Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

במסגרת קורס שאני מתחיל מחר בבוקר עלי להתייצב בצריפין בבה"ד 11 מחר ב08:30 בבוקר. אני גר בהוד השרון.

איך אני מגיע מהוד השרון לבה"ד 11 בתחבורה ציבורית עד השעה 08:30 גג?

תודה מראש,

אורן.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

1. שער יפו (או י-ם, אבל זה כולל הליכה) שנמצא על כביש 44 - רמלה-יפו ומשם קו פנימי של צריפין.

בשביל זה עליך להגיע לרמלה ברכבת ומשם אוטובוס לאחד השערים, או באוטובוס מת"א לרמלה ולרדת באחד השערים בדרך.

2. שער ראשון: להגיע לראשל"צ באוטובוס ולרדת בתחנה מרכזית ישנה ולקחת קו 11, או רכבת לראשל"צ ושוב קו 11.

משער ראשל"צ אפשר ללכת (10 דקות, רבע שעה) או לקחת אוטובוס פנימי (יש ב-8 בערך).

פורסם

אבל איזה מהשערים של צריפין הוא זה של בה"ד 11? אני ממש לא מכיר את צריפין. אם אני מגיע באוטובוס לשער יפו ב07:56. עד 8 וחצי אני אגיע לבה"ד 11? איך זה הולך שם?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בה"ד 11 זה חיל הרפואה? ככה פשוט זכור לי.

אם כן אז זה מרחק הליכה משער ראשון. אין צורך באוטובוס אפילו.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בה"ד 10 זה חיל רפואה.

בה"ד 11 זה חיל שלישות.

קח קו 6, הנהג יגיד לך מתי לרדת.

חוץ מהזמן שייקח לך לחכות לאוטובוס (שמגיע כל כמה דקות), הנסיעה עצמה היא עשר דקות גג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...