Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצות לשיפור 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על סמך אילו נתונים אתה מסתמך ?

על סמך נתונים שבדקתי כשחבר שלי ביקש ממני לבדוק לו את אותו עניין בקשר לשיפור 205 1400 ...

מזה אני בטוח .. אבל זה היה לפני איזה שנה או משהו.... 05CTI מפורום YNET הוא זה שייעץ לי בהתחלה ואני בדקתי באינטרנט ...

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

יתכן והגיר בראלי דור ראשון מעט קצר יותר, שוב לא הפרש כזה שמצדיק החלפת גיר

לגבי יחסי העברה בדור 2 אני מאד מסופק שאכן הם קצרים יותר.

ההמלצה שלי היא למכור ולהחליף לדגם ספורטיבי פשוט כך.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

יש לי הצעה לבחור שרצה לשפר את ה 205 שלו ...

אני יכול להציע לו השתלה של מנוע + גיר של GTI 1.6 , המנוע שלי יהיה פנוי בקרוב . :D

הדבר כרוך גם בהשתלת תושבות מנוע שונות , וזה כבר תלוי בבחור שלנו .

או ...

שניתן להרכיב לו 2 קרבורטורים כפולים של ראלי + גיר של ראלי ( 205 ) + יחס דחיסה ופורטינג .

כל הרכיבים זמינים !

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
יש לי הצעה לבחור שרצה לשפר את ה 205 שלו ...

אני יכול להציע לו השתלה של מנוע + גיר של GTI 1.6 , המנוע שלי יהיה פנוי בקרוב . :D

הדבר כרוך גם בהשתלת תושבות מנוע שונות , וזה כבר תלוי בבחור שלנו .

או ...

שניתן להרכיב לו 2 קרבורטורים כפולים של ראלי + גיר של ראלי ( 205 ) + יחס דחיסה ופורטינג .

כל הרכיבים זמינים !

אחלה של הצעה אבל בכמה?

כמו שאמרתי אני לא רוצה להגדיל יותר מדי את המינוס

אז או לשפר קצת או למכור

gs 8)פעם הייתה לי וולקן......ואז הייתה גדר...

• תוכן חדש...