Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dls a6 vs jl audio 500.1

Roma
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . רציתי לדעת עם מישוהו השווה בין שתי מגברים אלו . מה עדיף ל sub focal 27kx 300w rms . אני שומעה רוק .

תודה .

פורסם

רציתי להוסיף עוד מגבר של helix A1 Competition black . שאלה מה עדיף ל sub שלי ולמוסיקה שאני שומעה .

תודה .

פורסם

שלום רב,

רואים שאתה חדש בפורום אז לידיעתך יש לקרוא את הכללים ואני מניח שלא עשית כך.ישנו כלי שנקרא חיפוש והוא יהיה לך לעזר רב.

במקרה הזה אתה אפילו לא צריך להתאמץ ,תסתכל פשוט בתחתית הדף ישנו קישור לת'רד שלם של השוואה בדיוק בין שני המגברים שציינת.

פורסם

אני קראתי ת'רד קודם , אבל לא ממש מצאתי תשובות לשאלה שלי , מה עדיף למוסיקה שאני שומעה . רוק מטל ...

תודה.

פורסם

אתה מחפש מגבר.

אין קשר בין מוזיקה שאתה שומע למגבר!

מה שאתה תשמע ייצא מהרמקולים והסאב- פה אתה צריך להתאים רמקולים וסאב בהתאם למוזיקה שאתה שומע.

המגבר הוא סך הכל בשביל להגביר את הסאב ורמקולים ולהפיק מהם את כל הכוח!

Kia Sportage, 2014 

פורסם
אתה מחפש מגבר.

מה שאתה תשמע ייצא מהרמקולים והסאב- פה אתה צריך להתאים רמקולים וסאב בהתאם למוזיקה שאתה שומע.

אני חושב שיש קשר בין סוג מוזיקה למגבר , רמקולים .

פורסם

ההבדל בסאונד בין מגברים שהם באותה רמה הוא זניח. הבדל סאונד בין רמקולים באותה רמה הוא שמיע.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אתה מחפש מגבר.

עם הדעות כאלה צריך ליהיות זהיר. כי להגיד ש"למגבר אין כשר למוסיקה שאתה שומע" זה מאוד אמיץ. לכל אחד זה אחרת.

פורסם
עם הדעות כאלה צריך ליהיות זהיר. כי להגיד ש"למגבר אין כשר למוסיקה שאתה שומע" זה מאוד אמיץ. לכל אחד זה אחרת.

אני מסכים .

פורסם

רומן , אם אתה מצליח לשמוע הבדלים בין מגבר לסאב , ברמות האלו אני אוכל את הכובע . אני הראשון שהתווכח כאן בפורום עם כולם שיש הבדלים שמיעים , אבל לבוא ולומר לי שמגבר של סאב מתוצרת X ומגבר לסאב תוצרת Y ואתה תשמע הבדלים , לזה אני לא מאמין , ובוודאי לא ברכב ובהתקנות שנעשות כאן בארץ . (ותאמין לי שאני שומע הבדלים בין MP3 ובין AAC באותם ביטרייט , כך שיכולת ההבחנה שלי היא מעל הממוצע ).

לפותח השירשור , אני מציע לך לקנות את הכי זול מבינהם , ואם מחירם שווה אזי הייתי הולך על הJL , ולו רק משום העובדה שהוא נותן את העוצמה שלו ללא קשר להתנגדות , ויחסית למגברים אחרים יש לו DF גדול יחסית . מה שאומר שבתאוריה הוא כנראה יוכל לשלוט על סאב בעייתי קצת יותר טוב . (מה שלא אומר שתשמע הבדל שמיע , לא ברכב )

בברכה יהודה

פורסם
רומן , אם אתה מצליח לשמוע הבדלים בין מגבר לסאב , ברמות האלו אני אוכל את הכובע . אני הראשון שהתווכח כאן בפורום עם כולם שיש הבדלים שמיעים , אבל לבוא ולומר לי שמגבר של סאב מתוצרת X ומגבר לסאב תוצרת Y ואתה תשמע הבדלים , לזה אני לא מאמין , ובוודאי לא ברכב ובהתקנות שנעשות כאן בארץ . (ותאמין לי שאני שומע הבדלים בין MP3 ובין AAC באותם ביטרייט , כך שיכולת ההבחנה שלי היא מעל הממוצע ).

אני לא אמרתי שישמע הבדל , אני חושב שיש הבדל ...

בכל מקרה תודה על תגובות .

פורסם

תראה, אתה יכול לשמוע רמקולים שמוגברים מ-2 מגברים שונים ולהגיד: "מגבר א' מגביר יותר טוב והאיכות השתנתה".

אבל, אתה לא בוחר מגבר א' בגלל שהוא מתאים למוזיקת רוק, להפך, אתה בוחר רמקולים לפי סוג מוזיקה שאתה שומע+רמקולים שאתה שמעת ואהבת את הצלילים שלהם!

אתה יכול לבחור 2 מגברים אחד איכותי והשני לא, ותגיד שאחד מהם טוב, כי אחד מהם איכותי.

אבל לבחור מגבר בגלל סוג מוזיקה, לדעתי זה לא במקום- זאת דעתי.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...