Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש מוסך אמין ככה...

יש לי כל הזמן נזילת שמן במנוע, הלכתי למוסכניק שאני מכיר שנים מוסך מ.א בירקונים פ"ת...

הוא מכיר אותי עשיתי אצלו כמה תיקונים לכמה רכבים של בני משפחתי ובעל המוסך משה הוא בעל מקצוע רציני...

המוסך הוא בעיקרון מתמחה בסיטרואן\פגו אבל הוא מתקן כל סוגי הרכב ככה

הגעתי אליו חשבתי שזה רק איזה אטם ראש מנוע או גומייה כלשהי שמשמה בורח שמן הוא בא בדק אמר לי זה מחזיר שמן

וצריך כדי להגיע אליו לפרק את הגיר וזה יום שלם עבודה וזה ייצא 1000 שקל...

אז אמרתי לו תודה ושאני צריך לחשוב על זה כי שוב 1000 שקל בשבילי לא הולך ברגל אני סומך עליו בעיניים עצומות אבל שוב

מדובר ב CITROEN ZX 93 אוטומט רכב שבקושי שוויו 6000 שקל נסעתי עליו עוד 1000 ק"מ מאז לא חשתי כל בעייה ושהיה חסר טיפה שמן הוספתי מה אתם אומרים?

בקיצור אם מישו מכיר באיזור כפר סבא מוסך סיטרואן אמין ..

הבעייה עם רכבים כאלה כמו סיטרואן זה שצריך להכיר תבעיות של הרכב כי אם אני הולך סתם למוסכי מדרכה הם יודעים לתקן סובארו ישנות ומאזדה ישנות אבל כדי לא לצאת אהבלים ולהגיד שהם לא יודעים מה הבעייה הם זורקים לך משו שהוא לא נכון...

אז אם מישו מכיר מוסך אמין שמתמחה בסיטרואן ומכיר תבעיות ובאיזור השרון אני מאוד מודה לו :}

פורסם

אני לא מבין, מה בדיוק אתה שואל.

הלכת למוסך, שאתה מכיר, ואתה "סומך עליו בעיניים עצומות"

הוא איבחן את הבעייה, ונתן מחיר סביר לתיקון כזה.

אתה חושב, שלמוסכניק איכפת, אם הרכב שלך שווה 6000 או 60000 ש"ח ?

העבודה היא אותה עבודה, והמחיר אותו מחיר.

אתה מחפש מוסך אחר, שימצא את הנזילה במקום אחר ?

• תוכן חדש...