Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדק בסעפת פליטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הסעפת שלי סדוקה מזה שנים.

מאחר שסעפת היניקה יושבת בדיוק מעליה, האם הגזים שנפלטים מהסדק מחממים אותה עד כדי ירידה בהספק?

והאם האגזוזנים שהומלצו כאן, דוגמת איגור ושמוליק גונגה, מסוגלים לבנות סעפת תחליפית?

פורסם

אגזוזן אינו יכול לבנות סעפת פליטה אלא רק, במקרים מסוימים, צנור פליטה עם דודי פליטה וממיר קטליטי.

במקה הטוב הם יכולים לרתך סעפת פליטה סדוקה (האם מדובר ביונדאי?).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי חברי, כמדומני שמדובר בגולף 1600 שנת יצור 89 קרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אכן צביקה צדק לגבי סוג הרכב.

התכוונתי לשאול למעשה אם אגזוזן יכול לייצר "חנוכיה" שתחליף את הסעפת, והאם זה פתרון טוב?

פורסם

לא. למבנה המיוחד של הסעפת יש תפקיד מכריע באופי פעולת המנוע. יצור סעפת ללא הבנה או מתן דגש לעיצוב ולמבנה יגרום לבעיות של עבודת מנוע. השג סעפת מפירוק, חדשה או גש לבעלי מלאכה המתמחים בריתוכי יציקה.

פורסם

ישנו לפחות מקצוען אחד כזה בארץ , שיכול לבנות לך סעפת פליטה , אך מכיוון שמדובר על רכב משפחתי פשוט כל רתך שמכבד את עצמו יכול לרתך את הסעפת.

פורסם

ריתוך נכון יחזיק מעמד , ראה התייחסותי בדיונים אחרים בפורום - יש לעשות את הריתוך נכון.

ישנו תהליך מסויים שצריך לעשותו בכדי שהריתוך יחזיק ( הכנה לריתוך ).

בבקשה - http://www.tig-art.com/

לא יהיה זול.

פורסם

פלסטלינה כמו QUICK METAL תסגור לך את הפינה הזו בקלות וביעילות.

סדק בחיבור דוד מרכזי לצינור פליטה שנסתם בעזרתה מחזיק כבר שנתיים על קליאו.

סדק בסעפת פליטה של מיצו. לאנסר מחזיק כבר קרוב לשש שנים.

חשוב לנקות היטב את האזור - מאבק, בעיקר, שמן לו היה עליו היה נשרף מזמן, אם אתה יכול, לעבור עם נייר לטש ותשפשף את המקום.

בצע כשהמנוע קר, תן לזה להתייבש \ להתקשות לפחות ארבע שעות.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תודה

חיפשתי בגוגל את הקויק מטל, וראיתי שהוא מיועד לטמפ' של עד 150 מעלות, כך שהוא לא מתאים מן הסתם לסעפת פליטה.

לגבי ריתוך- מי מסוגל לבצע את זה בארץ?

פורסם

כדי להגיע לסעפת יש לפרק את סעפת היניקה שיושבת מעליה. לאחר מכן יש גישה, אבל לא נראה לי רעיון כ"כ טוב לרתך אותה כשהיא מחוברת למנוע.

אני מת"א.

פורסם

נראה לי שהכי כדאי, טכנית, מקצועית וכלכלית למצוא סעפת פליטה משומשת ולהתקינה במכוניתך ולא לבצע נסיון ריתוך

(שלא תמיד מצליח או מאריך חיים) תוך כדי תהליך של פרוקים והרכבות שגם הוא עולה בכסף.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...