Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

יש ברשותי סיויק 99. הבעיה המתוארת תמיד הייתה קיימת מיום קניית הרכב, ככה שזה לא משהו חדש אך נמאס לי מזה והחלטתי שהגיע הזמן לשנות את זה.

יש לי אזעקה של BOSS. (נראה לי ככה כותבים).

עם מרימי חלונות, סוגרים תאזעקה כל החלונות נסגרים.

עכשיו, שאני באוטו, בזמן נסיעה או סתם יושב בו, וסוגר תכפתור של הנהג, כל חלון שפתוח באוטו נסגר.

אפשר לדעת מה הבעיה ואיך היא נוצרה?

האם אפשר לתקן את זה לבד או לפנות לאיש מקצוע?

שאלה נוספת:

יש קטע בסיויק האלה (ראיתי גם בהרבה נוספות), שכאשר סוגרים תאזעקה, עולה חלון חלון ולא כולם ביחד.

זאת אומרת אם כל החלונות באוטו פתוחים, וסוגרים תאזעקה הסדר הוא כזה:

החלון של הנהג נסגר ראשון, לאחר מכן החלון של מי שיושב ליד הנהג, לאחר מכן החלון של מאחורי הנהג, ובסוף החלון שמאחורה בצד ימין.

האם יש דרך לעשות שברגע הסגירה כל החלונות יעלו בבת אחת?

פורסם

א. תתקן כמה מילות סלנגף לפני שהמנהלים יעשו זאת, וזה לא יהיה נעים.

ב. קרא את זה: 8) (לחץ על הרגשון) © (כל הזכויות שמורות לפורום קארספורום, פורם הרכב הגדול והטוב במדינה!)

ג. אם יש ממסר, החלף אותו לממסר שנותן פקודה בזמן דריכת האזעקה לכל המנועים לפעול בבת אחת, אבל זה עלול ליצור עומס על המצבר.

ד. המתן לחוות דעתם של מומחי הפורום!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מנחם, שיטת הסגירה הנ"ל היא כמו בקוואליר שנמכרו עם אזעקות CLIFORD , אני חושב ששיטת סגירה זו תלויה ב"מרים חלונות" עצמו ולא בממסר/דבר אחר, כך שאין כ"כ מה לשנות פה, זו לא בהכרח תקלה. להחליף "מרים חלונות" יהיה סתם הוצאה, אלא אם כן זה באמת מטרד (לא נראה לי, הכותב חי עם זה כבר שנים).

בסגירת חלון הנהג, כנראה שחיבור לא נכון נותן פקודה ל"מרים חלונות" של האזעקה לסגור את כל החלונות (אולי קצר כלשהו?), לשם זה אני חושב שתצטרך מתקין מקצועי שיכיר את המערכת הספציפית.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הבעיה של סגירת כפתור באוטו מביאה לנעילת החלונות הינה בדיודה פרוצה. עלות של שקל לדיודה, וקצת עבודה.

לגבי שהחלונות עולים אחד אחד, מדובר בסוג מרים חלונות שכזה. האפשרות הינה להחליף למרים חלונות של 4 חלונות שעולים במכה אחת, ככל שניתן להשיג כזה, או לרכוש שני מרימים של שתי חלונות, שעולים במכה אחת. (עלות משוערת של 300 שח לפחות)

מעבר לכך, סגנון הכתיבה שלך אינו מקובל ונוגד את הכללים, בחרתי לענות לך, אך לא אתעלם לחלוטין, ואנעל את התרד'.

בברכה,דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...