Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוס על כביש 5 Holly shit!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמינו או לא, הסוס הכי טבעי בארץ דוהר לו כרגע על כביש 5. כשאני וכמה חברים חזרנו מסינמה סיטי חשבנו שאנחנו מדמיינים, אז זהו שלא! סוס אפור דהר לו באין מפריע באמצע הכביש. פשוט סכנת נפשות, דיווחנו ישר למשטרה והם אמרו שיטפלו בזה, בינתיים אני מזהיר, שלא יהיו לכם הפתעות.

אז זהו, מי שמעוניין בעוד כ"ס אחד, לטיפולכם :lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

לאחרונה אני שומע כמעט כל יום על סוסים דוהרים ותאונות בין כלי רכב לסוסים.

מה ניהיה כאן קנזס?

מי שיש לו סוס שידאג להשגחה שלו, זה יותר מסוכן, מכל כלב שמוגדר מסוכן.

רק השבוע היתה תאונה על כביש 4 ליד מושב גבע כרמל, בה היו מעורבים סוס ושלושה כלי רכב, במזל לא נפגעו בני אדם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מאחורי רמת אביב ג' יש חבורה לא קטנה של סוסים והסוס האפור שראית הוא הכי בעייתי תמיד בא לשוסטר רץ על כבישים וכו...

הוא גם לא ממש נחמד שמישהו מנסה להתקרב אליו ראו הוזהרתם

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

פעם הייתי בקריות, סוס דהר לכיוון שלי בעיר, חשבתי שיעלה על מכסה מנוע אבל בשנייה אחרונה הוא סטה הצידה.

סוס בעיר יכול לקבל דו"ח על מהירות. :-D

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מאחורי רמת אביב ג' יש חבורה לא קטנה של סוסים והסוס האפור שראית הוא הכי בעייתי תמיד בא לשוסטר רץ על כבישים וכו...

הוא גם לא ממש נחמד שמישהו מנסה להתקרב אליו ראו הוזהרתם

הסוס הזה ממש חמור

פורסם

אתה רושם את זה כאילו כל מי שנוהג עכשיו בכביש 5, וקורא בקארספורום, דרך הפלאפון יתחיל לחפש את הסוס.ויזהר ממנו.

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

• תוכן חדש...