Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעקצתי מהדבורה,המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל שוטר מחליט באיזה מהירות הוא רוצה לעצור. ההנחיות של השוטרים הן לעצור כל מי שמעל המהירות המותרת, אין הנחיות סודיות של "טוב נו אם זה רק עד 120 אפשר לוותר".

אני יכול להגיד לך שאני נסעתי 120 בכביש 89 לכיוון מעלות ובידיוק עמדה ניידת באחת הצמתים ולא עצרה אותי.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מזכיר לי סיפור מפחיד שהיה לי לא מזמן.

חזרתי מהצפון בכביש 85 ירידה מטורפת עם עיקול רחב מהישורות הריקות והגדולות האלה שאתה פשוט חייב ללחוץ (ראייה טובה קדימה, לנודניקים) מהירות "קצת" כפולה מהמותר, אני מבחין ברכב בסוף אותה ירידה, שמסתבר בדיעבד שזו ניידת (פוקוס חדשה) שעומדת בצד בחושך עם אורות כבויים. זה היה במוצ"ש, הרבה מאוד שוטרי תנועה מפוזרים באזור, נורא חכם.

מהפאדיחה שכבר קלטו אותי, בקושי האטתי.. וכבר התכוננתי לראות כותרות של "צעיר נתפס נוהג מעל מהירות הקול בצפון" במבזקים של Ynet. רעדתי מפחד, עברתי את הניידת, וכלום.

אני חושב שהשוטרים היה בהלם מהמהירות.. או שנסעתי כ"כ מהר שפשוט לא התקבלה קריאה :shock:

ברכתי הגומל, ומאז לא עובר את ה-90 גם בכביש 6.

:evilbat:
פורסם
חלק יותר חשוב - ממתי יש הפחתה למדידת הדבורה ? :roll:

הדבורה עובדת בשיטה של רדאר, לא לייזר - ברדאר לא אמורים להוריד מהמהירות הנמדדת.

חבר שלי נתפס גם כן ע"י דבורה, וגם לו הפחיתו 5 קמ"ש מהמהירות.

"ai motoare capul doare"

פורסם
כל שוטר מחליט באיזה מהירות הוא רוצה לעצור. ההנחיות של השוטרים הן לעצור כל מי שמעל המהירות המותרת, אין הנחיות סודיות של "טוב נו אם זה רק עד 120 אפשר לוותר".

אני יכול להגיד לך שאני נסעתי 120 בכביש 89 לכיוון מעלות ובידיוק עמדה ניידת באחת הצמתים ולא עצרה אותי.

כנ'ל, אותי עצרו ב 104 בכביש של 90 שרוב התנועה בו לא יורדת מ 110

זו קטנוניות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
זה מזכיר לי סיפור מפחיד שהיה לי לא מזמן.

חזרתי מהצפון בכביש 85 ירידה מטורפת עם עיקול רחב מהישורות הריקות והגדולות האלה שאתה פשוט חייב ללחוץ (ראייה טובה קדימה, לנודניקים) מהירות "קצת" כפולה מהמותר, אני מבחין ברכב בסוף אותה ירידה, שמסתבר בדיעבד שזו ניידת (פוקוס חדשה) שעומדת בצד בחושך עם אורות כבויים. זה היה במוצ"ש, הרבה מאוד שוטרי תנועה מפוזרים באזור, נורא חכם.

מהפאדיחה שכבר קלטו אותי, בקושי האטתי.. וכבר התכוננתי לראות כותרות של "צעיר נתפס נוהג מעל מהירות הקול בצפון" במבזקים של Ynet. רעדתי מפחד, עברתי את הניידת, וכלום.

אני חושב שהשוטרים היה בהלם מהמהירות.. או שנסעתי כ"כ מהר שפשוט לא התקבלה קריאה :shock:

ברכתי הגומל, ומאז לא עובר את ה-90 גם בכביש 6.

1) מהירות כפולה מהמותר? נכון, בארץ לא ממש יודעים מה המהירות האמיתית שבה אפשר לנהוג, אבל כפולה?

2) אם אתה לא עובר את ה90 בכביש 6 אז אתה מאוד מסוכן לתנועה. מותר לנסוע שם בסביבות ה110.

ולירון מאיר: פגשתי את הבן שלך באחד המפגשים, ולא נראה לי שהוא היה עושה את זה ככה. הוא נראה ילד טוב:-)

פורסם

בתור אילתי, בעל נסיון עשיר מאוד בכביש הזה, ובירור עם קצין משטרה שהוא חבר טוב מאוד של המשפחה, הנוהל בערבה הוא לתפוס מעל 115 קמ"ש.

