Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני חדש בפורום ואבקש את עזרתכם בנושא...

נסעתי כל היום ברכב כשאר בערב ירדתיח לרכב פתאום הרכב לא מניע יש סטרטר וכ'ו

לאחר נסיונות רבים הבנתי שהמודול הלך וקוייל (גילית זאת בגלל החלפת חלקים מרכב של חבר ובדיקה.....)

לאחר נסיעה לא ארוכה עוד פעם הרכב נתקע באמצע נסיעה שיחקתי עם הכבל שמתחבר למודל ורק אז הרכב הניע(כבל חשמל ירוק אדום) שמתי לב שהכבל קצת פצוע חתכתי וקיצרתי אותו לאחר מכן הרכב בכלל לא מניע אני לא מבין מה יכולה להיות הבעייה יכול להיות שהכבל הזה עושה לי את הבעיה או שיכול להיות שזה לא הייתה בעצם תקלה לא בקוייל ולא במודול..... אני מאוד רוצה לפתור את התקלה לבד מרצון ללמוד קצת מכונאות כללית.

תודה מראש לעוזרים..........

פורסם

צלם את הכבל שחתכת.

קח חוט חשמל וחבר אותו מהמינוס במצבר לגוף של המודול הצתה(תמצא איזה בורג של התושבת שלו ותיקשור לשם את החוט, או שאפילו תתפוס אותו ביד רק לשם בדיקה.)

אני חושב שהבעיה היא בארקה של המודול נסה ועדכן אם עזר.

פורסם

במנוע ה FIRE שבדגם זה אין בעיות של הארקת מודול הצתה ואו שהמודול עצמו פגום או הלקטן הצתה (פיק אפ) שנמצא בתוך המפלג עצמו ומוציא אותות אל המודול ובהרבה מקרים חוט של הלקטן קרוע או מקצר.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...