Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכל השרשור הזה לא קיבלתי תשובה למשהו:

איך זה באוטובוסים ציבוריים - עירוניים אין חגורות ועומדים איזה 30 חבר'ה וזה תקין.

ובאוטובוסים בין עירונים גם אין חגורות/ לא היו בעבר וגם לפי החוק מותר שיעמדו 10 חבר'ה.

בזמן שברכב כולם חייבים לחגור.

את דעתי בנושא זה בטח ידוע לך...

באוטובוסים ציבוריים אין חגורות,כי המשטרה אינה יכולה לאכוף את החוק, לא ריאלי שאם מישהו באוטובוס ציבורי ישב בלי חגורה המשטרה תעלה לבדוק אחד אחד...והאחריות הרי לא חלה על נהג האוטובוס הציבורי אז לגמרי האכיפה לא ריאלית,ואם אין כסף אז המשטרה (המדינה) לא מתעניינת בזה.

באוטובוסים בין עירוניים גם לא יצא קנסות למדינה,וכולנו יודעים שלא באמת מעניין את המדינה האם האזרחים חגורים או לא...גם לא ברכב פרטי-אבל ברכב פרטי יש אפשרות לחלוב כסף,וזה ה"רעיון" מסביב כל נושא חובת החגירה.

ואם מישהו יחשוב שאני ציני,אז אני לא רוצה לחשוב על סיטואציה יותר גרועה.

אם באמת חגורה מצילה חיים בכל מיקרה ובכל דרך ובכל מקום,ואם המדינה באמת רוצה שכל הנוסעים יהיו חגורים ובטוחים,אז עצם זה שאין חגורה באוטובוסים להסעת נוסעים אומר ש....צרכני התחבורה הציבורית דמם יותר זול,ולא נורא אם ישבר להם אף במקרה הטוב,או יתרסקו אחד על השני באוטובוס. לעומת זול נוסעי הרכב הפרטי שבדרך כלל נימנים עם האנשים שיש להם קצת יותר כסף המדינה דואגת לביטחונם האישי....

אבל כפי שאמרתי-אני לא מאמין לסיטואציה הזאת.

מצד שני?הכל יכול להיות!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן את דעתך הבנתי, אבל חייב להיות לזה הסבר יותר 'מקצועי' מצד הרשויות.

ואולי באמת קשה לעכוף את החגורות, אבל את העמידה באוטובוס ממש קל.

• תוכן חדש...