Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בסביבות 60-80 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנטית ורוצה לקנות אוטו חדש. משהו קטן, חמוד ולא יקר. אין לי מושג במכוניות. אז אולי מישהו יהיה נחמד ויספר איזה מכוניות יותר טובות, מה עדיף לקנות, איפה לחפש...

תודה רבה רבה רבה מראש.:grin:

פורסם
אני סטודנטית ורוצה לקנות אוטו חדש. משהו קטן, חמוד ולא יקר. אין לי מושג במכוניות. אז אולי מישהו יהיה נחמד ויספר איזה מכוניות יותר טובות, מה עדיף לקנות, איפה לחפש...

תודה רבה רבה רבה מראש.:grin:

לא כ"כ פרטת את הדרישות שלך מהרכב.

עפ"י מצבך (סטודנטית), והדרישה לרכב קטן, אני יכול להמליץ לך בחום רב על טויוטה יאריס שתיכנס במסגרת תקציבך.

בתקופה שאני הייתי סטודנט הייתה ברשותי יאריס 1300 אוטומטית משנתון 2000, בכל התקופה הנ"ל, הכניסות היחידות של הרכב למוסך היו לצורך טיפולים שוטפים בלבד!

פרט לכך, הרכב חסכוני, דיי בטוח לתקופה (4 כוכבים במבחני ריסוק) ובעל סידור פנימי ייחודי ומאד שימושי.

הבעיה כיום, היא שקשה מאד למצוא יאריס משומשת ובמצב טוב (נחטפות כשעה לאחר הפירסום ובמחיר הגבוה ממחיר המחירון), ולכן יש להתאמץ מאד בכדי לרכוש אחת שמורה.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

דייהטסו סיריון משנתון 2006 המנוע והגיר נלקחו הישר מהטויוטה יאריס והרכב עצמו חביב למדי בשביל סטודנטית.

גם פג'ו 206 ידנית תהיה אופציה טובה. נוחה ומפנקת יותר. אבל יותר יקרה לאחזקה.

הונדה גא'ז גם תהיה מצויינת. (נראה אותך מוצאת אחת למכירה). מעט יקרה לאחזקה.

הכי טוב,דייהסטו סיריון החל מ-2006 אפשר למצוא בתקציב שלך רכב כמעט חדש.

חפשי את הדגם המאובזר עם 4 כריות אויר ורדיו דיסק מקורי. (קל לזיהוי).

לדעתי ,לא שווה להתאמץ לחפש יאריס ולשלם כ"כ הרבה מעל המחירון שבאותו מחיר אפשר לקנות רכב זהה

משנתון גבוהה יותר.

פורסם

סליחה שלא פירטתי את הדרישות שלי. אני רוצה אוטומט. לא חשוב לי שהדגם יהיה של שנים קודמות, זה לא מה שיעשה אותי מאושרת. אבל לא יד שנייה, שלישית והלאה, אלה מכונית חדשה עם ניילונים:) השאלה אם בסכום כסף כזה אפשר לקנות אוטו חדש?

פורסם

רכבים חדשים עם גיר אוטומטי עולים החל מ 89 אלף ש"ח

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקי... אז אצטרך לעבוד יותר קשה בשביל להשיג עוד 10K :wink:

תגידו ומה הבדל בין אוטומט, רובוטי וחשמלי? יש עוד משהו מסוג הזה?

פורסם

גיר רובוטי זה כמו גיר רגיל , רק שלא צריך להעביר הילוכים ע"י ידית ואין דוושת מצמד (קלאצ').

כדי להעביר הילוך צריך להרים את הרגל מהגז ושוב ללחוץ.

בפיאט פנדה יש גיר רובוטי.

ההבדל בתיפעול בין אוטומטי לרובוטי הוא רק בכך שברובוטי צריך לפמפם עם הרגל על הגז.

כדאי להזמין נסיעת מבחן בשביל לראות האם מסתדרים עם הגיר הרובוטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...