Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך החלפת שמן מנוע + פילטר ושמן גיר + פילטר

אני מעוניין לרכוש את השמנים בעצמי

השאלה היא לגבי הכמויות

כמה ליטרים שמן מנוע אני צריך במילוי, לאחר ריקון כמובן?

באתר מחו"ל נאמר שהכמות היא 5/4 גלון שהם 4.7 ליטרים אבל דובר על מנוע 2.4 LS אם אני זוכר נכון.

אותה הכמות תקפה גם לגבי 2.2 CS אוטומאט?

כמו כן כמה ליטרים שמן גיר יספיקו (בגיר ידני הבנתי ש-2 ליטר יספיקו - כנ"ל לגבי אוטומאט?)

הרכב הוא קוואליר 2.2 CS אוטומאטית מודל 98

שנה אזרחית טובה - למי שחוגג :beerchug:

SKODA ROOMSTER 1.6L AUTOMATIC 2009 :evil:

CHEVROLET CAVALIER CS 2.2L AUTOMATIC 1998 - R.I.P :shock:

פורסם

מתוך ספר רכב:

שמן מנוע: 3.8 ליטר

שמן גיר: 3.8 ליטר

(לא טעות)

לגבי נוזל קירור: רשום 9.8 ליטר, כמובן זה לא נכון, אז בכל מקרה לגבי כל הנוזלים: חזור ובדוק מפלס לאחר מילוי והפעלה קצרה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ארז אין כמוך8)

לכל שאלה קוואלירית יש לך תשובה.

תודה רבה:wink:

עכשיו גיליתי נזילה דיי רצינית ולא יודע של מה ומה המקור שלה אז אני כבר אגש למוסך שהמליצו לי עליו שמבין באמריקאיות.

מקווה לבשורות :roll:

SKODA ROOMSTER 1.6L AUTOMATIC 2009 :evil:

CHEVROLET CAVALIER CS 2.2L AUTOMATIC 1998 - R.I.P :shock:

פורסם

ככה זה כשיש קוואליר כבר 10 שנים. (תאמין לי זה כלום, אם היית יודע כמה אני יודע על קליאו 91 , אני מכיר כמעט כל בורג).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...