Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין סובארו בראשון לציון- מוסך G2000

hagai_al
שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מישהו יודע מכיר את הסוכנות הזאת ?? למישהו יש נסיון איתם?

אני מתכנן לקנות סובארו B4 , תכננתי על 2008 אבל אחרי התייעצות עם חברי הפורום פה אני חושב אולי לקנות משומשת שנת 2006 .

מקווה שתוכלו לעזור לי במידע על הסוכנות הזאת ואם יש לכם עצות אחרות מאיפה לקנות את הרכב הנ"ל חוץ מפרטי....אני מתכוון שיהיה יד פרטית אבל לא מול בנאדם פרטי אלא מול סוחר.

תודה מראש לכל העונים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי ממש אין לי כח לחפש רכב אצל מישהו פרטי ולרוץ מבנאדם לבנאדם.... זה הרבה טרטור והרבה כאב ראש.

אני לא רוצה לקנות אצל סתם סוחר... אני מחפש סוחר רשמי של היבואן.אם אני לא ימצא אז אני יחפש בפרטי או שיקנה חדש בלית ברירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון קוראים למוסך - מוסך 2000 ולא G2000, דבר שני זה היה מוסך של הסוכנות בראשון עד שבוטל איתו החוזה עקב תלונות של לקוחות וריב איתו, התלונות היו שהמחירים שנלקחו על חלקים ושעות עבודה היום מוגזמות ולא הוגנות, אחרי סיפור ארוך סוכנות סובארו ראשון קטע את החוזה איתו, אני הייתי מתקן שם את האימפרזה שלי 2003 וכן היא הייתה יוצאת מבחינת תיקונים כמו חדש אף לא חזרת למה זה לא עובד ולמה זה לא עובד אבל הסכומים שהוצאתי לא היו יורדים מ1500 שקל ומעלה לטיפול הכי קטן, דעה שלי לא ממליץ להתקרב למקום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה רק בעיה של מחיר אז אני לא רואה כאן בעיה מכיוון שאני לא הולך לתקן שם רכב אלא לקנות רכב ועם זה הם לא יכולים לשחק במחיר.....או שהמחיר מתאים לי או שלא

השאלה היא איך הטרייד אין שלהם? אמין ? אפשר לסמוך עליהם? המכוניות שם הם יד פרטית או שהיו בליסינג? המכוניות במצב טוב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...