Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמשאפט הרוס

shahar50
שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי שרייד 1K ידנית

המנוע בסדר אין ריחות אין יריקת שמן

אבל מבדיקה נאמר לי שהקאמשאפט גמור והמנוע פועל על בוכנה אחת

מה שגורם לו להתאמץ לבלאי ול-50% תפוקה וכובן לצריכת דלק מוגברת

אמרו לי שצריך קאמשאפט חדש זתומרת מפרוקים או שיפוצי מנוע ואולי גם נדנדים

מישהו יודע מה העלות של קאמשאפט עם נדנדים?או בלי ואיפה אני יכול להשיג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוליי התעקם?

אבל זה נפוץ יותר במנועי דיזל גדולים ..

באמת מעניין ..למה החליטו שהוא לא תקין ?

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שהם די מלחיצים אותך.

מנוע לא יכול לפעול על בוכנה אחת , בטח לא מנוע יחסית חלש וקטן כשלך.

על 3 בוכנות היה אולי עובד, על 2 אין מצב, ובטח לא על בוכנה אחת (קשור למחזורי יניקה-דחיסה-עבודה-פליטה). בוכנה אחת פועלת אין בה די כוח לעוד 3 מחזורים ללא "עבודה" של בוכנה/ות אחרת/ות.

המוסך הזה אמין ומקצועי?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנוע של דייהטסו שרייד עובד על שתי בוכנות. לצערי, זה מנסיון אישי.

לגבי אי היכולת של מנוע ארבע-פעימות לעבוד עם בוכנה אחת, אני מניח שלא שמעת על מנועים חד בוכנתיים? באופנועים, למשל? ובמכסחות דשא?

אני לא יודע אם מנוע של שרייד יעבוד על בוכנה אחת, בפרט בסל"ד נמוך, כי הוא צריך לסחוב איתו עוד שתי גוויות, אבל עקרונית מנוע ארבע פעימות יודע לעבוד נהדר עם בוכנה אחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, אני מצטרף לדניאל: אם אתה טוען שהמנוע מרגיש בסדר, ומישהו אחר טוען שהמנוע עובד על בוכנה אחת בלבד, מישהו מביניכם הוזה. מנוע תלת בוכנתי לא יכול להרגיש בסדר כשהוא עובד על בוכנה אחת, ויש סיכויים מצוינים שהוא בכלל לא יעבוד. אני מניח שהרגש שלך שווה יותר מאיכות הבדיקה שקיבלת, אז הבדיקה הזויה, או שלא הבאת לפנינו את התוצאות שלה בצורה מדויקת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העניין הוא שתמיד נסעתי על האוטו ככה סה"כ שנה אצלי, והקאמשאפט משוייף כמו שתעשו אגרוף והמפרקים שלכם משופשפים לגמרי שטוחים, ככה זה נראה, ולכן הוא אוכל לי יותר דלק מפני שיש פגיעה ביניקה או משו כזה שקשור בשסתומים

המוסכניק אמר לי שהאוטו סה"כ נותן 60% מה יכולת שלו והבלאי גדל כל הזמן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

60% על בוכנה אחת זה 180% על שלושת הבוכנות. או שהאוטו שלך משופר בטטירוף או שהמוסכניק שלך מורח אותך.

לך למוסך אחר לקבל חוות דעת נוספת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי את התקלה והרכב לא עובד על בוכנה אחת אלה הקאמשאפט משוייף זאת אומרת שאי אפשר לעשות כיוון שסתומים כמו שצריך והוא לא מוריד ומעלה את הנדנדים את קצה היכולת שלהם .

אני רוצה להעיר את העיניים שלכם!! זאת תקלה ידועה במכוניות של דייהו ...מתעקם מתעוות משתפשף.

לפורד סיירה גם היה את התקלה הזאת .

אחריי התיקון אני מציע לך לבדוק את עם יש הגעת שמן תקינה לנדנדים \שסתומים.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...