Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

לפני כשלושה ימים התחילה תופעה מרגיזה מאוד , אחרי שהרכב חנה ולא נסע מספר שעות , בדרך כלל overnight :

יש אימובילייזר 2 מגעים , מקצר אותו , מנסה להתניע , הרכב עושה רעשים של התנעה , וכלום .

מחזיק את המפתח בצד הכי ימני כמה שניות , האוטו מנסה , עדיין לא מצליח .

מכבה .

לוחץ על הגז עד הסוף ( לא מפמפם ) , מנסה שוב . עדיין לא מתניע .

אחרי 5 דקות של נסיונות חוזרים ונשנים , הרכב איכשהו כן מתניע , נוסע חלק , לא נחנק , נסיעה חלקה לגמרי .

אין בעיה להתניע גם אחרי כ4 ~ 5 שעות אחרי שהוא עמד .

משאיר את הרכב לכמה שעות טובות , שוב פעם לא מתניע . מנסה עוד פעם לשחק עם העניין כמה דקות , מתניע , נסיעה חלקה .

מה זה יכול להיות ?

המוסכניק שלי אמר שאולי זה הקרבורטור , הבוס שלי אמר שאולי זאת לחות על החוטים של המצתים , לי אין מושג , ואני כולי בקריז של מה נסגר עם האוטו שלי FFS ?!?!?!? :cry::-(:cry:

מה זה יכול להיות , ולאיזה רופא אני צריך לקחת את הסוסיתה שלי ?

אודה על כל עזרה .

תודה ,

פבל .

פורסם

"המוסכניק שלי אמר שאולי זה הקרבורטור" לא שמעתי מה אמר, אולי ? מי המכונאי ?.

ואתה עוד מכנה אותו "המוסכניק שלי". :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דניאל, גם אתה היית בכלא 6 ?. אני הייתי פעמיים במשך השרות. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
מה עם ריח הדלק שהיה לך בעבר, האם נפתר? (יתכן כי נושא זה קשור).

ערב טוב .

נושא ריח הדלק נפתר דיי מזמן , שכחתי לעדכן ולהודות על נסיונות העזרה , היה איזהשהו צינור סדוק/לא מחובר טוב שממנו טיפטף קלות הדלק , הוא הוחלף דיי מזמן והנושא של הריח נפתר .

לגבי הבעיה החדשה והמציקה :

יצאתי מעבודה בערך ב7 ורבע היום , ולקח לי כחצי שעה לגרום לשרייד שלי לגרגר .

הממצאים עד כה : ייתכן שאולי זה המצבר , למרות שכולנו בספק ( 3 וחצי אנשים , לשלושה יש מושג קל במכוניות ובמכונאות , ולהדיוט בחבורה , החצי , :oops: , התפתחו תחושות סלידה ורצון עז לבעוט באוטו בתקווה שזה יעזור ) , הנושא השני שהועלה , שאולי זה המצתים והצינורות שמובילים משהו ( לא זוכר , היה קר מדי , והמוח לא בדיוק תפקד ) אל המצתים , מעין צינורות כאלה , שכנראה ( ? ) לחים או רטובים מבפנים ( ( ?!? ) , ואולי מבחוץ .

הסטארטר , עושה רושם שבסדר , הקרבורטור , הפילטר שלו נקי , חבר שלי ניסה להרביץ למיכל הדלק גם כן , כל זה לא עזר .

בסופו של דבר הרכב התניע איכשהו , נקווה שבבוקר הוא יתנהג יפה ויקח אותי לעבודה , ביום שלישי יכנס לבית חולים .

לא שאני חלילה לא סומך על המוסך שבו אני מטפל ברכב , אבל העלתם פה נקודה ...

יש המלצה למוסך באזור חולון / בת ים / שאפשר לסמוך עליהם שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר ?

פורסם

בוקר טוב

עדכון :

נסעתי בעצתו של רפי למוסך של אורן , בחור נחמד מאוד , סידר הכל , מסתבר שהקרבורטור היה מלא בפיח , והצ'וק , שגיליתי היום בבוקר שהוא בכלל חצי אוטומטי , היה תקוע .

על הדרך גם עשינו טיפול 10 , ונראה שהכל פאנן לגמרי .

אני מבסוט , הסוסיתה שלי קמה לתחייה , אם תעשה לי את הסרטים של הבוקר עוד פעם ...

היא תמצא את עצמה מפוחמת באיזה מגרש :evil: .

תודה לכולם על העזרה !

פבל .

• תוכן חדש...