Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מצוין והמחיר..בסדר זה עניין יחסי..זה רכב דיי מבוקש ולכן (גם אחרי המכה המזערית מאחור) המוכר יכול לדרוש מחירון. הנזק שנגרם לו לפי תאורך הינו שולי ביותר והסכמת המוכר להוריד אי אילו אחוזים מערכו של הרכב מועידה על היותו אדם ישר (לפי דעתי).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני מכיר את הדו"ח של קומפיוטסט. "שלדת מרכב - שלדה" ברכב עם שאסי נקי צריכה להיות 100%. (בדף האחרון בטופס סימון V תחת הסעיף "שלדת מרכב - שלדה" ובדף הראשון בגרף 100% ליד "שלדה"). יש לרכב פגיעה מזערית בשלדה. (לכן הציון הוא 94%). תקריא לנו בדיוק מה כתוב; יש "שלדת מרכב - מרכב" ו"שלדת מרכב - שלדה". טופס של קומפיוטסט כזה נמצא עכשיו מולי. אם קיבלת 94% ב-"שלדת מרכב - שלדה" כנראה שלרכב יש קצה שלדה מזערי, שוב. (אני מסיק את זה כי כתבת 81% במרכב).

בכל אופן - אני אשמח אם בעלי ניסיון רב יותר (אני קניתי כבר 7 רכבים, יש כאלה שקנו יותר :-P) יאשרו את מה שאני אומר.

והערה נוספת: המחירון של יאריס 2004 זה 80K?!?! זה טירוף! יקר מאוד!. אני במקומך הייתי קונה סוזוקי סוויפט חדשה מהסוכנות. אין שום סיבה לקנות רכב בן 4 במחיר הזה! אין כאן אפילו ירידת ערך ראשונית של רכב חדש, אלא ירידת ערך סטנדרטית (ואפילו נמוכה) של רכב בן 5-6.

אביעד

פורסם

לגבי השילדה לא העייתי מודאג כל כך- לגבי השאר, חייבים לבדוק...

על פניו לא עושה רושם שהרכב שמור כל כך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא מצליח לראות את הגרף. הסריקה לא טובה. לפי הטופס הראשון - השלדה נקייה לחלוטין. אם ככה, עדיין מוזר למה הם (לדברי פותח השרשור) כתבו 94% ולא 100%?! (במרכב הם כתבו 81%).

כל הבדיקות שראיתי עם רכבים עם שלדה נקייה היו 100% (ומעבר לזה - בדיקה של 106GTI שקיבלה מכה בעמוד השמאלי ועדיין היה כתוב 100%).

• תוכן חדש...