אגב, בשנה האחרונה הם כמעט ולא עורבים בצמתים, הם באים ממולך, ומעמעמים לך עם האורות, או מאחורה צופרים לך או עוקפים אותך ומסמנים לך לעצור.

פורסם

אם מישהו ממול יהבהב לי עם האורות אני אהבהב בחזרה. ואם זיהיתי שזו ניידת אז אני יכול להניח שב-10 ק"מ הקרובים לא תהיה עוד אחת, לא? :twisted:

ברצינות, בד"כ הם שמים מארבים עם עוד ניידת סמוך לאיפה שהדבורה מפטרלת?

פורסם
בתור אילתי, בעל נסיון עשיר מאוד בכביש הזה, ובירור עם קצין משטרה שהוא חבר טוב מאוד של המשפחה, הנוהל בערבה הוא לתפוס מעל 115 קמ"ש.

.

או קי, אז עכשיו כל חברי הפורום שקראו זאת יוכלו לנסוע על 114 בלי להתפס באחריות ytzhak שבדק ואמר שזה הנוהל.

אם במקרה איזה שוטר יתפוס כאן מישהו על 114 -100, תגשו מיד להתלונן על השוטר, שהוא פועל לא בהתאם לנוהלים ותביאו את השירשור הזה כאסמכתא.

ואם זה לא יעזור תבקשו מיצחק, שהחבר הקצין שלו יפעל לביטול הדו"ח.

טוב שיש חברים, וטוב שיש לחברים האלה חברים שהם קציני משטרה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

והנה שאלה של אחד שמזמן עזב את הטייסת:

מה זה דבורה? :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
או קי, אז עכשיו כל חברי הפורום שקראו זאת יוכלו לנסוע על 114 בלי להתפס באחריות ytzhak שבדק ואמר שזה הנוהל.

אם במקרה איזה שוטר יתפוס כאן מישהו על 114 -100, תגשו מיד להתלונן על השוטר, שהוא פועל לא בהתאם לנוהלים ותביאו את השירשור הזה כאסמכתא.

ואם זה לא יעזור תבקשו מיצחק, שהחבר הקצין שלו יפעל לביטול הדו"ח.

טוב שיש חברים, וטוב שיש לחברים האלה חברים שהם קציני משטרה.

לקחת קצת רחוק את מה שאמרתי, שוב - ברמה העקרונית עוצרים מעל 115, הם יכולים לעצור גם ב105 אם מתחשק להם - על מנת לא להיכנס לקטנות הם קבעו לעצמם מכסה של 115 מכיוון שהכביש מאוד מונוטוני, יש בו המון חלקים ישרים מאוד (כמה אפילו מעל 5 קלומטר נטו ישר) ואפשר לגלוש אפילו ל 130 ממש בלי להרגיש בכלל.

אגב, מי שנתפס מעל 120 מקבל גם הזמנה למשפט בנוסף ל 750 שקל כנס.

דבר נוסף בחודש האחרון נסעתי 5 פעמים את הכביש הזה, פעמיים עד צומת הערבה, פעם אחת עד קושי ופעמיים עד יטבתה - לא ראיתי שום ניידות שעורבות מצד הכביש - מה שכן אתה רואה הרבה מאוד ניידות מולך ומאחוריך שנוסעות במהרויות מטורפות.

פורסם
והנה שאלה של אחד שמזמן עזב את הטייסת:

מה זה דבורה? :roll:

ארז שלום,

אתה יחסית חדש כאן ובכל זאת הספקת משהו בזמן הזה,

לפני ששואלים היה נכון לעשות חיפוש כאן באתר ולמצוא את התשובה.

אני מניח שאתה מודע לכך שגם גוגל עוזר לענות על שאלות, והוא לפעמים עושה זאת יותר מהר מלהמתין כאן לתשובות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=175855&highlight=%D7%93%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נכון, אני בעיקר בטכני , נעזר ובעיקר עוזר.

רוב זמני אני נמצא בפונק' ה"חיפוש" (וגם כעת), עדיין לא למדתי את שיטת החיפוש של מנוע זה, אולי בגלל זה לא מצאתי?

רוב תודות.

נ.ב. - אני שמח להכיר את הדבורה בפורום מאשר על הכביש

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

גם אני עוד לא הצלחתי לתהות על קנקנו של מנוע החיפוש הזה עד תום :shock:

פשוט כתבתי דבורה וכל השאר היה ברירת המחדל.

כמדומני שזה היה הנושא ה-8 או ה-9 שעלה בחיפוש, כך שזה לא היה ממש מסובך למצוא.

אולי חיפשת צירעה ?? :lol:

• תוכן חדש...