Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעיקרון הרכב היה של דניאל מהפורום לפניי שנתיים הוא מכר אותה מה שאני רוצה לקנות הנה בקישור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=120442&highlight=%D7%AA%D7%9E%D7%90

עכשיו שוחחתי איתו דרך אגב בחור מאוד נחמד הוא אומר לי שיש לאוטו פגיעה בשאסי מקדימה ריתוך בקורת רוחב שמאל הוא אומר שסידרו את זה אין אכילת צמיגים והכול בסדר השאלה שלי האם כדאי להתקרב לאוטו עם פגיעה בשאסי? והאם הפגיעה נחשבת קשה? תודה לעונים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, בתור הבעלים לפני דניאל , אני יכול להגיד לך בדיוק מה יש ברכב:

קודם כל לרכב יש פגיעת שלדה מקדימה (לא משהו רציני)

שהרכב היה אצלי, הוא נקנה עם קלאטש חדש + משאבת קלאטש.

הטורבו היה במצב מעולה, היה קצת בעיות עם הפורק, אבל זה חרטה , הייתה שריפה קטנה של צינורות הוואקום (עד היום לא ידוע לי איך בכלל הם הצליחו להגיע לחום כזה) והם הוחלפו, חוץ מזה לא היה כל נזק.

והיה בעיה רצינית עם מובילייזר שבוטל.

המון בעיות חשמל, הצופר וחלונות חשמל לא ממש עבדו.

מבחינת מנוע הוא היה סביר, גדשתי 0.7 , פיקים 1.1

האוטו נמכר לדניאל במצב לא משהו בלשון המעטה - אבל למיטב הבנתי דניאל אחד התותחים, ואני בטוח שטיפל בו לעניין (למען האמת רציתי לקנות אותו בחזרה), האוטו נמכר לדניאל עם ג'אנטים של פונטו HGT, ועם המון מכות פח (דניאל העיקר הבטחת שתצבע לשחור פנינה ..) וצבע בטמבון הקדמי שהתקלף.

אני לא זוכר יותר מדי, אבל לעומת התמא טורבו הלבנה שהייתה לי לפני כן (מי שמכיר יודע), זה בערך -10 בסקאלה של עד 100, שהלבנה ישבה על 110 , פשוט מושלמת (ה-כ-ל עבד, גדשה חזק מאוד, 1.4 בכיף, צבע ראשון , בלי מכות פח ובלי פגמים)

תמא טורבו צריך משהו שהוא מההתחלה טוב, להתעסק עם הבעיות שלה זה קשה, אני התייאשתי ומכרתי לדניאל במחיר לא ממש גבוה מהמחיר שהיא נמכרת היום ..

אני גם זוכר שלהגה אין כרית אוויר (שנת 93) , ב 94 יש , ובנוסף יש גם תגבור חשמלי להגה ב 94

פורסם

שניר תודה רבה על התגובה כעיקרון מאז דניאל היא עברה עוד שני ידיים הבן אדם עשה לה ראש מנוע החליף טורבו כעיקרון ראיתי שיש לו קפיצי הנמכה בולמי מונרו השאלה שלי עד כמה המכה בשאסי באמת חזקה? כעיקרון נסעתי עליה התלהבתי מהאוטו נוסע יפה בלי רעשים מוזרים לא מתחמם הונטה ניכנסת לעבודה בזמן רק המנורה של היוניט שמן מהבהבת בלוח בקרה והחיישן אורות מהבהב בכללי רק רציתי לדעת מבחינת המכה האם זה ניקרא קצה שילדה או מעבר לזה?

פורסם
יסלחו חברי....מה אתם כל כך מתלהבים ממכונית בעלת כל כך הרבה בעיות !?....מאזוכיזם ? או תכונת העדר !?

בשם רוב חברי הפורום: אנחנו סולחים, תעשה חיים בפוקוס.

לגבי הבחור שמועוניין בתמה, הרכב המון זמן עם מכת השילדה הזו (לא משמעותי בכלל) ולעולם לא אכל צמיגים או עשה בעיות בהיגוי גם כשהיו שם ג'נטים 17". בכללי, התמה והקאפה מגלות עמידות רצינית בפני תאונות ומי שמכיר אותי יכול להעיד- התאונה שעברתי עלתה פה בשירשור לפני שנתיים-שלוש.

אני אישית ממליץ לך לבדוק את האוטו אצל שבי ונתן, הם היו המכונאים של הרכב הזה די הרבה זמן והם מכירים אותו טוב. אם תרצה טלפון תפנה אליי בפרטי. לגבי הדגם בכלל, אני חושב שמספיק ענו לך על השאלה קח בחשבון שזה רכב בן 15 שנה אז ככה שהוא לא אמור אפילו לגלות אמינות בגילו המופלג. (כן, גם קורולות מתקלקלות...)

