Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי forever שנת 95. יש האזעקה ונעילה מרכזית. לא מזמן הפסיקו לעבוד השלטים של האזעקה וניטרלתי אותה. מאז אני פותח את הדלתות עם מפתח. הנעילה המרכזית מתפקדת בסדר בינתים. הבעיה היא שאני תמיד חייב לפתוח ולסגור את המנעול של דלת הנהג. אם אני מכניס את המפתח לדלת של הנוסע, אני לא יכול לסובב אותו, כנ''ל לגבי באגג'. נראה, שהמנעולים מנוטרלים. זה לא נוח, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?

תודה:roll:

פורסם

אם אתה לא יכול לסובב את המפתח בחור של המנעול סיכוי יותר מסביר שמישהו החליף סוייטצ' ולא טרח להתאים את המפתח החדש לכל הצילינדרים ברכב.

המפתח שלך מקורי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום

אני "מצטרף" לבעיה (לבקשה לתשובה)

יש לי 205 94 FOREVER והמנעול שבדלת ליד הנהג לא מסתובב אבל זאת הבעיה הקטנה לאחרונה דלת הנהג לא נסגרת

שסוגרים אותה היא "נתפסת רק מעט ע"י המנעול וזהו לא עוזרים כל הטריקות הדלת נפתחת בשביל לנסוע אני נאלץ לסגור את הדלת חזק (להחזי אותה סגורה ביד) ואז לנעול עם הכפתור יש לציין שקניתי את האוטו לפני 3 שבועות ושבדקתי לא היתה בעיה הבעיה התחילה יומים!! אחרי שקניתי את הרכב.

פורסם

לביא - נסה לכוון את הסגירה של הדלת. על הקורה המרכזית ברכב יש פין שבמרכזו בורג טורקס. פתח את הבורג וכוון את הפין למעלה-למטה-ימינה-שמאלה עד שתגיע לנקודה בה הדלת נסגרת היטב.

היה קורה לי די הרבה ב205. שתי דקות עבודה עם מפתח מתאים ואתה מסודר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעיקרון אתה צודק לא קיים אבל הרכב שאני קניתי הוא מסוף ( דגמי האחרונים) 94 ויש לו מקורי את כל התוספות של FOREVER כולל ח"ח, נ"מ, פנסי ערפל וכו' אז אפשר לקרוא לזה FOREVER.

פורסם

סליחה על התגובה המאוחרת - יכול להיות שצביקה צודק לגבי החלפת הצילינדרים. על המפתח של מכסה הדלק יש סימן של פיג'ו, אך על המפתח של הדלת אין את הסימן הזה - דבר שיכול לרמוז על החלפת צילינדרים בעבר. אם זה מה שהיה - איזה חאלטוריסטים היו אלה שעשו את זה, פשוט ביזיון!

צביקה - תודה על הרעיון

• תוכן חדש...