Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

אתמול סיימתי לבנות תיבה לקיקר בדיוק לפי מידות יצרן באתר ובאמת יצא בנזו$&!

כרגע התיבה מחזיקה עם דבק מגע ו2 ברגים על כל פלטה של עץ, ובתוך התיבה עשיתי איטום עם סיליקון לסגור חריצים מיותרים ורווחים קטנים.

אני רוצה לשים עוד ברגים כדי שיחזיק בצורה טובה הבעיה שזה עץ מלא MDF והמברגה החליטה שקשה לה יותר מידי, אין לי מאיפה להשיג מברגה ועם היד הכנסתי 3 ברגים וזה פשוט קשה מידי.

אפשרי עם מסמרי-עץ ארוכים לסגור אותה כמו שצריך?

תודה,

אוהד.

פורסם

ישנם מסמרי ברזל בעובי מילימטר שהם ארוכים יחסית ואין להם ראש, הם לא מפוצצים MDF וגם לא משאירים בליטה על פני השטח.

ניתן להשיג בחנויות טמבור ודומיהם

בכל אופן 2 ברגים לכל פלטה זה לא מספיק בכלל.

ועכשיו ראיתי בכותרת רשמת "לסגירת סאב", אני מקווה שאתה לא הולך לחבר את הסאב לתיבה עם מסמרים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בעבודה עם פלטות MDF יש לעבוד עם הרבה זהירות בכל הקשור לברגים. לפני הכנסת בורג יש לקדוח חור מוביל עם מקדח ורק אז להכנס עם בורג. המהדרין (חתם סופר ומעלה) מכניסים מעט סיליקון או דבק נגרים לפי הכנסת הבורג לחור המוביל.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

MDF זה לא עץ!

זה שבבים דחוסים של קרטון ו\או נסורת.

בגלל זה MDF מתנפח בגלל רטיבות ובגלל זה רהיטי MDF תמיד מגיעים עם הגבהה מהרצפה.

MDF - לפני שמבריגים בו בורג - צריך לקדוח חור מוביל ורק אז להבריג לתוכו את הבורג, אחרת MDF יכול להתפוצץ\להסדק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שכולם התכוונו ולזה ששאל, התכוונתי רק לסגור את התיבה עם המסמרים,

מכיוון שאין לי מברגה ולקנות ב300 שקל שתשב בבית אין טעם וחבל על הכסף,

יש למישהו עוד אפשרויות?

מה לגבי המסמרים הדקים שאמרו פה? אני רוצה לסיים עם זה היום , ולעלות לאוטו לחבר.

**במידה ומסמרים לא כדאי\מומלץ, רציתי גם לדעת עם איזה ברגים אפשר להשתמש בשביל שלא יתפוצץ העץ באמת? כמה מ"מ?

תודה,

אוהד.

פורסם

בניתי עשרות תיבות ובכלל בניות, ב 90% מהם השתמשתי במסמרים האלו, בשום מקרה הם לא פיצלו את הלוח

רק מה , מאחר וזה מסמר ולא בורג צריך כמו ת יותר גדולה, הייתי שם כל אורך של מסמר מסמר (כל 5 ס'מ)

וזה מאוד קל, אין קדיחות והברגות, 3 מכות פטיש וזהו.

פורסם

הבנתי אז אני יוצא לקנות חבילה של איזה 100 מסמרים עכשיו,

יש איזה מידה מסוימת?

או שפשוט לבקש מסמרים לעץ?

אוהד.

פורסם

תבקש מסמרים ללא ראש, ככה זה מצמצם את כל האפשרויות שהוא יוכל להציג לך, קח אותם בעובי מילמטר בערך ובאורך כפול מה MDF שזה 4 ס'מ בערך.

יש להם ראש אבל הוא ממש קטן

פורסם

אוקיי עוד שאלה אחת לפני שאני יוצא,

הם לא יתעקמו מהמכה של הפטיש? אתה מתכוון למסמר שהוא דק כמו מחט רק קצת יותר עבה?

אוהד.

פורסם

אם לעשות חור מוביל לפני זה לא נראה לי יהיה כ"כ קשה להבריג אותם עם היד:roll:

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

בשביל זה הוא צריך מברגה

ואין לו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם עוד לא קניתה יש לי הצעה

אתה יכול פשוט ללכת אם זה לאיזה נגריה לבקש ולהגיד לו שיכח סכום סימלי של 20 -30 ש"ח ויבריג לך את זה זהוא לא צריך מגדחה ולא בטיח

• תוכן חדש...