Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי למאוס ברמקולים של האוטו, וכל פעם שאני מגביר את הווליום בקצת יותר מידיי אני מקבל סאונד שרוף ומגעיל, אז החלטתי שאני רוצה לקנות משהו קצת יותר רציני לרכב, אבל הבעיה היא שאין לי שום מושג what-so-ever בכל התחום הזה של ציוד שמע לרכב.

בעיקרון אני מחפש משהו באמצע - לא כזה במאה שקל שהולך אחרי חצי שנה, אבל גם לא ציוד pimp my ride. הייתי נותן לכם תקציב, אבל אין באמת טעם אם אני לא יודע מה המחירים המקובלים בתחום הזה.

תודה רבה

פורסם

כמה דברים:

1. מה אתה צריך בדיוק? איזה רכיבים? (רדיו דיסק, רמקולים, מגבר, סאב) מה בדיוק?

2. מה אתה מחפש? יותר עוצמה או יותר איכות?

3. תקציב מדוייק.

4. באיזה רכב תערך ההתקנה.

שבת שלום.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
כמה דברים:

1. מה אתה צריך בדיוק? איזה רכיבים? (רדיו דיסק, רמקולים, מגבר, סאב) מה בדיוק?

2. מה אתה מחפש? יותר עוצמה או יותר איכות?

3. תקציב מדוייק.

4. באיזה רכב תערך ההתקנה.

שבת שלום.

קודם כל, תודה רבה על ההענות המהירה.

ככה:

1. הייתי אומר לך בשמחה, אבל איבדתי אותך אחרי ה"רמקולים". אני אדבר איתך תכל'ס - אין לי מושג מה אני מחפש. נראה לי שאני אסתפק ברדיו דיסק חדש וטוב שקורא MP3 ורמקולים סבירים שהסאונד לא ישרף אם מגבירים קצת.

2. איכות.

3. לא רואה את עצמי עובר את ה-1000 שקל, אבל הבנתי שזה כלום כסף בתחום. בכ"א, אולי קצת יותר, אבל אני באמת מעדיף שלא.

4. דהייטסו charade שנת 2000 (הקטנה)

פורסם

תקנה סט של פיוניר באיזה 400 שקל, ומגבר ואתה מסודר,

נ,ב: איזה מערכת יש לך?

יש לך דגם?(אני צריך לדעת עם יש לך כניסה למגבר)

זה הסט שאני מדבר עליו .עצה שלי, תשים אותם באתחלה ללא מגבר, תישמע איך שומעים אותם על רדיו דיסק שלך,עם אתה לא מבסוט אז צריך להוסיף מגבר לפתוח אותם יותר טוב,

לסיכום:לך לחנות הקרובה שיש לך בעיר,תישמע את הסט הנ''ל ועם אהבתה תיקנה אותם,ואז אתה יכול להוסיף מגבר

פורסם
תקנה סט של פיוניר באיזה 400 שקל, ומגבר ואתה מסודר,

נ,ב: איזה מערכת יש לך?

יש לך דגם?(אני צריך לדעת עם יש לך כניסה למגבר)

זה הסט שאני מדבר עליו .עצה שלי, תשים אותם באתחלה ללא מגבר, תישמע איך שומעים אותם על רדיו דיסק שלך,עם אתה לא מבסוט אז צריך להוסיף מגבר לפתוח אותם יותר טוב,

לסיכום:לך לחנות הקרובה שיש לך בעיר,תישמע את הסט הנ''ל ועם אהבתה תיקנה אותם,ואז אתה יכול להוסיף מגבר

אין לי מושג איזו מערכת יש לי.

בקשר לחנויות - אני חיפאי, איזה חנויות באזור שלי מוכרות מוצרים לרכב? (לבנתיים הייתי בג'נרל אלקטריקס ובאודיופיל במרכז הכרמל, לא מוכרים)

ותודה, בהחלט עזרת לי

פורסם

תראה, כדי שהסאונד לא יישרף ולא יהיו עיוותים בווליום גבוה, אתה תצטרך מגבר.

אתה יכול לעשות ככה:

1. לקנות HU, רמקולים קידמיים (קומפוננט), רמקולים אחוריים 6X9 ומגבר.

2. לקנות HU, קומפוננט קידמי, סאב וופר, מגבר.

הכל תלוי בתקציב שלך ומה אתה רוצה יותר.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
תראה, כדי שהסאונד לא יישרף ולא יהיו עיוותים בווליום גבוה, אתה תצטרך מגבר.

אתה יכול לעשות ככה:

1. לקנות HU, רמקולים קידמיים (קומפוננט), רמקולים אחוריים 6X9 ומגבר.

2. לקנות HU, קומפוננט קידמי, סאב וופר, מגבר.

הכל תלוי בתקציב שלך ומה אתה רוצה יותר.

כשאני אומר ווליום גבוה אני לא מתכוון לקרחנה ולדפוק ת'שכל. הסאונד אצלי באוטו נשרף בווליום יחסית מאוד לא גבוה, וכמו שאמרתי למעלה - יותר חשובה לי האיכות מהעוצמה.

תוכל להסביר בבקשה מזה מגבר? ומה ההבדלים בין האופציה הראשונה לשניה?

ורק כדי לסגור את הפינות האלה - HU זה רדיו דיסק? רמקולים קידמיים נקראים קומפוננטס? מה זה 6X9 ובמה הוא שונה מאחרים? סאב וופר?

ולסיום, כמה ההתקנה של כל הקונסטרוקציה הזאת עולה?

פורסם

בקשר לHU כן, קומפוננטים הם רמקולים בעלי אלמנטים מופרדים וקרוסאובר פאסיבי לא כמו למשל רמקולים שתראה של פיוניר וקנווד וכל השאר שהם רמקול וטוויטר ועוד דרייברים בחתיכה אחת, הסאונד כשהאלמנטים מופרדים הרבה יותר טוב ובקומפוננט בפרט בגלל הקרוס, קומפוננטים שמים בד"כ מקדימה אבל יש כאלה ששמים עוד זוג מאחורה.

6X9 זה גודל של רמקול שבד"כ יש עליו טווטרים והכל, משתמשים בו יותר לבאס.

סאב וופר בהנחה שאתה לא מכיר מספק את התדרים הנמוכים - הבאסים.

המחיר תלוי באיכות המוצרים.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...