Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אנחנו זוג צעיר המחפש להחליף את מכונית הפולו הידנית שברשותנו לרכב דומה אך אוטומטי.

עד היום היינו יחסית מרוצים מהפולו (רק יחסית בגלל עלות טיפולים גבוהה אבל רכב שנת 96 כך שזה היה צפוי) אולם אשתי לא נוהגת בידני ולכן אנחנו מחפשים להחליף לרכב דומה מבחינת קטגוריה אבל שיהיה אוטומטי.

יש לקחת בחשבון את העובדה שבע"ה בעתיד הלא רחוק הרכב אמור להיות מסוגל להכיל (בנוחות ולא "על הראש") גם את כל הדברים הקשורים לילד קטן (הייתי מפרט אבל אני עדיין לא יודע מה זה כולל :-) ) ושהוא ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות אולם פה ושם גם נסיעות בינעירוניות ואף נסיעות יותר "רציניות" (צפון/דרום, אנחנו מהמרכז) מספר פעמים בשנה.

התקציב הינו באיזור ה- 40K כאשר עבור רכב מומלץ במיוחד נהיה מוכנים להגמיש את עצמנו גם לאיזור ה- 45k.

גילוי נאות:

אני לא מבין דבר וחצי דבר במכוניות ועל כן אני אשמח גם אם תוכלו להסביר את ההמלצות שלכם :roll:

תודה רבה!

פורסם

מצטער שאני עונה לעצמי, אבל ההודעה גולשת לה לאיטיות לעמודים האחוריים ועדיין לא קיבלתי תשובה... עשיתי חיפוש בפורום וניסיתי למצוא תשובה בהודעות קודמות אך ללא הועיל, אני אשמח אם מישהו פה יוכל לתת לי כיוון מסויים לגבי דגמים ושנתונים שעשויים לענות על הדרישות שלי...

תודה רבה ויום טוב :)

פורסם

תשמע, מכוניות מקטגורית הסופר מיני יש הרבה. גם ובעיקר אוטומטיות. שווה לך לחפש דגמים ולבוא עם דוגמאות.

אני הייתי מציע לך לבדוק פולו חדשה יותר, קליאו B, פיזו' 206, יאריס אם תיכנס לתקציב (אני בספק), פונטו ספייס וכו...

בנוגע לתינוק, ציוד וכדומה יכנס הכל בבגאז' (הלא גדול), עגלה נראה לי לא תיכנס אב לאני לא ממש סגור על זה, עוד לא התנסיתי בזה.

מה שכן רצוי לבדוק זה האם לרכב יש עיגונים למושב של תינוק ואם במידה ואתם מושיבים אותו במושב הקדמי אם יש אפשרות לבטל את הכרית אויר (של הנוסע).

בהצלחה!

• תוכן חדש...