Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3 ספורט ידנית או מאזדה ספיריט 5 דל'

hagai_al
שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאחר התייעצות עם חברי הפורום אני חושב לרדת מהB4 ולקנות משהו יותר קטן ויותר זול קצת ויותר מתאים לצרכים שלי.

אני כרגע חושב על שתי המכוניות הנ"ל שתיהן חדשות 2008. אני יודע שה-B3 עולה 7K יותר אבל אולי זה משתלם.

יש יותר איבזור ב-B3 ספורט מאשר במאזדה (פנסי קסנון עם מתזים נשלפים, חצאיות צד וספוילר אחורי עליון וג תחתון, חלונות כהים, סופית ניקל באגזוז) וגם הבידוד רעשים בסובארו הרבה יותר טוב מניסיון (אני כרגע בארה"ב נוסע על B3 2500 RXI ללא כיסאות ספורט וחבר שלי נוסע על המאזדה 3 2000 סמ"ק ) .

עוד יתרון בסובארו הוא שאפשר להזמין ידנית (אני מת לקנות ידני כי זה מה שאני רגיל עד היום אבל החברה לוחצת על אוטומט כדי שבבוא היום היא תוכל לנהוג גם)

אני כמעט בטוח שהביטוח של ה-B3 יהיה זול יותר מהB4 ככה שזה כבר קצת חיסכון. ואולי יהיה לה יותר שוק בעוד 3 שנים כיוון שהיא ידנית וצעירים אוהבים את זה.

מה אתם חושבים? שווה להוסיף עוד 7K ולקחת את הסובארו?

תודה מראש

חגי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

היום בבוקר נהגתי בדגם האוטומטי. הנסיעה היתה קצרצרה אבל ניתן להתרשם מנוחות הנסיעה (למרות חישוקי 17"), וגם מהשקט.

לא יכולתי להתרשם מהתנהגות הרכב מכיוון שהנסיעה היתה בעיר, אך המנוע חזק ורק הגיר (4 הילוכים) "מדכא" אותו. אני מניח שעם תיבה ידנית הרכב ירגיש יותר חזק.

כמו שאמרת, הרכב מגיע עם הרבה איבזור והעיקר עם בקרת יציבות.

בהשוואה למאזדה, ה B3 יותר נוחה/שקטה, ומצויידת בהגה הידראולי ולא חשמלי.

תעשה נסיעת מבחן ותחליט.

Mazda CX5

Škoda FABIA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה יש עו תגובות???

משיהו נסע על שתי המכוניות ויכול אולי להמליץ או לתת ביקורת עליהם ועל איכות הנסיעה?? מבחינת קפיצות על הכביש ונוחות נסיעה בעיר? לא חשוב הצריכת דלק. רק הנוחות והביצועים.

תאמת שגם הפוזה חשובה ואני מאד מתלבט בין השניים .. מי אתם חושבים שיותר יפה?

תודה לכום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 5 חודשים מאוחר יותר...

בבקשה הישאר עם השרשור שלך שעדיין פעיל ואל תקפיץ שרשור מלפני חצי שנה, תודה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...