Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

נפלה לידי הזדמנות לרכוש מגבר של DLS 5 ערוצים במחיר מעולה

יש לי ברכב סט קומפוננט של HERTZ HI ENERGY וסאב של של הרץ גם כן (לא זוכר דגם)

אני רוצה מן הסתם לתת את הערוץ מונו (החמישי) לסאב

ואת ה 4 האחרים לסט בגישור (כל ערוץ נותן 50 RMS) כדי שהסט יעבוד טוב (הוא יכול לקבל 100 ומשהו RMS)

השאלה שלי היא אם אני מגשר לרמקולים זה יוריד את האיכות?? כי אני יודע שעושים את זה בד"כ לסאבים ולא לרמקולים..

דגם מגבר CA50

ולא אני לא רוצה המלצה למשהו אחר כי יש לי תקציב מאוד נמוך וזה נכנס כי אני קונה את זה מחבר במחיר מצחיק..

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

גישור תמיד מוריד מהאיכות השמיעה, יכול להיות שלא תרגיש ויכול להיות שכן.

מה שבכל אופן זה מוריד מדאמפינג פאקטור ומעלה את רמת העיוות (THD).

דוד

פורסם

עד שלא תנסה לא תדע.

אם הסט הוא סט שני חלקים, עם הספק כזה ממליץ לך לעבור לבי-אמפ :)

אם אתה עדיין רוצה ללכת על פאסיבי בגישור, תנסה, תתחיל מגיין סגור, ותבדוק לאיזה תוצאות אתה מגיע , עם ובלי גישור.

על הנייר האיכות אמורה להפגע, על האוזן?.. רק האוזן שלך תגיד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מממ מעניין

אני לא חושב שבי אמפינג זה אופציה מפני שזה מצריך העברת חוטים מחדש מה שאין לי כוח לעשות בשל העובדה שאני מחליף את הרכב עוד חודשיים.. שם זה כבר יהיה סיפור אחר..:twisted:

תודה על התשובות אני באמת ינסה

בסוף הכל אותו דבר!!!

• תוכן חדש...