Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הוא וולקן 2.0, נכנסתי לרכב לאחר יומיים שלא היה בשימוש (הרכב עמד), ברגע שנכנסתי לתא הנוסעים(כולל בתוכו את מושב הנהג) הרחתי ריח חזק של דלק, ריחרחתי את כל האוטו חיצונית כולל את איזור מילוי הדלק (גלגל אחורי ימני) ולא הרחתי ריח של דלק, ובנוסף לא ראיתי נזילות. הריח הוא רק בתוך תא הנוסעים.

התנעתי נסעתי, הריח התדלדל בנסיעה, עצרתי לשעה וכשחזרתי הריח חזר.

מספר נתונים:

1. הרכב עבר טיפול שמנים פילטרים ניקויי מצערת ... גדול לפני כחודש, וזהו הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה הנ"ל.

2. פעם אחרונה שנסעתי על הרכב (לפני יומיים) מילאתי דלק, הרכב כרגע פול.

3. קוקפיט הכוונה לתא נוסעים wink.gif

4. עברתי לג'אנט 15' לפני מספר שבועות, כלומר הבליטה שיש מאחורי הגלגל אחורי ימני עבר ישור.

5. מדובר על וולקן 5 דלתות.

מודה מראש,

יותם.

זה נכון

• ספונסר פורום
פורסם

הרם את המושב האחורי,יש שם 2 מכסים מפלסטיק,אחד למשאבת הדלק,ואחד למצוף.

תמלא מיכל מלא שוב,אתה כבר תראה מאיפה הנזילה,גומיה מקורית עולה כ100 שקל.

אורן

פורסם

יש אצלי בדיוק את אותה תקלה.

על איזו גומיה אנחנו מדברים בדיוק?

חשבתי להתחיל מלהחליף את הצינורות שיש שם, שהם בטח ישנים וסדוקים.

אצלי הבעיה כוללת גם נזילה, כאשר אני ממלא את המיכל עד הסוף.

הנזילה קימת קצת ואז מפסיקה, כך שאני מניח שזה קשור למיכל עודפים, או לסתימה בצינורות.

הריח אכן מגיע מכיוון הספסל האחורי, אך כשפתחתי את המכסים, לא היה ריח חריג מאד.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
הרם את המושב האחורי,יש שם 2 מכסים מפלסטיק,אחד למשאבת הדלק,ואחד למצוף.

תמלא מיכל מלא שוב,אתה כבר תראה מאיפה הנזילה,גומיה מקורית עולה כ100 שקל.

אורן

אורן צדקת הנזילה מהמצוף.

איך אני מחליף גומייה? ניסיתי לפתוח בסיבוב ולא הצלחתי,יכול להיות שלא השתמשתי במספיק כוח, או שיש צורה אחרת.

יותם

זה נכון

• ספונסר פורום
פורסם

ישנו מפתח מיוחד למכסה של המצוף,אפשרי גם בעזרת 3 מברגים גדולים,או מברג ופטיש,רק להיזהר לא לשבור את הטבעת.

אורן

• תוכן חדש...