Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...

דובי פטר לא צריך להביא נצחונות הוא כבר ניצח!!!!!!! ...:evil:

זלמן

ברגע שפטר סולברג שומע אותך אומר את זה הוא מוציא עלייך חוזה !

אין באליפות העולם נהג אחד שנכנס לרכב ולא רוצה לנצח . בספורט , ביחוד ברמה הגבוהה ביותר , לאחר שאתה מנצח אתה רוצה לעשות זאת שוב ושוב.

נייג'ל מנסל הגדיר זאת יפה לאחר נצחונו הראשון בפורמולה-1- לנצח זה כמו לעשות סקס, עשית את זה פעם אחת תרצה לעשות את זה שוב ושוב. - ואני מקווה שציטטתי ואתו מדוייק , זה מהזיכרון שלי.

הרגע חשבתי על משהו - יחסי ציבור - לסובארו יש נהג מוצלח מאד תחת חוזה שלהם, רק מה , הוא נמצא במדינה נידחת על הגלובוס וזוכה שם באליפויות הראלי שלהם - קוראים לו טרוויס פסטראנה והוא אלוף ארה"ב בראלי לאחר שהיה אלוף מוטוקרוס.

יש לו כמות אוהדים לפחות כמו שיש לסולברג ולראות אותו נותן שואו זו חוויה מדהימה.

סולברג זה לא הכל . כל מה שסובארו צריכים לעשות זה לתת לו את ההגה (הוא אמור לעשות מספר מרוצי ראלי השנה ב-PWRC).

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

טרוויס פסטרנה אינו נהג הבית של סוברו העולמית אלא של סוברו ארה"ב

כמו שלהבדיל אלף הבדלות יש לסוברו ישראל נהג בית

טרוויס נהג טוב ולא יותר, ראה את תוצאותיו בWRC (גרופ Nׂ ׂ)

אבל נכון הדבר כי לטרוויס יש חוג אוהדים ענק בארה"ב.

9

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

מה שאני מתכוון הוא שלסובארו יש בהחלט נהג לגיטימי שהוא מותג עם הרבה קהל מאחוריו .

לגבי ההופעות שלו ב-GP-N - הוא צריך לצבור עוד ניסיון.

ומשהו אחר לחלוטין-

בראיון שנערך ממש עכשיו בראלי מונטה-קרלו עם דיויד ריצ'ארדס שחזר לנהל את הקבוצה באופן פעיל, הוא אומר כי המכונית הנוכחית של סובארו פשוט לא מספיק טובה והם יכולים לכוון כעת רק לדרוג בתוך חמשת הראשונים.

כמו כן סיפר כי במקביל הם מפתחים את האימפרזה החדשה, מרקו מרטין סיים אתמול מספר ימימבחן בסרדיניה בהם צבר 1000 ק"מ עם המכונית, וכאשר זו תוצג לו יהיו יותר תירוצים, כך על פי ריצ'ארדס.

מעניין מה סולברג חושב עכשיו ...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אז מה אתם אומרים?

יש סיכוי שנתחיל לראות כחולים על הפודיום?

לדעתי לא כל כך מהר. אני לא בטוח שסולברג יתחיל לתת ללואב והירבונן בראש רק בגלל מכונית חדשה וטובה יותר.

מצער אותי להגיד, אבל כנראה שהוא את השיא (האישי שלו) עבר.

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...