Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב נוח, אמין וחיסכוני עם גיר ידני לנסיעות רבות ועמידה עוד יותר מרובה בפקקים. תקציב - עד 20K. לא מעניין אותי יד, ירידת ערך, סחירות ושאר הירקות. כל עוד הרכב במצב טוב לא מעניין אותי גם קילומטראז' גבוה.

אני קונה רכב להרבה זמן. מה שכן חשוב לי באוטו - פשטות מכאנית, וחשמלית ,קלות טיפול ונוחות (מושבים נוחים, בידוד רעשים טוב, ח"ח, ה"כ, נעילה מרכזית, מזגן וחימום שעובדים).

כמובן, שאם יש עוד רכבים פרטיים עם מנוע דיזל וגיר ידני בתקציב הזה, אני אשמח לשמוע (למרות שאני לא רואה את עצמי נוסע על משהו לא צרפתי:-D).

עוד שאלה קטנה - מה ההבדלים בעלויות אגרת רישוי וביטוח לעומד רכב דומה עם מנוע בנזין 1600?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מש ששכחתי להוסיף - מדובר ברכב שני במשפחה (בנוסף לקסנטיה), וגם ההעדפה היא לתצורת מרכב האצ'בק (5 דלתות)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

[quote=Fat Bastard;1540010עוד שאלה קטנה - מה ההבדלים בעלויות אגרת רישוי וביטוח לעומד רכב דומה עם מנוע בנזין 1600?

אגרת רישוי יותר גבוהה ב-400 ש"ח לשנה בדיזל.

בקשר לרכבים:

אם חשוב לך כיסא נוח אלה שני הרכבים שאתה צריך לבדוק. (לא קורדובה או פולו קלאסיק או אופל אסטרה-מושבים שמחייבים מיד לקנות "דוקטור גב").

אני כמי שנוסע על דיזל כבר 8 שנים כן ממליץ לחפש אקזמפלר עם קילומטראז' נמוך ככל האפשר מפני כל אוטו נתון להשפעת זמן ועומס נסיעות ולא משנה עד כמה רכב נחשב אמין יהיה לו בלאי טבעי אחרי 200 אלף ק"מ . וזה לא חייב להיות מנוע.

מה שתמצא במצב יותר טוב-תיקח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תחשוב על ניו-פליסיה גם כן, אפילו ישאר לך עודף.

מצד שני, אבזור זה לא הצד החזק בה.

אני מחפש רכב נוח, מרווח, מאובזר ובטוח, לכן פליסיה לא תתאים. אם כבר סקודה אז אוקטביה, אבל לך תמצא אוקטביה לא שחוטה בתקציב הזה (וגם שחוטה לא תמצא). אבל אם יש אלטרנטיבה גרמנית שעונה על הדרישות, תגידו.

בקשר לרכבים:

אם חשוב לך כיסא נוח אלה שני הרכבים שאתה צריך לבדוק. (לא קורדובה או פולו קלאסיק או אופל אסטרה-מושבים שמחייבים מיד לקנות "דוקטור גב").

לי חשוב לא רק כיסא, אלא גם תנוחת נהיגה, הגה מתקשר (לא קל מדי, בערך כמו של קסנטיה), דוושות, מיקום ידית הילוכים (אני מחפש רכב עם גיר ידני), גישה נוחה לכל הכפתורים ולרדיו, ובכלל, שיהיה נוח לפחות כמו ה-ZX שבה הרגשתי כמו בנעלי בית.

פורסם

לי אישית, לא כאב שום דבר גם אחרי הרבה שעות בפולו קאסיק.

תנסה לארגן לעצמך נסיעה בפולו, אולי יש מישהו בפורום ?

ככה תדע אוהב לא אוהב, מתאים לא מתאים..

• תוכן חדש...