Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים קופצים???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש פחות או יותר רכשתי רמקולים 6*9 של חברת JVC 240או 260W

עליהם נמצא בד אקוסטי על מנת להסתיר אותם ובזמן שאני שומעת על ווליום גבוה הם מקפצצים להם ממש רואים את זה לא נראה לא הגיוני מה אתם אומרים?

יכול להיות שהווליום יותר מידי גבוה עבורם

?זה הורס אותם?

תודה עדי

פורסם

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא:)

תשתמשי בקצת הגיון וזהירות על הווליום... אם שומעים נקי, חלק וטבעי ללא עיוותים אז אני לא חושב שאת גורמת להם לנזק.

תעשי מן בדיקה קטנה... שימי את הווליום גבוה כמו שאת שומעת בדרך כלל ותצאי מהאוטו.. אם שומעים נקי בחוץ אז רוב הסיכויים שזה בסדר גמור.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

עדי

הבד אצלך כניראה לא מתוח לגמריי אילה יושב רופף קצת ולכן הוא קופץ ... לא ממש צריך להתרגש ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
עדי

הבד אצלך כניראה לא מתוח לגמריי אילה יושב רופף קצת ולכן הוא קופץ ... לא ממש צריך להתרגש ...

הלוואי אני אלך לבדוק למרות שהוא מתוח...

פורסם

תבדקי גם את האופציה של התקנה לקויה... אולי הברגים שלהם לא מספיק מחוזקים ,או שחלק מהם נפלו...

אם זה אכן המצב את יכולה ליפנות למתקין שלך :!:

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם
שומעים טוב אבל מה שמטריד אותי שהם קופצים לא רועדים ממש קופצים

עדי הרמקול עצמו אמור לקפוץ , אין כל בעיה עם זה .

גם אצלי ואצל כולם זה כך

תפתחי את תא המטען תשימי על ווליום גבוה , ותראי את הרמקולים עולים

ויורדים בהתאם לבאס וכו..

הכל בסדר...

• תוכן חדש...