Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

13' JL W7

מחפש מגבר איכותי שיתאים לסאב הנ"ל אם אפשר שלא יצריך שיפוריי חשמל ׁ(יש דבר כזה ?)

אם אפשר לצרף לינק \קישור \נתונים\לפניי כמה זמן נקנה\כמה עלה בקניה\ושאר ירקות..

פורסם

אין חיה כזו!!

אין מגבר מונו בלוק שיתן לך 1000W RMS ב 3 אום! או ב0.75 אום. ולא יצטרך שיפור חשמל!

ואני לא מדבר על המגברים של הרמקולים והצריכה ש הרכב!

אתה תעשה את החישוב ותגיע לפחות 150A. וזה לפחות!

אתה תהיה צריך מצברים חזקים יותר (פריקה עמוקה) אופטימה וחבריו.

ואלטרנטור חזק יותר לפחות 150A. (כי מתוכם כ50A זה הרכב. )

ואת זה אתה צריך לקחת בחשבון!

כי להמליץ לך על מונו שלא יצרוך מערכת מחוזקת. אי אפשר! כי אין חיה כזו.

אז. לפני כל חברי הפורום. יתחילו לחפור. ולחפש ולהמליץ.

אתה תחשוב עם אתה רוצה להכנס לזה. ולחזק את המערכת החשמל. לניצול של המערכת. ולצורך תוצאה טובה.

שזה כ 1700-2000 שקל למצבר אופטימה אחד, ואלטרנטור גדול זה עוד כ 2000 שקל, כולל עבודה.

אתה מחפש חדש או משומש?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

המונו של JBL ה BPX1100 מפלצת של מגבר שווה כל שקל יש לו הגברה של CROWN

מגבר סופני יש אותו לחבר שלי שמרים סאב כפול של פולק אודיו ברכב

פורסם

יש לי קבל 1 פראד מספיק ?

ועם כל הכבוד לקישורים ששלחתם פה עם המחירים האלה כבר עדיף לי להביא את ה JL 1\1000 ב4600 ש"ח חדש

ואני מחפש משומש ..

• תוכן חדש...