Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיל-נכון שאני נהנה מאוד מהשמיעה במערכת אצלי,אבל אולי זה כי לא שמעתי מערכות אחרות?

אני אתן לך דוגמא.לפני שנהגתי בVR6 של דוד שלי הייתי בטוח שההונדה שלי זה אוטו מאוד מהיר.אחרי שנהגתי בVR6 פתאום כל אוטו נראה לי איטי ומשעמם.אולי יקרה לי ככה במערכת אם מישהו יאיר את עיניי עם דברים שאני אוכל לשפר בהם את חווית השמיעה שלי במערכת.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

יכול להיות שלא שמעת מספיק סאבים/רמקולים.

צריך לשמוע כמה וכמה סוגים ולבחור את מה שהכי אהבת.

לדעתי, בנתיים תהנה ממה שיש.

עם הזמן, תמכור-תחליף.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הקפצה

היום חבר בא אלי ויש לו את המגבר שנמצא בלינק,מחובר עם סאב של JBL 300W RMS ושומעים לדעתי הרבה יותר טוב מאשר אצלי.אז ככה,אם אני אוסיף לשני המגברים שלי(1000W של SPL ו760 של פיונר)יהיה שיפור משמעותי בביצועים?ואם בכלל אפשר לחבר לשני המגברים שלי עוד מגבר?

מה אתם אומרים?תודה.

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=M1900CH&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398#

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

המגבר שהבאת בקישור לא שווה אגורה מגבר ברמה נמוכה מאוד ואיכות גרועה

אני מציע שתבוא למפגש יום שבת הזה (אם אתה גר במרכז אם לא אז ביום שישי בצפון) ותוכל להתרשם ממערכת של חברי הפורום

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אתה בטוח?שומעים אצלו ממש חזק ונקי,גם כשניתקנו את הסאב שמעו ממש יפה.אולי אתה מתכוון שהוא מתקלקל או נשרף מהר ואז זה משהו אחר לגמרי.

פורסם
אתה בטוח?שומעים אצלו ממש חזק ונקי,גם כשניתקנו את הסאב שמעו ממש יפה.אולי אתה מתכוון שהוא מתקלקל או נשרף מהר ואז זה משהו אחר לגמרי.

תראה ביקשת דעות לגבי המגבר קיבלת את הדעה שלי ואני אומר לך אותה מניסיון עם המגבר הזה וגם עם הדומבוס ושניהם לא איכותיים ושניהם זבל סיני מצוי אבל זו דעתי האישית

לדעתך שומעים יפה שומעים כמו שאתה אוהב תקנה בסופו של דבר זה יותקן אצלך ברכב ולא אצלי ברכב

אני רק מנסה להאיר את עיניך

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אוקי,קיבלתי.תודה.

אגב,איזה מגבר היית ממליץ לי להוסיף למגברים שיש לי(תמונות בהודעה הראשונה)?ובלי קשר,לידע כללי,כמה מגברים אפשר לשים במערכת?

פורסם

ייתכן והמגברים\רדיו = המערכת בכללי , אינה מכוונת נכון, או אינה מכוונת לטעמך.

תגיע למפגש, אני מאמין שהרבה מחברי הפורום ישמחו לעזור.

מגברים אפשר לשים כתלות בכמות המתח שהאלטרנטור שלך מסוגל לייצר \ כמות המתח שהכבלים שאצלך באוטו יחזיקו מעמד.

מ10 עד 30, האפשרויות לא מוגבלות.

השאלה האמיתית היא - כמה מגברים אתה באמת צריך.

• תוכן חדש...