Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מכרתי את הפולו, הייתי בדיכאון מהרגע שהקונה אמר שהוא רוצה לקחת את הרכב לבדיקה ועד שהוא לקח אותו מהחנייה שלי.

לאחר שהוא נסע, התחלתי לבכות, אני לא מתבייש בזה.

פורסם

אין לי מוגש מה ההרגשה

יש לי את אותו רכב מאז שעשיתי רשיון .

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אחרי שהיו לי שתי מכוניות 80 Audi , הראשונה CD 1.6 שנת 86 והשניה 1.6 שנת 90, סבלתי ייסורי גמילה קשים כשעברתי ל- 1.6 GLXi Mitsubishi. לאחרונה הייתה התנהגות כביש מזעזעת, במיוחד בנסיעה על כביש רטוב. גם הגיר האוטומטי הידוע לשמצה של מיצובישי לא האריך ימים. 112 כ"ס היו לה רק "על הנייר" , במציאות היא בקושי עלתה את הקסטל/ הכרמל/ פסי האטה מבלי ביטול overdrive ולחיצה אימתנית על דוושת התאוצה.

רק כששבתי לנהוג על מכונית אירופיות (Peugeot 306 1800 saloon) חזרה אלי חדוות הנהיגה. לפיג'ו , כמו למכוניות Audi האמורות לעיל, אין שאיפות ספורטיביות. אך כמו ל- Audi יש לה מומנט סביר ביותר, התנהגות סולידית וצפוייה והיא משרה תחושת ביטחון, גם על כביש חלק ומעוקל.

היום אני נוהג בעוונותי במיצובישי לנסר 1.6 (ליסינג מהעבודה, אלא מה). לצערי לא חל שיפור בהתנהגות הרכב בהשוואה לזה של ראשית שנות התשעים.הרכב מתנדנד ברוח צד, ההגה אינו "מתקשר", ה- ABS נכנס לפעולה על כביש יבש ובמהירות של 20 קמ"ש (יש לי בסיס להשוואה, אני נוהג גם ב- C3 ידני עם ABS ו- EBD מצויינים!).

לפותח השרשור:

יורי,

חפש רכב אירופי, גם במחיר אמינות פחותה, ותחזור לחייך בזמן הנהיגה.

פורסם

טוב לדעת שאני לא משוגע כמו שאומרים חבריי ועוד יותר מזה, אני שמח שאני לא לבד:-P.

אני מחכה לחודש מאי, אני אמור להתגייס בתחילתו, ואז גם למכור את הסובארו.

אוליי אח"כ אחזור לרכב ארופאי (עדיפות לגרמני).

הסובארו אמנם טובה כרכב מנק' א' לנק' ב', אך לא מעבר לזה! לאודי היה ערך מוסף.

וזהא לא רק פסיכולוגי. אני נוסע באותו כביש כמו שנסעתי עם האודי, באותו מסלול, עם אותם נוסעים. חוץ מזה שהיא יותר חסכונית בדלק לעומת האודי, הרכב חלש, סובל מרגישות לרוחות צד, ההגה לא מתקשר, אני אחסוך מיליון תאורים ואגיד רק את זה: האודי הייתה לפחות כמה רמות מעל (הרכבים היו אותה כמות שנים על הכביש כך שנק הפתיחה שלהם הייתה זהה).

נ.ב.

אני שונא את הסרט : GONE IN 60 SECONDS אך ורק בגלל שהוא מזכיר לי את האודי, ומעלה בי רגשות אשמה על כך שאני לא מטפל כמו שצריך!

• תוכן חדש...