תבלה ותנהג בזהירות, הרכב בהמה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

נגמרו התמה למכירה בלי פגיעת שילדה?אם אתה אוהב את האוטו כמו שאתה אומר אתה תהנה מכל רגע.שלי אצלי 5 שנים עכשיו ולפניי החזיק אותה הבחור 7 שנים.הרבה פעמים חשבתי למכור את שלי(בגלל צריכת הדלק=אני רגל כבדה) אבל כשעשיתי סיבוב במכונית אחרת הבנתי שזה לא זה והאוטו נשאר.כשקניתי את האוטו החלפתי בולמים מאחורה והעלות הייתה 2500 ש"ח(קוני)אגב גם קדימה יש קוני , ברכב אחר זה יהיה הרבה הרבה יותר זול. כשעשיתי ברקסים ב4 גלגלים כולל צלחות וכו' העלות הייתה 2500 ש"ח ברכב אחר זה יהיה יותר זול.כמו שאמרו לפניי חפש אוטו ללא תקלות משמעותיות כי אם תתחיל בתיקונים אתה לא תסיים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

GT,

נראה כאילו כבר ננעלת על הרכב ועכישו אתה מחפש חיזוקים למה הביעות שיש הן לא כאלו חמורות.

אני אתה שואל אותי - אם אתה חושב שברכב כזה (בן 15, high performance, עבר עליו לא מעט, הבדלי קומפרסיה לא זניחים) אתה רק תשים דלק ושמן וזהו - יש לך טעות גדולה מאוד.

או במילים אחרות ובפעם ה-20 בשרושר הזה - אם אין לך הכנסה פנויה קבועה לך על רכב אחר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

המכה ממש לא רצינית.

קח בחשבון שהמכה זה לא מה שצריך להדאיג אותך אלא החשמל :)

עוד משהו שנזכרתי , החלפתי בזמנו משאבת מים + טיימינג, אבל אמרת שהבחור עשה ראש אז זה כבר בטח לא ממש משנה :)

בכל אופן אני ממליץ בחום על שבי ונתן , שבי בעל ידי זהב, נתן תותח על ובעליה של תמא טורבו לבנה מ-ד-ה-י-מ-ה (אלא אם נמכרה מאז)

זולים מאוד (ביחס למקומות אחרים שהייתי בהם) ומקצוענות ללא פשרות ! אני מאוד הייתי מבסוט על העבודה של שבי ונתן , והם עבדו על 2 הלאנצ'יות שלי, ואם אני אקנה עוד אחת, הם היחידים שיגעו לי ברכב. ממליץ עליהם בחום !

פורסם
רק המנורה של היוניט שמן מהבהבת בלוח בקרה

היתי בודק בקפדנות למה יש התראה על לחץ שמן.

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם
יסלחו חברי....מה אתם כל כך מתלהבים ממכונית בעלת כל כך הרבה בעיות !?....מאזוכיזם ? או תכונת העדר !?

במחיר של התמא לא תמצא שום רכב שיתן לך את אותה תמורה.

לגבי בעיית האמינות, המנועי 2.0 ליטר טורבו האלו הם מאוד אמינים, חוסר האמינות נובע מכיסו של הבעלים ולא מהרכב עצמו.

יש לזכור שמדובר על רכבים בני למעלה מ14 שנה על הכביש אז גם ככה יש בלאי טבעי שמגיע עם השנים.

בנוסף ,מי שרוכש רכב בכ20Kש"ח הוא לא בדיוק אחד שיכול להרשות לעצמו רכב מנהלים יוקרתי ולכן, יוצא מזה שהוא גם לא בהכרך יכול להחזיק רכב כזה.

לא לשכוח שאחזקת רכב כזה שקולה בדיוק למקבילותיה היוקרתיות כמו BMW,מרצדס וכו'.

אנשים שוכחים שהרכבים הללו לא זולים להחזקה, לרכוש אחת זה לא בעיה- כמעט כל ילד יכול לחסוך +-20Kש"ח ולרכוש תמא טורבו 92-94, הבעיה מגיעה מהאחזקה החודשית שהיא מן הסתם יקרה יותר ממזדה 323 שנת 96 שתימכר באותו המחיר.

מי שמחפש רכב מפנק עם כל התוספות האפשריות + כ200 כ"ס עם נסיעה קצת יותר מפנקת מכל רכב אחר באותו המחיר ירכוש תמא טורבו.

מי שמחפש אחזקה זולה, שירכוש מזדה 323,סיוויק,קורולה וכו'.

אחזקה של רכב טורבו היא לא זולה בכללי, אחזקה של רכב טורבו בן 15 שנה היא לא זולה בעליל.

under construction..

