 22$-23$ , לא שילמתי עליה גרוש והיא הגיעה עד לבית שלי .

אני מצרף תמונות של החבילה ושל הפרטים שלה .

היא נשלחה בשימוש ב-USPS או בהרחבה United States Postal Services כדבר דואר first class .

אני הבנתי שעלי לשם על דברים כאלה , המחיר הוא מתחת ל50$ כך שזה היה אמור להיות 35 ש"ח - אבל לא, לא נדרשתי לשלם.

FYI

תומר.

03032008022sm8.jpg

03032008026ez7.jpg

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני גם אעדכן : אתמול קיבלתי חבילה בשווי 31 דולר, היא הגיעה לת"א במקום לדואר במקום מגורי, הפרצדורה של השחרור היתה כ40 דקות אבל שורה תחתונה לא שילמתי שקל אחד, והכם קיבלו את מה שהדפסתי מהפייפל כקבלה

פורסם

תודה רבה. מעניין ומעשיר חבל על הזמן.

בעלי החנויות בטח מבסוטים עד השמיים . . . .

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...