Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי סקודה פאביה (סדאן) והייתי מעוניין להתקין עליה מערכת שמע שתכלול:

קומפוננט

סאב

אחוריים ( בפאביה זה 4", ככה הבנתי)

ומגברים שיתמכו בהם

עד כמה זה ישנה במידה ולא יהיו ה 4" מאחורה?

אני מחפש מערכת יותר איכותית מאשר עוצמתית, באמת שאני לא בקטע של להרעיד בניינים, אני רוצה להנות ממערכת שמנגנת יפה, וכמובן שבין הדברים שהכי חשובים לי זה שהטוויטרים לא יהיו צורמים, אני מקווה שניתן להשיג תוצאה טובה.

לגבי הרדיודיסק: כרגע מותקן ברכב HU של פיוניר דגם 1430R -DEH, האם כדאי להחליף? (לא קורא MP3, יציאת RCA בודדת)

בנוסף מותקן באוטו קומפוונט לא רע, אבל אני מתאר לעצמי שהוא לא בליגה של מה שניתן לקנות בשוק..

הבעיה שיש לי כרגע בנושא הזה היא שבעוצמות גבוהות הרכב עושה רעשים מהבאסים שהמיד מפיק.. ואני מפחד שאם יהיה משהו יותר טוב, הרעשים יתעצמו.

קראתי שיכול להיות שהרמקול יושב על המתכת ובגלל זה הרעשים. (אני מדבר על רעשי מתכת ופלסטיקה)

סה"כ אני יכול להשקיע סביב ה 3K כולל התקנה וחיווט.

בנוסף אני כרגע בתקופת מלווה אז אין באפשרותי להגיע למוסך התקנות. (אם יהיה צורך אז יש מצב שאני יארגן מישהו שיבוא איתי)

עוד משהו קטן, אני יודע שצריך לשמוע לפני שקונים, ועד עכשיו שמעתי סאבים מעפנים של domboss,

אני רוצה מקום שאוכל לשמוע בו קומפוננטים וסאבים בירושלים, אם יש כאלו, איפה אני יכול לשמוע?

סליחה על החפירה , ותודה מראש לעונים.

עניין הרעשים מאד מטריד אותי (הרעשים הופכים זניחים בסופו של דבר, אבל כשאני שם על Superbass ניתן להרגיש בברור)

פורסם

אכן, קיימת תופעה דומה באיביזה - אטימת הדלתות אמורה לפתור את הבעיה.

מקדימה יש 6.5' ומאחורה יש 4' (בהאצ'בק ובסדאן. לא זוכר כבר איך זה הולך בסטיישן).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה על התשובה קודם כל..

כמה איטום דלתות אמור לעלות? כולל עבודה והכל?

האם פלטת עץ שתחצוץ בין הרמקול למתכת תפתור את הבעיה לפחות חלקית? (אני לא יודע מה יש כרגע, אני מניח שהמיד יושב שם..)

פורסם

תלוי בכמות תלוי בחומר ותלוי במקום בציוע העבודה

אתה יכול להגיע לסכומים מפגרים, יש כאן בחור בשם אלי (סאונדמן) שהשקיע משהו כמו 5אלף שקל על איטום (חשוב לציין שהרכב שלו אטום נגד טילים כימיים וגרעיניים :-))

אז חבר הכל תלוי במה הדרישות שלך באיטום אתה יכול לאטום רק שתי דלתות קדמיות

עלות חומר משהו כמו 300 שקל עבודה אני מעריך עוד משהו כמו 400 שקל

וככל שאתה מוסיף עוד חומר העלות עולה וגם מחיר ההתקנה (יותר חומר יותר זמן עבודה)

לגבי הפלטת עץ אני חושב שזה לא יפתור כלום מה גם יש לך שמה חלון שעולה ויורד אז זה יכול להפריע לו, ואל תשכח שנכנסים מים לדלתות דבר שירטיב את העץ ויגרום לו לעלות עובש (לא נעים...)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אוקיי הבנתי... תודה רבה!

לגבי החנויות בירושלים, יש מישהו שמכיר חנות שיש לה עמדות שמיעה של סאבים וקומפוננטים?

פורסם

בעיה בירושלים.

אין מקומות טובים.

תריץ חיפוש. ותראה לבד את התשובה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני ילך לראות את קנדס וכל המקומות שליד.

בנתיים מישהו יכול לענות לי על השאלות למעלה?

האם בהוספת סאב האוטו ירעד וירעיש, 100% חייב איטום?

האם הוספת 4" משנה הרבה ?

פורסם

איטום לא ימנע את בעיית הרעשים של הפלסטיק.

ועמדת שמיעה של סאבים ורמקולים היא מיותרת,צריך לשמוע את הרמקולים בתוך הרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כן אבל לפחות אני ידע מה לא טוב מבחינתי... קומפוננט שלא מתאים לגוון הצליל שאני רוצה לא יתאים גם ברכב.

יום שני ככה אני יקפוץ לקנדס....

אני מבקש המלצה למערכת שתכלול:

-מגבר 4 ערוצים

-קומפוננט

-סאב

-חיווט

+עבודה

יש לי 3K.

מה אתם יכולים להציע?

פורסם

אחי תריץ חיפוש ותראה עוד כמה נושאים יש על זה חבל כל פעם לפתוח תר'ד חדש

אם תביא רכיבים זה כבר משהו אחר לדעתי אתה צריך לשמוע ואז להחליט או לפחות כיוון..

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

• תוכן חדש...