פורסם

אני יכול להעיד (וגם רבים אחרים שמכירים את הרכב), היה לי תמא טורבו לבנה, יפיפיה, 0 !!!! תקלות.

שנת 94, ה-כ-ל עבד, כל החשמל (חלונות, מראות, בקרת אקלים, לחץ שמן, הכל.) עבד פרפקט, המנוע גדש חזק מאוד (תעיד וולוו T6 שקיבלה רכבת ) וסה"כ המחיר עליה היה מאוד נמוך (מתחת ל 40K) והיה שווה כל אגורה. עברתי אליה מ 306 S16 , ולמי שמחפש נוחות, סטייל, ואוטו מאוד חזק , זה הרכב בשבילו.

מאידך, אחרי שמכרתי והתגעגעתי, רכשתי את הכחולה הזו במחיר מאוד נמוך, והצטערתי על כך, כי השקעתי בה הרבה (נתקעה לי פעמיים) כסף וזמן, והיא ממש לא מה שהלבנה שהייתה לי.

אז אם תמצא אחת שמורה - לך עליה בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

אז ככה:

אני הבעלים שלפני דניאל ולפני שניר, ולפני רמי הבחור שממנו אתה מתכוון לקנות את האוטו.

אני הייתי היד 4 של האוטו (איך שהגלגל מסתובב).

האוטו נקנה ללא מכת שלדה על ידי, המכה הזו זה מכה קטנה בצד ימין של הקורה שקרתה ממדרכה.

מי שאיבחן את המכה לראשונה וטען שזה "קצה שילדה" היה מומי.

האוטו היו לו בעיות חשמל קטנות ומעצבנות, האימוביליזר נותק ע"י מכיון שגם כשהוא היה הוא עשה בעיות.

(אני רואה שגם אחרי שהוא נותק:))

הטורבו עבר שיפוץ, לא היו לו מנועים לח"ח האחוריים, מה עוד היה.....אה, את הג'אנטים של הHGT אני רכשתי מירון הוא חבר פורום ובעלים לשעבר של HGT כחולה.

בעיקרון הרכב הזה כבר נהיה כבר חרוש מכל הכיוונים ועדיף לך לוותר עליו.

המון בעיות התנעה וחשמל.

והדבר הכי מעצבן שהיה בו זה שהפיקות של השסתומים היו שבורים והוא עושה תק תק חזק כזה מהראש.

בקיצור עדיף לוותר.

לדעתי, תמצא לך אלפא 164 שמורה יותר 3 ליטר לא תתאכזב.

פורסם

אז כעיקרון המכה נקראת קצה שילדה נכון? כעיקרון נסעתי עליה כמעט יום שלם עם רמי סך הכול רמי השקיע הרבה באוטו החליף טורבו עשה ראש מנוע כעיקרון הוא לא שיפץ את הראש הוא הביא את הראש מוכן כסף יש לי להשקיע השאלה עם 14 אלף זה הרבה בשביל אוטו כזה או שעדיף לוותר? כעיקרון תמה טורבו שהיא טובה אוטו מהנה במיוחד מבחינת אחיזה ונסיעה לכן לדעתי אני לא יוכל להביא רכב ברמה הזה במחיר הזה

פורסם
שלום לכולם יש לי חבר שמוכר לאנציה תמה טורבו שנת 93 4 בולמי מונרו קיט הנמכה גאנטים מגנזיום האוטו בכללי נראה טוב ראש מנוע עשה לפניי חצי שנה טורבו החליף במשומש עשה גם קלא'ץ לא מזמן כעיקרון היינו אצל חבר שלי שהוא מכונאי עשינו בדיקת לחצים עם שעון התוצאות היו 180 160 160 180 האם זה טוב? עשיתי נסיעה על הרכב הרכב נוסע טוב מאוד בגדישה של 0.5 לא מעשן בדקתי את המכסה שמן אין קצף או סימנים עליו האוטו לא מתחמם אמנם יש רעשים מהסעפת יניקה נראה לי או מהשסתומים אני לא בטוח תק תק כזה ואני לא בטוח מה זה והאוטו יד שמינית והבן אדם רוצה 15000 מבפנים יש כמה דברים שלא עובדים אבל זה לא נורא כעיקרון מישהו יכול למהליץ לי על מקום לבדוק את הרכב בצורה הכי טובה מבחינת שאסי ומנוע? כי אמנם אין לי הרבה כסף מיותר יש לי באזור ה25 אלף כרגע אני עובד ויש לי הכנסה של 5 בחודש אבל עדיין חשוב שלי שמנוע יהיה בריא יחסית ושילדה נקיה ובכללי איך הרכב הזה?

לעזאזל, קשה לקרוא את הנכתב, יעזור לנו מאוד, אם תעשה שימוש בסימני פיסוק.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...