Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MB quart שאלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על חברה?

איך המגברים שלהם הסאבים הקומפוננטים...?

ראיתי שהמחירים שלהם גבוהים מאוד איך הרמה של הדברים האלה?

יש למישהו משהו מהם מניסיון אישי?

או ששמעתם משהו שלהם...

תודה לעונים

יתיר

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

החברה היא כמובן בעלת מוניטין ברמקולים, לא שמעתי סאבים או מגברים שלהם אבל מבחינת קומפוננטים מאפיין אותם צליל מאד חד ומתכתי. מאחר ויש להם אופי צליל מאד מסוים אז חשוב לשמוע אותם לפני שקונים. אני כמעט הזמנתי מחו"ל והתחרטתי אחרי שראיתי שזה לא אופי הצליל שמתאים לי.

פורסם

אם אני לא טועה לרכב שזכה ב SQ בעפולה היו זוג סאבים של MBQUART

יש לי סאב שלהם (גילוי נאות:למכירה) הסאב שמחליף אותו ל CERWIN VEGA VMAX 10"

אולי יורד יותר נמוך ממנו אבל לא מתקרב לדיוק שלו ולצליל המלטף שלו.

לקומפוננטים שלהם יש צליל מאוד פתוח ומדוייק אני דוקא אהבתי אבל צריך לשמוע כי אנשים שהצלילות הזאת מוגזמת

בשבילהם.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

כן באמת על הדיוק של הסאבים שלהם שמעתי וזה דבר טוב אבל מצד שני אני מחפש גם סאב שירד נמוך משהו SQL אבל יותר לכיוון של SPL מישהו פעם שמע משהו בסגנון שלהם..? ומה בקשר למגברים.. המחירים של כל המוצרים שלהם מאוד גבוהים ורציתי פשוט לדעת איך הם... אני אוהב מוזיקה שחורה דרך אגב..

ואני מתעניין בזה כי דוד שלי מתעסק בכל זה הוא יבואן ומרכיב פרטי

תודה לעונים לבנתיים =]

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

אהלן,

יש לי 2 סטים של רמקולים MBQUART מהסידרה של הPRIMIUM ואני אומר לך הם פשוט מנגנים פצצה!

אין אחד שלא נכנס לאוטו ושאל אותי איזה רמקולים יש לי ומאיפה קניתי אותם וכמה הם עולים

(גם לי יש גילוי נאות: הם למכירה).

אני ממליץ לך בחום על החברה הזו (MADE IN GERMANY)!!!

• תוכן חדש...